Con Meo's W-kuld.....the W-litter of Con Meo

 R-kuld    S-kuld    T-kuld   U-kuld    V-kuld    W-kuld    X-kuld   Y-kuld    Z-kuld    A-kuld    B-kuld    C-kuld    D-kuld   E-kuld 

Killinger født den 2. september 2003

Forælder er Con Meo's Kismira, sbi n og GIC Con Meo's Obelix, sbi c

1 hun og 2 hanner

Tirsdag den 2. december 2003 --------alle killinger er nu flyttet hjemmefra. Og integrationen er gået fin hos dem alle 3. Bedst gik det nok for Whoopi som var accepteret efter 10 minutter, hvor Con Meo's Robin Hood(Whoopis nye kammerat) drønede huset rundt for at lege med hende. Se hende og kammeraten her under.

Con Meo's Whoopi Goldberg, sbi c og Con Meo's Robin Hood, sbi a

Whoopi med sin nye mor Linda. Det kaldes da rå hygge i bedste format.

 
Torsdag den 27. november  - så nu er der kun 1 time til Wanobi og Woopi skal hjemmefra. Så jeg har lige været i løbegården for at lave et par uerstatterlige. Det bliver meget tomt når de flytter hjemmefra. Og kan for en gang skyld sige, at jeg slette ikke er klar. De har bare været så gode og søde og "aldrig" lavet ulykker lige bort set fra......

 

Con Meo's Wanobi, blåmasket - Wilson, chokolademasket - Whoopi, lillamasket som 12 uger og 1 time før de flytter hjemmefra. Wilson flytter dog først på søndag.

 
Onsdag den 19. november - er det et vist ikke på tide med lidt nyopdateringer. Killingerne er bare så lækre men også til tider ulidelige. De hænger på os hele tiden, og især Whoopi er en belastning til tider. Hun render om benene på os, og det er ret svært ikke at træde på hende. Wilson er jordens mest aktive killing, og godt at han skal ud i en børnefamilie, så han kan få løbet alt krudtet af sig. Wanobi er bare stille og rolig. Er noget af en sovetrold, men helst i selskab med Valentina eller Baltazhar. Han er utrolig kærlig og en charmør - svigermors drøm.

Con Meo's Wanobi som 11 uger gammel. Blåmasket fin showkat. Han bliver konkurrent til sin bedstefar Bocelli.

 

Con Meo's Wilson Kipketer som 11 uger gammel. En stor bamse, som udvikler sig til en maskulin dreng. Chokolademasket.

 

Con Meo's Whoopi Goldberg som 11 uger gammel. En dejlig lillamasket pige

 
Tirsdag den 28. oktober - nu er der kun 4 uger til troldene skal flytte hjemmefra. Jeg har helt ondt i maven ved tanken, for de er bare så søde. De fylder huset med glæde, og er nogle fremmelig killinger. De elsker at lege med Valentina og Baltazhar, om en det er temmelig vild indimellem. Men de lærer at begå sig i denne Verden.

Snip, snap, snue, nu er den birma ude, Bagerst Wilson, så Whoopi og til sidst Wanobi.

 

Wanobi igen træt efter en lang dag - her er han netop 8 uger gammel.

 

Wilson Kipketer, sbi b, Whoopi Goldberg, sbi c samt Wanobi, sbi a som 7½ uge gamle

 

Elisabeth med sin elskede nye killing, Wilson. Tillykke med ham Elisabeth. Han får et kanon hjem hos jer.

 

Con Meo's Wanobi som 7½ uge gammel. Wanobi kommer I til at se på shows rund omkring i Europa.

 
Tirsdag den 21. oktober - puha hvor tiden går. Jeg må allerede nu finde en undskyldning for, hvorfor de kommende ejere først kan få killingen som 5 mdr. gammel!!!! De vokser meget fint til, dog har de ikke taget synlig på i weekenden. De var nemlig i sommerhus sammen med mor og Valentina samt Baltazhar. Og sikke nogle birmafester der blev holdt der oppe. Og hver et hjørne i det hus er gennemsnust og anvendt som legeplads. Så det er godtaget også af dette kuld. Og selv mor Kismira, nød turen i fulde drag. Tænk at have en hel weekend, hvor det kun var hende og de små som det hele drejede sig om.

