R-kuld    T-kuld     V-kuld    W-kuld    X-kuld   Y-kuld    Z-kuld    A-kuld    B-kuld    C-kuld    D-kuld   E-kuld 

 

Forældre/parents: Backkara's Chianti, sbi n X IC Con Meo's Obelix, sbi c

U-kuldet er født lørdag den 5. april 2003

Lørdag den 14. juni - så blev det tid til lidt billeder igen af totterne. De er noget så dejlige, men er dog noget pænere i virkeligheden. Men søde her er de da. Det er snart tid til at flytte hjemmefra, og de er snart klar men det er opdrætteren overhovedet ikke. Ka' I forstå det???

Con Meo's Utzon, Unique og Unika som 10 uger gammel - de er på besøg i haven for første gang

 

Sarah med Utzon og Unique

 

Fredag den 30. maj - uha hvor tiden går. Nu er troldene 8 uger i morgen og vi kan slet ikke få nok af dem. De er meget vilde med at være på 1. sal, idet Chiantimor kalder dem derop. Og så har vi dem jo ikke i stuen. Men sådan er det, men så må vi jo bare rygge ovenpå. De har alle 3 nogle fine størrelser, og jeg er udemærket tilfreds med det kuld.

Con Meo's U-kuld 7½ uge gammel med deres far GIC Con Meo's Obelix. Bagerst Unika, forrest til venstre Unique og til højre Utzon.

Utzon som 7½ uge gammel -en lækker sag

 

Tirsdag den 20. maj - killingerne er nu 6½ uge gamle og de er virkelig sjovt. Jeg får intet fjernsyn set, for næsten al tid går hos killingerne. Jeg ville gerne have dem ned i stuen nedenunder. Men det VIL Chianti ikke have - hun kalder bare på killingerne og vupti så drøner de op af trappen. Og det har jeg overhovedet ikke nerver til, da det er en åben trappe. Så vi skal have lavet en barriere for trappen og trinene, men det har vi ikke lige haft tid til. Så de hygger sig stadig ovenpå

Så er der madtid - nederst fra venstre er Tintin og så Unique. Øverst fra venstre er Utzon og så Unika - De er 6 uger på billedet. Og så forresten og lige mig som tilskuer og ikke mindst Chiantimor, som godt ved at hun ikke må spise for de små er færdige.

 

Fredag den 9. maj - Jeg tog lige et par fine billeder er en sjældenhed - en killing som sidder stille. Så læn dig tilbage og se skønne Utzon.

En utrolig lækker killing - og han har en meget fin runding i panden, fint satte øre, ok hage men der er for meget hvidt på poterne - så han bliver Verdens bedste kælekat

 

Tirsdag den 6. maj - Her går det godt, men jeg har temmelig travlt med den forestående katteudstiling her i Kolding - se mere på her - så det bliver nok ikke til så mange opdatering inden weekenden. Men killingerne trives og er runde og tykke. Utzon ser lidt lille ud men det er fordi at han ikke har så meget pels endnu. Men det kommer jo. Han er ellers en utrolig lækker killing, og er bare sådan som går i hjertet som Tintin. Pigerne er nogle skrigebasser og utrolig dominante - men hvilke hunkønsvæsner er ikke det??

 

 

Unique som 4½ uge gammel - hvad der er sket med billedkvaliteten må stå hen i det uvisse. Men man kan da sagtens se hende meget søde look, øresætning og lidt aftegninger mv.

 

Hele bundet i en skøn søvn. Den ene er mere lækker end den anden. Og det er utrolig skønt at have killinger, når alt bare flasker sig for dem. Men sådan skal det jo også helst være.

 

Fredag den 2. maj - Nu er killingerne virkelig ved at være sjove. De drøner rundt og prøver grænser. De er lidt hårde ved Tintin men de er jo også 3 og han kun 1. Men de lærer meget af ham, og forsøger ofte at springe over kravlegården, men de er altså kun 4 uger.

Chianti med Tintin og Unique. En skøn forening og Chianit nyder selskabet med killngerne.

"Hjææælp jeg har fået noget værre noget i fødderne. Lad mig komme væk....". Killingerne er nu temmelig interesserede i tissebakken, og har gjort forsøg på at tisse deri og skaber lystigt

 

Mandag den 28. april - Så er killingerne kommet i deres oprindelige tænkte kravlegård. De små sov næsten straks, h-klip skulle lige se hvor hun skulle bo. Og Tintin indtog straks killingekradsetårnet.

