R-kuld   S-kuld    T-kuld/    U-kuld   W-kuld     X-kuld    Y-kuld    X-kuld   Y-kuld    Z-kuld    A-kuld   B-kuld    C-kuld    D-kuld   E-kuld

Killinger født den 29. april 2003

Forælder er Con Meo's Pinella, sbi n21 og IC Con Meo's Obelix, sbi c

2 hunner og 1 han

Onsdag den 27. august -  nu er killingerne snart 4 mdr. og de er bare så nuttede, de 2 sidste. Men se selv på billederne - og bedøm selv.

Con Meo's Vinetta - bruntabby pige

Con Meo's Valentina - brunmasket pige

 
Mandag den 11. august - så er vi kommet hjem fra en meget var katteudstilling. Både Valentina og Viktor var i front på showet. Det blev for dem begge ex1, BIV, samt en meget flot nominering til Best in show. Desuden opnåede de det samme til Birmaspecialshowet, som også var samme dag. Desuden blev kuldet nr. 5 ud af 7 til ordinærshow, men det bedste Birmakuld til specialshow. Så det var nogle glade ejere, som drog hjem sent fra KBH.

Viktor på katteudstilling for første gang - han opnåede ex1, BIV samt NOM, så nu er han klar til at komme på Verdensudstilling i november i København.

V-kuldet til bedømmelse. Hele tiden skulle Viktor være i front, men han er også en lækker sag. Og intet kunne kyse ham.

 

Lille Valentina hos dommerne Nutrit Pahl, Israel. Hun var helt tosset med hende, og hun fik da også en specialsløjfe, idet hun var noget helt specielt for dommeren. Resultat: ex1, BIV og nominering

 
Lørdag den 9. august - killingerne er nu 14 uger gamle og det har været travlt og ikke tid tid til nye billeder. Kun skønne Vinetta er til salg endnu, for vi har ikke stød på det rette hjem endnu. Men det kommer.

Killingerne 14 uger på billedet og er på vej til sin første udstilling i København. Valentina til venstre, Viktor i midten og Vinetta til højre.

 

Torsdag den 10. juni - killingerne er nu 10 uger og bliver bare for skønne. De stortrives og de laver ulykker hele tiden, og det er til morskab for hele familien. Alle falder for dem, som kommer i hjemmet men de er også utrolig søde. De skal udstilles den 10. august 2003 i Tåstrup v/København som kuld og Valentina og Viktor til enkeltbedømmelse. Det bliver meget spændende, og det er det bedste jeg ved at have kuld med. Det er nu 4 gang at jeg skal det, og det er alle pengene og turen værd. Der er desuden Birmaspecialshow samme dag, og det er så endnu en gave at kunne have kuld med til det.

Con Meo's Vinetta som 10 uger gammel - stadig sød og lækker. Har det mest vidunderlige temperament, og en super super øjenfarve. En lækker sag som kælekat, og så har hun et look, som man skal lede længe efter.

 

Con Meo's Viktor - han holder til show og jeg håber at kunne finde nogle, som kunne tænke sig at vise ham frem på udstillinger nogle gange. Han er helt klart værdig til at komme med. Og han bliver en fin udstillingskastrat.

 

Con Meo's Valentina - en rigtig dukke som jeg sjældent har set magen til. Hun er stadig total rund i hovedet, men har heldigvis fået "næse" nu. Hun var næsten for ekstrem som helt lille. Men nu er hun smuk, som jeg vil have en birmakilling.

 

De to piger en en fin samhørighed - de er et meget sødt par, men skal desværre sælges hver for sig. Vienetta er stadig til salg.

 
Søndag den 29. juni - nu er killingerne 8½ uge og de er bare lækre. Jeg er helt tosset med Viktor og Vinetta. De er bare nogle utrolig smukke og skønne tabbykillinger. Skulle jeg have en tabby her og nu, så måtte jeg beholde en, men men men. Man kan jo ikke have alt det skønne selv. Og idet Vinetta ikke er til show, så skal hun sælges. Hun er ellers en lækker lækker sag. Viktor holder stadig til show, og jeg kunne godt tænke mig at se ham på udstillinger en gang.

Con Meo's Vinetta, bruntabby - Viktor, blåtabby og Valentina, brunmasket

 

Tirsdag den 17. juni - killingerne er nu 7 uger gamle og bliver mere lækre fra hver gang jeg ser dem. De har det super fint og stortrives. Viktor elsker at kravle i benene på folk og løbe skrigende efter sin mor, som om at han ALDRIG har fået noget at spise, Vinetta og Valentina fordriver tiden med at finde på nye steder, hvor de ikke må opholde sig, eller ligge sammen og være noget så smukke, at kigge på. Så de nyder livet, og jeg nyder at jeg bare kan komme at se misserne når jeg har lyst.

Con Meo's Viktor, blåtabbymasket - er til salg endnu som showkat. Han er en ret lækker sag, og jeg glæder mig til at se han udstillet.

Con Meo's Vinetta, bruntabbmasket lækkerbisken som ikke er solgt endnu. Hun er til salg som kælekat.

Con Meo's Valentina, brunmasket skønhed.