Blå dreng, 7 uger, sover ud efter en hård weekend..............snork.....snork....

 
Tirsdag den 14. oktober - nu er killingerne 6 uger. Og det er så kære og ikke mindst overhovedet ikke til at styre mere. De er nogle krudtugler, men så skønne.

Whoopi Goldberg, lillamasket som 6 uger gammel.

 

Blå W-dreng som 6 uger. Han er ubestemmelig hvad han skal hedde. Børge, efter sin bedstefar Børge alias Bocelli, er nok ikke så kønt.

 

Wilson Kipketer, chokolademasket, som 6 uger gammel.

 

Sov sød lille Dumbo.... selv en birma kan gå helt kold. Her er det Blå dreng som skulle hedde Woody, men han er ingen Woody. Så vi venter lige lidt med et navn.

 
Torsdag den 9. oktober 2003 - Så er killingerne blevet store. De er nu 5 uger gamle og er noget så skønne. De leger, spiser, tisser og dier og nyder bare livet. De hopper nu ud af kravlegården, så vi har måtte sætte ekstra tissebakker op til dem. Men hvad bliver de brugt til?? sove.....

Øhhh - skulle tissebakken ikke bruges til noget andet. Forrest ligger Whoopi og bagerst drengene. Den blå til venstre.

 

Så er det spisetid!!! - Wilson, chokodrengen gik straks til fadet. Woody snuste og Whoopi mente det var dyrplageri med babymad.

Killingerne er nu 30 dage gamle.

Wilson syntes det smager godt. Og Woody valgte mælkebarren.

 

Con Meo's W-kuld som 26 dage gamle

 

W-drengene som 26 dage gamle. Den blå til venstre og chocodrengen til højre.

 

Con Meo's Whoopi, lillamasket som 26 dage gammel.

 

3 uger gamle - fra venstre lilla pige, blå dreng og chocodreng. De er bare for nuttede

 
Søndag den 21. september - Nu er killingerne snart 3 uger, og er ved at være lidt sjovere. De er begyndt at ville ud af fødekassen, og der går ikke længe, inden der er liv i huset igen.  

Blå dreng 18 dage gammel - en lækker sag som måske holder til show med sine aftegniner på poterne. Dog kan jeg ikke se kiler endnu.

 
Fredag den 12. september - Så har alle killingerne forsøgt at åbne øjnene. Den brun/blå dreng er længst fremme, så kommer pigen og til sidst den lilla/chocodreng. De er nogle søde killinger, men gud hvor er de sværre at tage billeder af - se selv.

Lillapigen som 11 dage gammel

 

Choco/lilladrengen som 11 dage gammel

 
 
Onsdag den 10. september  - så  har vi forsøgt at tage et billede - ikke fordi, at det siger meget andet, end at der er ved at komme farve på killingerne i ansigtet og på ørene samt hale.

Kismira med hendes 3 dejlige børn som 8 dage gamle

 

Baltazhar på snart 5 mdr. og Kismira hygger sig ofte sammen om killingerne.

 
Tirsdag den 9. september - killingerne er nu 1 uge gamle, og de stortrives. De vejer 190 - 200 gram så det er lige efter bogen. Den ene dreng er blå/brun, 1 dreng lilla/choco og pigen er lilla/choco også. Der vil komme billeder snart af troldene.
 
Onsdag den 3. september - Baltazhar er utrolig interesseret i, hvordan man passer killnger. Han var med til store dele af fødslen, og nu også til den daglige vejning.

Baltazhar og en af killingerne. Balte sidder og studerer sin nye legekammerat.

 
Tirsdag den 2. september 2003 - så er der kommet killinger igen. Og de vokser og tager meget fint på. Kismira var igen en super føder, og passer killinger til ug.

Con Meo's W-killinger kun få timer gamle. Og allerede er de gået kraftig i gang med mælkebaren. Men ok - Baltazhar har også forsmagt på sagerne, og flere dievorter var forsuttet til. Så det var nemt for de små, at komme til.