U-kuld 2010

Kuld / litter R S T U V W X Y Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T
 

Født den 22. juni 2010

 
1 han og 2 piger
 
Navn Farve og køn - colour and sex Kvalitet - quality til salg - for sale
Con Meo's UB 40 (U1)

Bruntabby, sbi n21 + Han/Male

Kæl / Pet Solgt
Con Meo's Ultimate (U2)

Bruntabby, sbi n21 + Hun/Female

Kæl  / Pet Solgt
Con Meo's Ultra (U3)

Brunmasket, sbi n + Hun/Female

Show Solgt

 

30. november - det tog ikke mange dage, inden UB var solgt - han flytter snart ud til Rihanna og Reggae fra sidste år. Så der bliver godt fyldt med Con Meo'er hos Lisbeth og Erik og drengene. Jeg er så glad for, at de købte UB, for de har perfekte forhold til ham - der er nemlig bla. en hel have indhegnet til ham og de nye kammerater - og det er jo et must for mig, når en kat er så gammel og har været vant til udelivet her.

UB40 som 5 måneder gammel - han er kæmpe stor og vejer knap 3 kg. Han skal ud i nyt hjem, idet vi nu har fået børn efter Herbie, så han skal ikke udføre nogle avlshankatterolle her, som ellers kunne have været løsningen. Godt, for han VIL under alle omstændigheder få et bedre liv som kastrat. Det bliver hårdt for John at komme af med ham, for de 2 er totalkammerater. Men han er altså også en drømmekat - MEN vi har katte nok og han skal hjemmefra, når vi lige finder ud af hvad han skal....
 

4.september - dagene går og jeg kan slet ikke følge med opdateringerne på hjemmesiden. Men køberne bliver spammet med mms'er, så de lider ikke. Ellers vokser de sig større og meget frække til. Men det er alligevel de første killinger vi nogensinde har haft, som ikke gider ud - de har været båret ud, men det var ikke særlig spændende og har ikke gået ud siden. Utrolig som 10 uger. Normalt er de 7-9 uger så er killinger umulige at holde inde.

Ultra med Si Si som bliver vasket af deres fælles mor Kahlua
 
Fra venstre Ultimate, Valo og UB40 til højre
 
Bagerst Kahlua (mor til de store) til venstre for hendes ansigt Ultra, Så fra venstre Ultimate, Valo, UB40 og til højre Valentino som netop er vågnet
 
Her fodres
 

Tirsdag den 17. august - 8 uger og ufattelig lækre og store. Der er virkelig gang i dem, og de underholder vist snart alle - de små V-killinger elsker også deres søskende, dog er der nogen hyl og skrig, fordi de er lidt hårde de store. UB er stadig den, som finder dem sødest.

 
UB i leg med V-børnene på 4 uger og så hans elskede sko
 
Ultimate med de små Vbørn
 
Ultra og Ultimate
 
Ultimate er gået "død" med hendes mor
 
Con Meo's Iana Iniko med U ungerne på 7½ uge. Ultimate til venstre, Ultra og UB ti højre
 
 

8. august - her er lidt nye billeder fra ugen af. Ultra er nu solgt til en rigtig dejlig familie, og jeg håber de får meget glæde af hende. Jeg ved hun får det fantastisk der.

Så lærte de endlig at bruge kradsetårnet - trip-trap-træsko og så mor Turbo på toppen. Nederste hul har I V-kuldet. Der er huller indvendig i kradsetårnet, så der er nu livlig aktivitet derinde - op og ned. Killingerne 6½ uge gamle. Nederst UB, så Ultra og øverst Ultimate
 
UB 40 en skøn og mega fræk killing med fart over feltet - 6½ uge gammel og langt over 800 gram stor
 

Torsdag den 5. august - I tirsdags måtte vi lige lave lidt fotos af troldene som 6 uger gamle. Det nyd de og der kom rigtig mange gode billeder ud af det. Jeg orker ikke at beskære dem alle, for det er et stort arbejde, men I får alligevel lidt her. Der er kommet "klager" over, at Ultra ikke blev fotograferet sidste gang - så nu tager hun revanche - nyd billederne........Men ellers så nyder de livet i hele huset. De er ekstrem frække og meget kontaktsøgende. De siger sjældent noget, dog har de fundet ud af, at mad kommer fra køkkenbordet....så måske falder der noget ned, når Ultimate står og skriger mens hun kigger derop....UB er bare husets trold, og charmer sig meget. Ultra er utrolig fornuftig og bruger tid på at finde ud af, hvordan hun kan tage føringen i charmeoffenciv over UB - det lykkes ofte.

