Con Meo's Y2
 

Født den 30. april 2011

 
1 han og 2 pige
 
Navn Farve og køn - colour and sex Kvalitet - quality til salg - for sale
Con Meo's Yugo - Y1

Hun - female - Lilla - Lilac

Show/breed Solgt
Con Meo's Yin - Y2

Hun - female - Blåtabby - bluetabby

Show/pet Solgt
Con Meo's Yang - Y3

Han - male - Blåmasket - Bluepoint

Kæl Solgt

Con Meo's Only, Blåtabbymasket Ishani's Boogie Woogie, Lillamasket
 

6.juli - killingerne er 9 uger og sikke der er gang i gaden. De drøner gerne ud i løbegården, men jeg syntes de er så små, at jeg er lidt nervøs - men det er de godt nok ikke, så det skal jeg nok heller ikke være. Yin er størst og en alm. størrelse - Yugo er mindst og hun og Yang slæger T-kuldet efter med at være ret små som killinger - håber de bliver store som T'erne. Eks. så vejer Timian 3.9 kg, så det er endda en meget stor pige. Jeg er ved at gå op i limningen - Yugo var på et tidspunkt tydelig lillatabby..nu ligner hun kun en lilla. Så det bliver hun registret som, og så må hun blev farvebedømt om, såfremt det viser sige, at jeg har ret - og ellers kan en DNA-test give os svar. Men det syntes den nye ejer ikke jeg skal gøre ;O) sikke en køber, herligt.... heldigvis er den kommende ejer helt ligeglad med om hun er lilla eller lillatabby....bare det er lilla. Så det er jo super. Hun skal desuden til Finland og bo hos en super sød familie, som var på besøg her for nogle år siden og bestilte en pige - den fik de så nu. Yin skal til Århus og bo med Off White, som mistede sin deres Nimbus ved en tragisk ulykke. Så igen har vi fundet de mest fantastiske familie - hvor er det utrolig, at jeg er så heldig hver gang.

Con Meo's Yang, Yugo og Yin som 9 uger gamle
 
Killingerne 9 uger
 
Con Meo's Yin og Yang samt Xtreme Xfactor får mælk hos Only
 
Con Meo's Yang og Yugo som 8 uger gamle i Johns arbejdstaske og tøj..lykken
 

18. juni - vi er i den skønne situation, at alle vores killinger er solgte fra Ykuldet. Det er så skønt at vi igen har fundet de bedste familier, til vores små babyer. 2 bliver i Danmark hos tidligere killingekøbere og Yugo drager langt uden for landets grænser. Det bliver svært, men jeg har personlig mødt den nye familie for flere år siden, da de kom og besøgte vores opdræt, for at se om deres kommende avlskat skulle være fra os - så den "bestilling" har været mange år undervejs.

Søde Yugo forsøger at komme ud til Chiddie Huskat, hun er 6 uger på videoen

 

5. juni - killingerne er nu 5 uger gamle, og fint med i vægt - de er godt nok nogle fremmelige bavianer. De kan lagt mere end killinger i den alder. Idag måtte vi have yderlig "vejspærring" op, idet da vi sad og spiste morgenmad i gårdhaven, så kom der små uldtotter gående ud, med høj haleføring - total kåde og syntes det var MEGA FEDT at være ude i det fri...næhh nej den gik ikke, men Only accepterer ellers, at de bare drønede rundt. Yang har haft besøg af sin kommende familie, som også har Con Meo's Kosmo ( bror til Kournikova). Isabella var vild med killingerne, og alle i familien glæder sig til deres lille Hugo kommer hjem - Isabella syntes han skal hedde Hugo, og det er da super sødt også. Jeg har endelig fundet mit nye lommekamera efter mindst 1½ års søgen - så det blev et Canon Ixus 300 HS - kan varmt anbefales hvis der ønskes top kvalitet videofilm og meget hurtigt kamera i lukketid. Jeg kan ikke undvære videoklip her på hjemmeside, idet jeg syntes video siger meget mere end et billede - så jeg håber I vil nyde alle film. Men jeg har tons vis af billeder også, men de bliver ikke uploadet for jeg kan ikke nå det hele - men skriv hvis du vil have dem tilsendt - det gør jeg gerne

Her er killingerne 4 uger gamle - Det er Con Meo's Yugo, lillatabby pige, som er hovedpersonen i filmen
 
Her er der tissebakketræning - første gang de bliver præcenteret for en bakke. Det foregår som regel med, at de æder løs af gruset, og derfor må det ALDRIG være kompaktklumpende grus de har - det vil stoppe deres tarmsystem formodentlig, og kan koste liv. I kan se forskel på killingerne ved, at Yugo er til venster i starten af filmen og Yin til højre. Yang (Hugo) kalder jeg på og er mørk på kroppen i forhold til de andre - og mere udmasket i hovedet.
 
Frække bavianer - Den lyse i starten af filmen er Yugo og hun sloges med Yang

De er 4 uger på alle film

 

13. maj - De små er i morgen 14 dage, og de har fået øjne allesammen, mere eller mindre. De er fede og lækre, og hygger sig i fødekassens ekstra hule. De er godt gemt af vejen, for Only vil IKKE have dem liggende i andet end kattehule og under bundstykket ;O) - De er rigtig runde og fine, så det er super. Y1 formoder jeg er lillatabby, men det er godt nok ikke meget at se endnu..

Godt gemt væk under bunden på kattehulen - total hygge
 
Y1 - tror med 99% sikkerhed at hun bliver tabby - se ørekanten på hende. Der er en hvid streg, for indikation af tabby
 
.
Y2, blåtabby - her ses tydeligt den hvide ring i øret
 
Y3 - total trold, og jeg glæder mig meget til, at han skal ud og bo med Kosmo fra mit opdræt.
 
Fødselsrække, Lilla/tabby Y1, Blåtabby Y2 og blåmasket Y3, som 13 dage gammel

.

"vil du være venlig at lade være med at fotografere mine børn" - tror det er første billede jeg har af en mor, som flytter sine børn - desværre usparpt. men endnu et unik billede til samlingen

.

3. maj - så fik vi forårets sidste kuld. En vellykket kuld med 2 pige og 1 dreng, som kom tilverden på dag 65. Så 2 dage før ventet dukkede de op, mens John holdte fødselsvagt. Pigerne kom først, og så var der en laaaaanng pause, hvor man sagtens kunne have været i tvivl om hun var færdig med at føde - hun spandt, vaskede de små, drønede ud for at spise og skulle nusse uden for fødekassen. Men kl. 05 søndag morgen var sidste mand født.

Y1 til venstre og Y2 til højre - begge piger og få timer gamle
 
Y3 - født i min dyne, og det var virkelig glædelig gensyn da jeg fandt ham i alle folderne.
 
1 døgn gamle - en yderst tilfreds missemor