Con Meo's W - kuld 2010
 

Født den 16/11-2010

 
1 han og 1 pige
 
Navn Farve og køn - colour and sex Kvalitet - quality til salg - for sale
Con Meo's Wannabe (W1)

Hun/Female - Brun/Sealtabby

Kælekat / Pet Reserveret
Con Meo's Wlady(W2)

Han/Male - brun/seal

Kælekat Solgt

 

Mandag den 28. marts - Wlady er solgt til Christina og Michael, som endlig "fik" ham efter jeg har besluttet, at han ikke skal bruges her i avl - eneste begrundelse dertil er faktisk, at han ikké er tabby - for hold fast - der skal virkelig ledes længe efter sødere dreng. Han er HELT unik. Wannabee er der ikke taget stilling til hvad hun skal endnu, så der er ikke nyt herfra, andet end hun også er super sød spindetrold - kig på hende og hendes motor går i gang. Hun er virkelig dejlig også.

Wlady som 4 mdr. gammel - han har lige været model til fotokonkurrence idag, om Danmarks sødeste kæledyr - hold da op der var mange lækre kæledyr af alle arter, og der er mange hundrede konkurrenter, så vi regner ikke med noget - men sjovt var det.
 

Fredag den 18 februar -" her er liv og glade dage her er..." sådan lyder en dansk sang, og det passer vist godt til vores hus. SIkke hvor de små vokser, og Wlady er langt over 1,5 kg nu. Wannabee kæmper sig mod de 1,2 kg. Vi holder alle meget af de små, og de er stadig ganske vidunderlige - kan slet slet ikke holde ud at tænke på, at jeg KUN skal beholde en af dem, og slutspurten er slet ikke taget endnu. Lad os håbe, at Si Si snart føder, så jeg kan se hvad Herbie har givet til hendes børn - og så skal jeg nok få taget beslutningen og få sat 1 eller begge til salg. Særlig Wlady vil jeg fælde en tåre, hvis han skal hjemmefra. Han er simpelthen en af de sødeste killinger vi har haft - godt nok super fræk, idet han stjæler mad hvis han kan komme til det, men er blevet dygtig til at sidde sig, inden han får noget mad fra os...det har taget lidt af lyst til at stjæle væk. Sne og kulde KAN de 2 luksus killinger ikke lide - så de har fået de store lært, at sne og andet uvejer ikke er for katte......ingen gider være i løbegården her i vinter, og det har vi aldrig oplevet før i de 17 år med birmaer....

Behøver jeg kommenterer billederne? nej vel - de taler nemlig for sig selv
 
Wlady - total heartbreaker - mors dreng...som 13 uger gammel
 
Wannabee - som 13 uger gammel. Hun er noget så sød og kær. Ganske smuk, men har dog været smukkere, men heldigvis ved vi, at det kommer igen når hun lige er vokset sig lidt mere til.
 
Wlady som hyggekarl...han er så sød så sød og jah sådan kan hans sovestilling sagtens være....ingen har placeret ham, men behageligt ser det ud.
 

1. februar - 11 uger - det er jo ingen alder normalt men det er det så her....sikke en gang krudt der er kommet i de små. Wlady hygger sig ofte med at fare rundt på de forbudte borde og ellers leder han efter mad i køkkenet - og ikke mindst så ELSKER han at apporteret hans elskede tøjdyr. Wannabe er en ægte prinsesse - hun er så sød og lækker og elsker stadig at putte ind til mig, og meget gerne i et håndklæde eller tørklæde...det må minde hende om hendes tid med sondemad. De blev vaccineret fredag uden anmærkninger så det var dejligt. Nu drøner de små også rundt ude i løbegården. Wlady er mest til det - Wannabe har fundet ud af, at det jo kan være koldt ude, og så vælger hun hellere brændeovnen.