Con Meo's U-kuld - fra venstre Ultra, UB40 & Ultimate som 6 uger gammel
 
Ultimate
 
UB40
 
UB til venstre og Ultimate til højre
 
Con Meo's Ultra som 6 uger
 

31.juli - Killingerne er nu flyttet til hele huset - John ville lige vise dem, hvordan livet var i stuen i 30 min mens han gjorde deres kravlegård større....den fik de så ikke brug for længe, for kloge er de jo - og vupti så fandt i livet uden for meget mere spændende. Så idag er kravlegården fjernet fra stuen, for de små V'er er også blevet flyttet i kradsetårnet af Iana  - så nu er der få cm2 tilrådighed for 6 killinger og 2 store voksne...umuligt...men dem om det.

Con Meo's Ultra til venstre og UB til højre i fars sko
 
Con Meo's UB40 som 5 uger gammel
 
Con Meo's Ultimate som 5 uger gammel
 

Lørdag den 24 juli - nu skal I ikke blive forvente med billeder så tit  ;O) men jeg måtte bare lige dele de her med jer. På alle billeder er killingerne 4½ uge gamle. Jeg behøver vist ikke sige,at jeg er dybt forelsket i vores babyer...så nuttede.

 
Ultimate bagerst, Ultra til venstre og UB40 til højre
 
Vi guffer alle glædeligt tørkost i os - gider ikke våd mad - føj da - mor kom med kylling til os i går - nej tak
 
Fredag var det tissebakketræningsdag - det gik hurtig og smertefrit
 
UB40 til venstra og Ultimate til højre
 
UB40 og Ultra
 
UB40 4½ uge gammel
 
 
Ultimate 4½ uge gammel
 
Ultra 4½ uge gammel
 

22. juli - så blev de store trolde 4 uger - KORS de er blevet frække. Sikke en udvikling de har gang i - den ene er mere smuk end den anden og de er utrolig kontaktsøgende. Det betyder også, at jeg begynder at have kravlenisser på ryggen, når jeg sidder og nusser med en anden - for ingen skal føle sig forbigået, og det sørger de godt nok selv for. De spiser tørkost allerede, dog er det sjældent jeg ser dem spise det eller få mælk - men noget må de få for de tager flot på alle. I mandags fik de jo nye venner, nemlig vores Vkuld. Alle U'er var med til fødslen og sikke et ragnarok der indimellem er i fødekassen med 2 store mødre og 6 børn i 2 aldre. Ultimate og Ultra er lidt hårde ved de små, og det er da også lykkes for Ultimate at lave et lille hul i huden på den ene baby, men det er jo snart helet helt igen. Ultra og UB har fundet ud af, at der er en verden uden for kravlegården, og de ser søgende op af hegnet...håber de bliver inde nogle dage endnu.

Ultimate bagerst og UB forrest som 4 uger gamle
 
Ultra på hyggevisit
 
Ukillingerne har jo fået konkurrenter - her forsøger Iana og Turbo at finde rangorden. Turbo er lidt usikker på, om det er ok hun er der - så ved at logge med mad, se dåsen, så kom hun derned og var "tryg"
 
Ultimate 4 uger gammel
 
Ultimate og UB sloges - UB til højre
 
Ultimate til venstre og UB til højre
 
UB - burde være et sovedyr - eller hyggeprins
 
UB forsøger at komme væk fra kravlegården
 
Jummi - Ultimate snuser og spiser lidt tørkost 3½ uge gammel
 
Herbie har fået mod til at kigge på de små - her er Ultimate 3½ uge gammel
 

16. juli - så er de små rundet de 3 uger - sikke hvor tiden dog går. Jeg tror endelig, at jeg har fundet de rigtige navne til troldene. Drengetrolden skal hedde UB 40 efter min ynglingsgruppe, og så kan man sagtens kalde ham det - det lyder som "Yoube". U2 er bare nød til at hedde Ultimate - for det er hun virkelig, selv om hun ikke er topshowkat - desværre. Så har jeg funderet meget over hvad U3 pigen skal hedde. Ville egentlig gerne have at hun skal hedde Uganda, men jeg er godt klar over, at de har nogle frygtelige menneskerettigheder i det land - så det skal hun altså ikke hedde. Ultra er hendes navn indtil videre - egentlig syntes jeg også Una er super sødt, men jeg har en OOna i mit Okuld, som udtales ens - sikke problemer jeg dog har  ;O)

