R-kuld    S-kuld    T-kuld   U-kuld    V-kuld    W-kuld    Y-kuld    Z-kuld    A-kuld    B-kuld    C-kuld    D-kuld   E-kuld 

Brun pige, blåtabby dreng og blå dreng

Kuldet er født den 6. marts 2004

Forældre er Con Meo's Pinella x GIC Con Meo's Obelix.

Tirsdag den 3. august - Jeg har fået så heldig at få et par gode billeder tilsendt af Xantia, som lever et godt liv i KBH.

Con Meo's Xantia som 5 mdr. gammel.

 
Tirsdag den 8. juni - Killingerne er nu så stille og rolig begyndt at flytte hjemmefra. Xantia er idag flyttet til København og hun drønede straks ud af transportkassen og følte sig hjemme med det samme. De 2 birmaer i hendes nye hjem, er noget bange for hende, men hun er ligeglad og er allerede super gode venner med husets søde dreng på 6 år. Xander flytter på torsdag til Odense og får en birmakastrat som legekammerat. Xantos skal til Århus og lege med en stor Norsk Skovkat
 
Tirsdag den 25. maj - nu er der ikke længe til de 12 uger. Det er på lørdag, og kun Xantos mangler et nyt hjem. De er fulde af spillopper, og de har sørme også fået en lille legekammerat.....en lille lækker cokerspanielhvalp på 8 uger. Ja det er snart kun hovedet der er større på hvalpen, og utrolig at den bare har kunne gå ind i den store kattefolk uden problemer. Dog syntes pigerne i huset, Pinella, Xantia og Yamina at der er lidt grim.

Con Meo's Xantia - brunmasket.

   

Con Meo's Xander - blåtabbymasket

   

Con Meo's Xantos - blåmasket

   
Fra venstre Xander, Yamina, Xantos og Xantia - 11 uger på billedet Con Meo's Xantia og hendes nye bamse!! et nyt familiemedlem, Chillie. 8 uger gammel Cokerspaniel
 
Tirsdag den. 11.maj - 9 uger og der er sørme ikke lang tid til, at de skal flytte hjemmefra. Hvor tiden dog går. De er nogle små terrorister og der skal virkelig holdes øje med gulvet når man går, for det går stærkt når de kommer drønende.
Con Meo's Xantia - 9 uger Con Meo's Xander med Yamina - 9 og 7 uger
 

Con Meo's Xantos - "ser jeg ikke skummel og farlig ud??" - 9 uger gammel

 
 
Onsdag den 21. april - Så er killingerne sluppet ud af deres løbegård og de holder liv i hele huset. De er så kære og søde og er ikke bange for noget. Jeg har fanget dem i nogle unikke stunder, hvor de sad stille.

Xantos og Xantia

Xander, Xantos og Xantia

   

Con Meo's Xander som 6 uger gammel - lækker dreng med en kanon temperament. Han er blåtabbymasket

   

Con Meo's Xantos som 6 uger - en meget sød og kærlig blåmasket hankilling

   

Con Meo's Xantia som 6 uger gammel. Hun er så utrolig smuk og sød. En brunmasket skønhed

 
 
Fredag den 16. april - Hvor de vokser og laver ballade. Kravlegården er allerede blevet for kedelig, og de drøner nu rundt over det hele. De er gode til at spise, og tager fint og jævnt på.

Xantos til venstre, Xander i midten og Xantia til højre.

 
Mandag den 29. marts - Killingerne er nu 3 uger gamle, og uha hvor er de skønne. De bider, driller, løber og ikke mindst spiser. Og der er ren idyl hos dem. Ingen af killinger er showkatte, men tabbydrengen kan udstilles hvis nogle kælekattekøbere ønsker der.

X-blåtabbydrengen

 
X-pigen - brunmasket X-blådreng
 

X-pigen med hendes lille plejebarn og legekammerat

 
Fredag den 19. marts - killingerne har nu fået øjne og de er godt nok lækre. De kigger lidt forundret ud på Verden uden for kassen, når de bliver nusset med. Engang imellem kommer det lille hvæs når der er noget nyt for dem.
 
Lørdag den 13 - killingerne er nu 7 dage gamle, og de tager fint på. Det er et meget harmonisk kuld pt. og jeg syntes det er meget fine. Det ser umiddelbart ud som om, at der er hvidt på alle poter. Og så mangler vi jo bare lidt bagkiler.

7 dage gamle. Den brune pige til venstre, blåtabby dreng i midten og hermafroditten som er blå til højre. Det er første gang, at jeg har måtte sande, ikke at kunne kønsbestemme. Jeg troede overbevisende, at det var en pige ved fødslen. Men nu må jeg sige, at den ligner mest en dreng. Ja herligt, at selv en "garvet" opdrætter efter 18 kuld kan blive i tvivl. Det viser jo kun, at man aldrig bliver udlært opdrætter.
 
Mandag den 8. marts - killingerne tager fint på. Drengen vejer idag 140 g, 1 fødte pige 120 g og sidste 110 g.

 Drengen på 140 gram

1. fødte og 1 pige på 120 gram

2. fødte pige på 110 gram

 
Søndag den 7. marts - Pinella med sine 3 killinger. Hun nyder til til fulde, og når hun går en tid, så tager Viktor over. Viktor er hendes søn fra sidste kuld. Så ham får I sikkert mere at se til her på siden.

Pinella med sine 3 killinger. De er alle meget gyldne ud, og jeg tror på, at de bliver brune eller blå. Og måske tabby.

 
Lørdag den 6. marts - Vi har fået killinger igen. 3 dejlige trolde, 2 piger på 100 gram og 1 dreng på 115 gram. Alt gik fint og Pinella klarede fødslen til UG. Alt klarede hun selv.

Pinella med sin førstefødste pige. Den anden kat er Con Meo's Viktor, som agerer maskemaskine. Han syntes allerede, at alle killingerne er fantastiske. Men ok - det er også kommende legekammerater til ham. Bemærk den lille killing i midten. Der var også lige plads til hende i fødekassen