På sidste billede er det mor Kahlua eller til hverdag "Turbo" som er med
 
Con Meo's Wlady 11 uger gammel
 
Con Meo's Wannabe som 11 uger gammel
 

17. januar - så bliver de små 9 uger i morgen. De er over alt..hvis det stod til dem..men jeg er ikke særlig begejstret for, at de vil på 1. sal. Syntes de er for barnlige til det endnu, og de er stadig ikke så fremmelige som killinger normalt vil være her i huset som 8 uger gamle. De drøner rundt, men siger ikke meget, som vi er vant til. Alle elsker de små, og der er fart over feltet i huset. Vi afventer hvad vi skal med de små - men jeg formoder at vi beholder 1 af dem, idet vi har mistet deres far i en alt for tidlig alder den 27. december. Og jeg vil være utrolig ked af, ikke at få noget efter meget smukke Herbie. Og jeg tager ikke til Spanien for sjov for at hente en avlskat, så selv om Turbos børn ikke er min drømme kombination, så lurer jeg fortsat på dem. Det er ikke "Herbiekloninger" overhovedet, men særlig Wannabe udvikler sig temmelig smuk til i forhold til ventet. De var ellers solgt men Christina og Michael, som skulle have dem til Fyn. Men de havde fuld forståelse for, at jeg ville være dybt ulykkelige for ikke at få noget efter Herbie - så de gav mig muligheden for de små - det vil jeg være dem dybt taknemmelig for, og vi afventer på 2 andre små lækre Con Meo'er til dem. Så får vi alle også flere hyggelige stunder sammen her, når de kigger på små - så det hele er jo ikke så skidt endda....vi har allerede nydt hinandens selskab 2 gange nu og sidst i fredags, og jeg er på ingen måde i tvivl om, at der ikke findes mange unge mennesker, som er så ansvarlige som dem. Uff hvor jeg glæder mig til de skal have babyer fra os - hvor er jeg bare altid heldig at finde de bedste købere...men ok den da jeg ikke kan det, så stopper jeg med at opdrættet - for intet er godt nok til en Con Meobaby.

Con Meo's Wannabe 8 uger
 
Con Meo's Wlady 8 uger
 

3. januar 2011 - glædelig Jul og godt nytår til jer alle. Her er bare gang i den - de små er overalt nu i stueetagen. Og opholder sig mest i baggang og toilet sikkert pga den lækre gulvvarme. De er for få dage siden begyndt at kravle lidt op af kradsetårnet, og er kun kommet til hul nr. 3 - normalt er vores børn for længst deroppe på øverste platform 165 over jorden men ikke nu. De er motorisk super gode nu, og har virkelig fart på, når de kommer drønende. Wannabe er helt klart den frækkeste og gnaver stadig gerne i alt og alle - ikke hårdt men hun gør det. Hun er ved at få pels og ligner ikke så meget en balineser mere, og hun er ikke så "grim" at kigge på mere efter sin meget hårde start. Hun kommer virkelig efter det, den prinsesse. Guddommelig lækker er hun ved at blive - lige som da hun var nyfødt. Hun har heldigvis ikke de store mega runde øjne mere, som hun lagde ud med - derimod så kunne det se ud til, at hun får sin fars sadeyed-look. Meget unik hvis hun får det. Wlady, jamen han er bare husets prins. Han er så sød og kærlig - virkelig lækker og meget smuk dreng. Han er stadig størst men Wannabe har overhalet ham 1 dag, men han kom hurtig efter. Han er lidt af en klumpedumpe, og tænker ikke altid over hans handlinger og er ikke til at skræmme. Total ligeglad med alt og alle bare han kan komme frem. 

Con Meo's Wannabe som knap 7 uger gammel
 
Skal vi sloges? Wannabe får endelig en på hovedet af Wlady.
 
Con Meo's Wlady næsten 7 uger gammel
 
Killingerne 5½ uge gammel - Wannabe øverst på toppen af hulen
 

21. december - undskyld manglende opdateringer men alt ok her. De "små" er ved at være store og ikke mindst utrolig frække. Wlady er bare mega nuttet og fræk, drøner efter alt og alle, og helst i hele huset særlig når jeg støvsuger - så til slut måtte vi spære dem inde i kravlegården, så vi ikke tråder på dem - det er også fint for dem, og de er så dygtige til at spise og gå på tissebakken. Wlady er motorisk den bedste endnu, og leger løs med sit legetøj og bider meget gerne i tøj...så sødt når han rusker det som en hund....bare han stopper med det i en voksen alder ;O) det skal han nu nok stoppe med. Wannabe er noget udviklingsmæssigt efter ham motorisk, og det skyldes måske hendes meget svære start. Men hun er ved at syntes legetøj er spændende, men ynder nu mest at kravle op af folks bukser for at sidde i halsniveau og få kærlighed. Så vasker hun dig overalt, og hun er ekstrem sød. Hun minder i hendes adfærd meget om Yamina som killing, og får hun bare ½ så meget af hendes adfærdskvaliteter, så er det i top. Wannabe er ikke Verdens største pige, og som 4 uger og 5 dage vejede hun 343 gram. Hun er utrolig dårlig til at spise tørkost og lidt rustik dåsemad....men så forbarmede jeg mig og gav hende torskerogn most ud i modermælkserstatning - hold da op så kom der gang i vægt forøgelsen. Så på 2 dage har hun taget 100 gram på. Idag gad hun så ikke rigtig spise så meget til morgen, men det tror da pokker som hun har ædt ellers. I går havde vi besøg af et meget sødt ungt par, som gerne ville lure på killingerne. Så det bliver spændende om de vælger en af de små banditter. Ellers er begge killinger til salg til rette hjem med andre dyr, og vi leder jo KUN efter Verdens bedste hjem....håber de bliver ved med at finde vej til vores hjem, men ellers bliver killingerne jo bare her.