Nu er de endelig ved at få nøkker - Ultra forsøger gerne at trække afsted med underlaget i fødekassen, og hun øver sig til Marathon ved at drøne fra den ene side af kassen til den anden og vender om, når det siger "dunk" - for så er kroppen drønet ind i den modsatte side, Ultimate var første til at komme over fødekassekanten. Og som rosinen i pølseenden....ja så er UB 40 kommet så langt, at han overvejer at vende sig om på maven, istedet for at ligge med stængerne i vejret. De går ikke særlig rundt i løbegården, som blev indvidet for dem i går aftes torsdag, men det skal nok komme. Turbo Mor finder sig i, at de er uden for kassen, og hygger bare. Si Si er endelig begyndt at interessere sig for hvad der er "dernede", men er stadig bange for dem. Dog ikke så meget som Herbie, som ligner en der har fået bank, når han drøner afsted væk fra løbegården - bare fordi 360 gram killing skreg lidt  ;O) . De små er stadig utrolig rolige når de tages DOG ikke lige da de skulle have taget 3-ugers billeder - jeg kunne glemme det da, for de piskede rundt, så det var umuligt at få gode billeder af dem alle 3 sammen. SÅ nyd de billeder, for det kan være der går nogle uger inden jeg igen kan samle dem alle 3 på billedet.

Fra venstre drengen, så bruntabby pigen og til højre brunmasket pige - U1, U2 samt U3 - 3 uger gamle
 
Nu er de små kommet i deres løbegård. De kiggede første gang ud i går aftes, altså torsdag, så vi fik hurtig sat afspærring op til dem. Turbo finder sig i, at de ikke er i fødekassen mere, og hygger sig meget med dem - HELDIGVIS virker hun ikke stresset og vil flytte dem - 3½ uge gamle
 
Con Meo's UB 40 bruntabby dreng - og SUPER SØD. - 2½ uge gammel -  TIL SALG
 
Con Meo's Ultra brunmasket pige - 2½ uge gammel - RESERVERET
 
Con Meo's Ultimate bruntabbymasket pige - 2½ uge gammel - TIL SALG
 
Ultra til venstre og Ultimate til højre - 2½ uge gammel
 
TabbyKys - gæt selv hvem er hvem...jeg aner det ikke  ;O)
 
Jummi Jummi lidt mælk - se de flotte aftegninger til højre - formoder det er Ultimate som 2½ uge gammel
 

6. juli - så blev de store trolde 14 dage gamle. De udvikler sig fra dag til dag - i går aftes, da jeg kom hjem efter en hel dag væk, blev jeg mødt med 3 sæt øjne som kom mig i møde, da jeg snakkede til dem. De er fortsat utrolig rolige og ja der er vist ikke andet at sige, end at de er ekstrem skønne. De har ikke taget så meget på i denne uge, men stadig flot. Mellem 70 og 85 gram er det blevet til. De har haft det ekstrem varmt pga. de 32 grader vi har haft i flere dage. Handskerne bliver mere og mere tydelige, men jeg kan ikke sige noget endeligt endnu - andet end det umiddelbart ikke ser så dårlig ud

Fra venstre U1, U2 og U3 - som 14 dage gamle
 
U1 - bruntabby han
 
U2 - bruntabby hun
 
U3 - brunmasket pige 14 dage gamle
 
U2 nederst og U2 øverst, Bruntabby og  brunmasket piger som 11 dage gamle
 
Ukuld 11 dage gamle. Det er drengen til højre, og umiddelbart brun pige til venstre og U2 i midten
 
U1 drengebassen på tur - 11 dage gammel
 

30. juni - Killingerne er nu 8 dage gamle, og så søde. De har masser af farve, og jeg mener nu at kunne farvebestemme dem korrekt. Så bruntabby dreng, bruntabby pige og U3 er brun. De er store og fede, og tydelig handsker på deres poter. Dog kan jeg ikke se hvor korrekte de er, men umiddelbart har de heldigvis ikke arvet deres mors meget lave handsker. Idag har drengen helt åbnet begge øjne, samt den brune pige halvt. U2 har ikke antydning af at gide se hendes spændende nye Verden. De er fortsat utrolig rolige, når jeg tager dem op for at blive vejet eller nusses med. Det er skønt, og absolut ikke noget jeg havde ventet fra Jay Jay, som laver ekstrem skrigende børn, og Turbo er også en meget aktiv pige. Vægte dd er 220, 200 og 205.