 

 

Lørdag den 7. juni - så måtte vi lige igen på besøg her til morgen med rundstykker for at se vattotterne. Og Gud hvor de skønne. Jeg er ikke ked af, at jeg ikke har Pinella for hun har det godt hos Marianne og Jørgen. Men at se så lækre killinger, som er Con Meo'killinger men ikke bor hos os. Det er snart ikke til at holde ud. De er simpelthen bare for lækre.

Con Meo's Viktor - blåtabby til show

Con Meo's Vinetta - bruntabbymasket til kæl

Con Meo's Valentina - brunmasket til show

Con Meo's Valentina - brunmasket til show
Onsdag den 4. juni - killingerne er nu 5 uger gamle og de er ikke til at styre. De drøner rund og kan ikke holdes inde i kravlegården mere. De er ikke til at stå for, og bliver skønnere og skønnere.

Con Meo's Valentina, sbi n og Viktor, sbi a21 som 4½ uge gammel

 

Con Meo's Valentina, sbi n og Vinetta, sbi n21 som 4½ uge gammel.

 

Con Meo's Vinetta - bliver en ufattelig smuk kælekat og jeg er slet ikke i tvivl om, at det er bedstemor Juliette som er slået igennem her

 

Con Meo's Valentina - en fin pige som umiddelbart ikke her fejl til at kunne blive en showpige. Hun er ekstrem kraftig og meget rund stadig.

 

Tirsdag den 27. maj - Killingerne er nu 4 uger gamle og de er bare for skønne. Jeg må sige, at den ene er skønnere end den anden. Og jeg er utrolig tilfreds med deres udvikling. Vinetta, den bruntabbypige er blevet så smuk og er ved at blive en rigtig dukke at se på som sin mor. Hun er den mest stille i kuldet, men skal nok blive lidt frækkere. Viktor er bare for lækker. Han har noget af det mest vidunderlige look af en hankat at være, og jeg håber at han holder til show. Valentina er stadig en trold og kæmpestor og fin.

Valentina øveste til venstre, Viktor i midten og Vinetta yderst til højre

 

Tirsdag den 20 maj - killingerne er nu 3 uger gamle. Og det er et utrolig lækker kuld. Jeg lægger ikke skjul på, at tabby er min ynglingsmaske, og de to tabbyer i kuldet er også utrolig lækre. Men de falder lidt ved siden af den temmelig rundhovedet og typede brunmaskede Valentina. Hun er bare for lækker.

Der er virkelig kommet gang i killingerne, og de bliver frækkere og frækkere fra hver dag der går. Valentina bliver en computerkat, for hun sidder ofte allerede hos Jørgen, når han arbejder med den. Og hun nyder det, og er et af de tidspunkter, hvor hun IKKE skriger. For der skal ske noget hele tiden - hun er for ung til bare at kunne ingenting.

Con Meo's Valentina og Viktor - brun og blåtabbymasket

 

Torsdag den 15. maj - Jeg var igen ned at se til killingerne hos plejefamilien, og de har det super godt de små. De er i utrolig udvikling og jeg bliver mere og mere imponeret over den brune pige. Hun er bare utrolig smuk. Den bruntabbypige bliver også kønnere og kønnere, men har dog lidt højere øresætning end de 2 andre. Den blåtabby dreng er bare en charmefyr og han bliver sikkert husets trold. Men sådan er alle hankillinger fra de linier - den ene mere lækker end den anden.

Den brune pige som 14 dage gammel. Hun er ret typet og ikke en birma man ser hver dag. Hun vejer allerede 280 gram.

Samme killing set forfra. Jeg er utrolig spændt på, hvordan hun udvikler sig. Og umiddelbart ser det ud som om, at aftegningerne holder. Kilerne er dog lidt lavt satte

Den dejlige blåtabby dreng. Han er en meget kraftig og fin dreng. Har en fin øresætning pt. og fin i profilen. Han har også handsker men det er meget svært at se, hvor korrekt de sidder.

Viktor som han sikkert kommer til at hedde, ser ikke så blå ud i ansigtet. Men både hale og øre er helt blå. Men han kunne dog godt være chocoladetabby i ansigtet.

Den dejlige bruntabbypige - en hunkat med mange kvaliteter og hun har også handsker. Men er lidt svære at se, hvordan de sidder placeret. Hun er den mindste i kuldet, men vejer 220 gram som 14 dage, så det er ok.

 

 

Et hel kuld som 7 dage gammel - nederst drengen, midten den brune pige og øverst en lille brun/blåpige

 

Tirsdag den 6 maj - så er killingerne allerede 1 uge gamle. Jeg så dem i går, og jeg må sige at jeg er temmelig imponeret over dem. De er meget kraftige og ikke mindst store. De har allerede masser af pels og jeg er sikker på, at drengen er choko/blåtabby. Men pigerne ..... de kan godt nå at skifte til tabby... men den ene er med sikkerhed ihvertfald brun og den anden stadig brun/blå men hun kan godt se tabby ud på ørene. Så det bliver utrolig spænde at se dem næste gang.

Tabbydrengen til venste og den lyse pige til højre. De hygger sig rigtig og Pinella er en utrolig god mor for dem.

 
 
 
 

Mulige farver er, brun, blå, chokolade samt lillamasker samt alle i tabbyvariant.

Forældre

Con Meo's Pinella - sbi n21

IC Con Meo's Obelix - sbi c