 
Sortsnuden er Wlady og den lyse er Wanabee som 5 uger gamle med fart på tilvæelsen
 
Wannabe som 5 uger gammel - blåtabby
 
Wlady som 5 uger gammel med en af hans utallige elskede bolde
 
Wlady som 4½ uger gammel
 
Wlady og Vela som 4½
 
Jummiii...her får Wannabe og Wlady sit første måltid mad
 
Wlady som 4 uger gammel
 

7. december - glædelig jul til dig og din familie. Her er ikke særlig meget jul endnu - vi bruger mest af tiden på, at finde ud af hvad i alverden det er for en farve Wannabe har....ja de små har jo fået navne siden sidst. Wlady skulle egentlig hedde min farfars kælenavn, og jeg har altid troet det var Wlady - men for en sikkerheds skyld spurgte jeg min far. Det var så Wadde eller Waddik...og ja ingen af dem kunne jeg forene med Wlady. Har aldrig kendt min farfar desværre, da han døde i 65 af kræft - men idet Wlady er super super kær og god dreng, ja så måtte han opkaldes efter farfar, som også var et meget godt og vellidt menneske....men det blev det så ikke helt  ;O) sådan kan det gå. Min far kommenterede ikke, at jeg ville opkalde en killing efter farfar - han syntes sikkert jeg er lidt småtosset - men jáhhhh.... så er jeg så det...  ;O) Nå men lørdag holdte vi flyttedag - dvs. TurboMor mente ikke de små skulle være i fødekassen mere. Det var vi så ikke helt enige i, så jeg puttede en lille hyggelig plyshule ned i fødekassen og nu er det bare alletiders sted. Hun accepterer nu, at de små kigger ud over kanten - så det skal nok gå. De små er ikke særlig aktive - jo når jeg sidder og nusser dem, så ruller de om på ryggen og skal kløes på maven - men ellers spiser de stadig kun mælk og er mest trykke i hulen. Wlady vejer til morgen 324 gram og Wannabe 264 gram, så det går fremad nu...

Behøver jeg nærmere præcentation af hvem er hvem? ok - men så er det Wlady til venstre, og som er mørkest - og til højre er det Wannabe - hun kendes ved mere spinkelt hoved og lys stribe i øret og lysere på bagsiden af øret.
 
Wannabe 3 uger gammel - ENDELIG begynder hun at få farve på næsen, og er stadig i tvivl om hun er blåtabby eller chokoladetabby. På billeder ligner hun blå, men i virkeligheden...ja...begge dele...
 

Con Meo's Wlady  som 3 uger gammel - brunmasket og mega mega skøn dreng med et vidunderligt hoved, som sin far

 
29. november - Tiden går alt for hurtig - de små er nu 13 dage, og lørdag var sidste dag, hvor jeg gav pigen modermælk. Hun har nu selv taget 9 gram på på 1 døgn, så det er rigtig flot, og hun sutter løs - drengen er bare gigantisk i hans bygning. Det må være Herbie den anderledes struktur kommer fra, idet jeg aldrig har set SÅ en massiv dreng før hos os - hans hoved er så stort og smukt som sin far og det er helt vidunderlig. Pigen er også rigtig fin, men jeg siger ikke noget særlig om hende nu, idet det kan være svært at vurdere noget, når hun er lidt bag i vægten.
W-pigen til venstre på billederne og drengen ti højre - du kan tydelig se hvid kant i øret på hende. Det betyder, at hun er tabby.
 