 
TRIP, TRAP, TRÆSKO - fra venstre U1, U2 og U3 - som da de blev født.
 
Hele kuldet som 1 uge gamle. De vejer nu mellem 104 0g 92 mere siden deres fødsel.
 
U1 1 uge - bruntabby dreng. Det er meget svært at se på billederne, men live er det tydeligt.
 
U2 bruntabby pige - du kan tydelig se tabby på øret af hende. Bemærk de lyse hår, som fortæller mig det
 
U3 brunmasket pige 1 uge gammel. 8 dage gammel,  dvs. idag har hun åbnet begge øjne ca. halvt. Det er SÅ sødt.
   

27. juni - Så er de små snart 5 dage gamle, og tager meget meget flot på. De er super søde, og er meget motorisk gode. Ej hvor jeg glæder mig til lidt mere personlighed, når de får øjne. Her er nogle billeder af dem, fra da de var 3 dage gamle

 
 
 
U1 - drengen  
   
 
 
U2 - 2 fødte pige  
   
 
 
 
U3 - 3 fødte - bemærk farve på ørene. Måske kan det være lidt svært at se, men den er god nok. Ser jeg korrekt også her på billed nr. 3 af hende, så har hun en fin højre forpote med hvidt.  
   
 
 
 
 
 
Liv og glade dage, som 3 dage gamle  
   

Torsdag den 24. juni - det går rigtig fint med de små, og de tager virkelig flot på - de er så småt begyndt at få farve på ørene - nuancer går forskellen her - min erfaring siger, at så bør de blive brune eller blå - eller muligvis tabbyvariant i brun/blå. UFFF hvor ventetiden er lang, til de begynder at drøne rundt. Men i forhold til sidste års kuld fra Turbo, så er de her utrolig rolige og søde. Siger kun ganske lidt når jeg tager dem op - skønt - håber på, at vi kan få lidt mere rolige killinger i år. Si Si fra sidste år er til tider (hver dag ) ved at drive os til vanvid med hendes unoder - nå men det er jo også lidt sødt faktisk. Ikke uden grund, at hun hedder "aben".

 

Onsdag den 23. juni - Så har vi igen endelig killinger. Vi har udsat denne fornøjelse i år. pga ombygning af huset, så vi er lidt sent på den  ;O) Nå men Kahlua var sat til at føde tirsdag eller onsdag, så det gik efter planen. Kl. 17.30 kom hun op til computeren, og snakkede lidt til mig - jeg lagde en hånd på maven på hende og sagde, "kom så med en ve" og vupti var der en. Nå med så travede vi ned til fødekasen sammen, og hun lagde sig til - fik et par ganske små fremdrivelsesveer, som jo så åbenbart var presseveer - for vupti så var U1 drengebamsen født på 96 gram kl 18. 18.20 kom U2 pigen på 87 gram og kl. 19.15 U3 på 98 gram. Kunne mærke en baby mere i maven og hun kom kl. 19.55 med den eneste "korrekte" presseve" og ud var ud - desværre død. Hun vejede 81 gram.

Men Turbo nyder sine 3 børn og er lige så god en mor som sidste år. Total kold og rolig - men har dog temmelig travlt med at få tiltusket sig noget mad i køkkenet. Utrolig at hun kan være sulten, for hun åd 4 moderkager og 100gram Porta Feline dåsemad med masser af Kaloriepasta på lige efter fødslen. Hun ser ikke ud til at have født, og har stadig en stor mave som hænger. Hun er helt spændt op med mælk, så jeg håber de små får guffet noget i sig.

½ døgn gamle
 
Halv døgn gamle
 
Ren hygge og mega overskud fra mors side - vi venter på nr. 4 her
 
Oldemor Marinella på 12 år kigger forbi, og ser om alt går forsig som det skal.
 
Så kom nr. 3 - U3 til venstre, så U1 i midten og U2 til højre
 
Si Si kigger meget forsigtig med
 
Hygge U1 til venstre og U2 til højre
 
Så kom U2
 
Så er U2 på vej - bemærk vandcysten (mørk ballon)
 
U1 hankilling netop født
   
Yummi en moderkage og allerede meget liv i drengebassen