Så skal der trænes benmuskler

Jubii - det var lidt af et højt bjerg. Men det lykkes

 
Lørdag den 26. april - killingerne er nu allerede 3 uger gamle. Sikke hvor tiden da går og der sker meget med em hele tiden. Specielt pigerne bliver tydeliger i deres maskefarve og jeg vil nu sige, at de er chokolademaskede piger. Det er faktisk de første jeg har opdrættet, så det er lidt specielt i samme kuld. Og jeg kan ikke sige hvem som er bedst, for de forandrer sige hele tiden. De ligner hinanden til forveksling og derfor har jeg måtte klippe lidt af højre baglårshår af H-klip igen. H-klip er ellers helt vild sød. Hun skriger som en stukken gris, når jeg kommer. Og så skal hun bare ligge på ryggen med benene i vejert og kløes på maven. Derfor tror jeg at det er hende, som ligger på ryggen på billedet, men jeg kan lige så godt lige at jeg ikke ser sikker. Dog kan man allerede se aftegninger på h-bagpote. Så vi har et kendetegn til lidt senere.

Sådan kan jeg godt lide en killing. Mellemstore øre, meget flot placering på hovedet med god afstand, medium øjne (på billedet lidt små), stærk hage, pænt typet og runder meget fint i hovedet og ikke mindst et dejlig look - en killing jeg virkelig håber på holder til show. Og umiddelbart ser det ok ud i aftegningerne og øjenfarven er jeg ikke nervøs for med de forældre.

 

Chianti og killnger i spisesituation. Et skrækkeligt svineri og der bliver dagligt vasket kattetæpper. Det er Tintin den store killing.

"Hvad i alverden skriger du af??" - en noget uforstående Tintin med v-klippigen.

En dejlig 3 uger gammel chocolademasket pige - om det bliver Unika eller Unique har jeg ikke bestemt endnu

3 killinger i en klynge - det er Utzon nederst og H-kip øverst. Hun er en meget kraftig bygget pige, og jeg glæder mig til at se, hende vokse op.

 

Tirsdag den 22. april - Killingerne er nu 2½ uge gamle og de stortrives. De ser umiddelbart fine runde ud med gode hager. Jeg vil idag eller imorgen prøve at flytte dem ned fra sofaen, for Tintin drøner rundt og kravler over mine sofaforhindringer -  og dernæst ned på gulvet. Det går ikke for vi har en trappet ned til stueplan, hvor han kan komme til skade. Og det ville jo være skrækkeligt.

H-klip og V-klip. De 2 piger og den kat til højre er den mørkeste af de to.

 

Fredag den 18.april - så var det slut med at være i stuen nedenunder. Ellers et meget praktisk sted. Men det mente Chianti ikke, så hun flyttede killingerne op på et bord på 1.sal i en fin lille kattekurv - alle 4 incl. en missemor. Den gik ikke lige, syntes John. Så han "forsøgte" at flytte dem ned i fødekassen igen, men så havnede de alle i sofaen der oppe istedet. Ikke særligt smart sted, idet Tintin er så stor at han SKAL have tissebakke. Men det mente Chianti - Og jeg forsøgte at tilbyde hende en ny killingeafdelig der oppe - men nej. Hun er ikke lige til at forhandle med overhovedet.

Chianti med alle 4 killinger i sofaen - og I finder selv ud af hvad er hvad.

 

Mandag den 14. april - U-drengen. Tydelig kan man se hans farve på ørene og umiddelbart må han blive brun, for han har rigtig fin pointfarve. Han trives rigtig fint som sine to søskende. Og så et billede af hele troldekuldet

Utzon eller Uno ja det står stadig i det uvisse hvad han skal hedde.

Hele kuldet - En af pigerne skal helt klart hedde Unique og jeg har jo selv en yngling selv om de ligner hinanden utrolig meget.

 

Lørdag den 12. april - så er den første uge allerede gået. De har ca. taget 100 gram på alle sammen, og det er meget fint. U-drengen er blå/brun og pigerne er vist ok chocoladebørn. Men lad os nu se tiden an - det kan jo også være blå/lilla. Killingerne slosser med onkel Tintin og han nyder selvskabet af den små. Men han bliver nu ofte puffet væk fra patterne. Så han bliver en "vattet" hankat som sin far og bedstefar. De er også bare så godmodige.

Killingerne 7 uger gamle og med søde Tintin i midten

 

Killingerne som 7 dage gamle - drengen i midten og pigerne v/siderne

 
Torsdag den 10. april - U-killingerne stortrives. De tager på som om de aldrig har bestil andet!!!! men har de det?? De ser umiddelbart meget fine ud - og specielt pigerne er jeg lidt vilde med. Men det er så små endnu, at alt kan ændres.

U-killingerne som 5 dage gamle

 

Nyfødte -

U-kuldet er født lørdag den 5. april 2003 - 2 piger og 1 dreng. 104,105 og 107 gram