Her kan du se tydelig farveforskellen - brun til venstre og "chokoladetabby" til højre
 
 
 
W-drengen som 13 dage og brunmasket
 
W-pigen som 13 dage gammel - formodentlig chokoladetabby - tabby er hun ihvertfald med sikkerhed.
 
23. november - så rundede de små 1 uge. Det har været en "´begivenhedsrig" uge - Killingerne ville ikke tage på, Turbo havde svært ved at finde ro i fødekassen, og jeg havde på fornemmelsen, at noget var galt. De små kun tabte sig, og turen gik til dyrlægen så Turbo (mor) kunne få noget medicin til en formodet infektion et sted i kroppen. Straks begyndte drengen at tage stille og rolig på - men pigen bare tabte og tabte sig. Hun var en kort overgang ikke så aktiv, men så fik hun et skud dehydreringsvæske og vupti var hun ved dievorten igen og en værre skrigebasse - suttede løs men absolut ikke fremgang i vægt, tværtimod. Det er en af de rigtig svære valg, syntes jeg. Men idet hun ikke var slap, og jo kæmpede for livet, valgte jeg efter virkelig mange overvejelser at give hende sonde - for ellers ville hun jo dø af sult. Men jeg kunne næste ikke nå at få mad i hende, så var det tabt igen - så i går var det dyrlægen igen, og vi fik medicin hjem til og med torsdag, med begrundet mistanke om en eller anden infektion i hende - Reagerer hun positivt på det, så fortsætter vi behandling ud og ellers skal der gives noget andet. Men jeg syntes det kører bedre allerede efter 1 døgn - hun har taget 2 gram på siden i morges, uden at jeg har givet hende mælk. ......så......jeg håber.....vi ser tiden an til i morgen, og så vurderer jeg om der skal sættes ind med sondemad igen. Nå men hun er en fighter og jeg tror på hende. Ellers gjorde jeg absolut ikke dette her - finder det uetisk at holde liv i hvad som helst. Lillepigen fik øjne allerede som 4 dage gammel - og brormand begyndte så småt i morges og er ved at åbne kraftigt nu...hold da op.

Men ellers så tager brormand flot flot på nu - men 12 gram pr. døgn, og jeg tror han er brunmasket. Ja hvad skulle han ellers være, idet Turbo KUN har givet brune børn....men øhhhh... efter at jeg kun har koncentreret mig om vægten og trivsel på lillepigen, så opdagede jeg til min forbløffelse, at hun IKKE er brun...så ja hun er sikkert tabby ( syntes helt klart jeg kan ane hvidt i øret - lur selv på billederne ) - og så må hun jo være blåtabby...men...er altså lidt forvirret, for hun er måske chokoladetabby eller.....hun skinner "rødt" i øjet og det har altid været tegn på lilla eller chokolade. Men ingen hemmelighed er, at jeg er lidt usikker på hendes farve. Men mon ikke jeg kan fortælle mere om farven næste gang?

Sov godt - Pigen W1 til venstre og drengen W2 til højre, som 4 dage gamle - Obs hendes øre, som se hvidt ud (tabby)
 
Turbo er vældig utilfreds med, at der SKAL ligge noget i fødekassen....hun kraver løs og det dur ikke med tæpper/hændklæder, idet hun får viklet dem ned under det....
 
Pigen 1 uge gammel - formodentlig chokolade/blå/tabby
 
Drengen som 1 uge gammel - UB40 snuser intereseret...
 
Drengen som 1 uge - brunmasket
 
16. november 2010 - jubiiii vi er så ovenud lykkelige - endlig fik vi et kuld Spansk/danske killinger. Min vidunderlige dreng Herbie, fra Spanien, har givet os et lille kuld. Ikke meget, men lidt er også bedre end ingenting. Fødslen gik i gang kl. 14.10 hvor vandet gik - og første ve kom kl. 14.40 og 5 min senere var den store flotte Wpige født. 110 gram og W drengen vejede 109 gram. Kahlua (Turbo) havde lidt svært ved at forstå, at UB og Vela ikke skulle være i fødekassen med hende, og der gik faktisk et døgn inden hun ligesom faldte til ro.
W1 1 1 døgn gammel

 

W2 drengen 1 døgn gammel

 

 
Fred og ro....de små sutter løs på deres meget afslappede mor lige efter fødslen

 

Her er W2 netop blevet født - der var masser af spral i ham fra starten af