T-kuld

Kuld / litter R S T U V W X Y Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S

 

Født den 5. august 2009

 
3 hanner og 1 hun
 
Navn Farve og køn - colour and sex Kvalitet - quality til salg - for sale
Con Meo's Tiny Blåmasket - Bluepoint Kælekat Solgt
Con Meo's Tic Tac Lillamasket - Lilacpoint Kælekat Solgt
Con Meo's Timian Lillatabbypoint - Lilactabbypoint Kælekat Solgt
Con Meo's TomTom Lillatabbypoint - Lilactabbypoint Kælekat Solgt

Con Meo's Only, Blåtabbymasket Ishani's Boogie Woogie, Lillamasket
 
Timians poter som voksen - hun er blevet ekstrem smuk
 

Torsdag den 12. november - killingerne er nu 14 uger gamle og skal snart hjemmefra.

Fra venstre Timian, Tic Tac, Tom Tom og til højre Tiny - bagerst ses Si Si fra forrige kuld. Killingerne er 14 og 16 uger på billedet
 
Timian til venstre og Tom Tom til højre
 
Con Meo's Tom Tom, lillatabby skøn dreng
 
Fra venstre Timian, Tom Tom, Tic Tac og til højre Tiny
 
Con Meo's Tiny, reserveret
 
Con Meo's Tic Tac, som 8 uger
 

1. oktober - killingerne er nu 8 uger gamle. Sikke alle de ulykker de kan lave, sammen med de store på 10. Tiny har opdaget, at der er en Verden uden for huset, men er for lille endnu til at springe over ud til løbegården. Han har forsøgt sig, sammen med sine søskende, at hoppe igennem teressedøren - det lykkes ikke ;O) - ellers så kommer alle de små naturligvis når jeg kalder på dem....et syn for guderne

Con Meo's Tom Tom som 8 uger gammel - lillatabbymasket hankilling. til salg
 
Con Meo's Tiny som 8 uger - blåmakset - reserveret
 
 

17. september - killingerne er nu 6 uger gamle og mega lækre. Tic Tac har fundet et nyt super dejlige hjem på Fyn, så nu leder vi kun efter gode hjem til de 3 andre. Vi har utrolig stor fornøjelse af alle killingerne, og de hygger sig rigtig meget alle sammen

Con Meo's TomTom som 6 uger gammel -lillatabbymasket han - Til salg
 
 
Con Meo's Timian 6 uger gammel hun - lillatabbymasket skønhed - Til salg
 

Lørdag den 12. september - Så blev de 5 uger gamle og mega lækre. De er så søde og frække, og drøner rundt i hele huset nu. Dog opholder de sig mest i baggangen, hvor mødrene slæbte dem ind for nogen tid siden. Men de kommer meget gerne når jeg kalder - og sikke snebolde der kommer tromlende hen over gulvet. De er flotte vægte, og er større end Onlys kuld i samme alder sidste år, så det er herligt. De er alle til salg som kælekatte, idet jeg ikke kan se aftegniner på de lyse endnu - Tiny ser ud til at holde til show i aftegningerne, men han sælges ikke som showkvalitet.Men vil folk udstille ham, så er det jo bare herligt.

Fra venstre LIlla/lillatabydreng, som ikke har fået navn endnu, Så er det Timian, TomTom og til højre Tiny
 
Timian til venstre og TomTom midt i og Tiny til højre - 5 uger gammel
 
 

Torsdag den 10. september - her er lidt nyt endelig

 

S kuld 7 uger T-kuld 5 uger from Heidi Nowakowski on Vimeo.

Killingerne er netop blevet 5 uger på denne film
 

T-kuld 4uger - Skuld 7 uger from Heidi Nowakowski on Vimeo.

På videofilmen er killingerne 4 uger gamle
 

Onsdag den 26. august - killingerne er nu 3 uger gamle, og begynder rigtig at komme ud fra deres hule. De hygger sig og er ej heller bange for noget. Inden jeg her til aften fik sat kravlegården op, nåede lillepigen at vandre helt ud i køkkenet....en ret lang gåtur i den anden ende af huset.

Blå dreng - som 3 uger gammel.
 
2.fødte dreng - som 3 uger gammel og lillatabby
 
3. fødte dreng som 3 uger og lillatabby
 
Vores skønne lillatabby pige
 

Mandag den 24. august - lige et par billeder af vores lillatabby pige. Jeg kan simpelthen slet ikke følge med til både at tage billeder, få dem redigeret og uploadet. Så jeg håber du har tålmodighed? du skal altid være hjertelig velkommen til at bede om at få tilsendt billeder, såfremt du måtte have interesse i kuldet - det er jo lidt nemmere end at uploade også. Nå men Only flyttede også killingerne i kradsetræhulen fredag. Der trives de fint, og kigger så ud til vi andre indimellem. Men de 3 mødre kan nu ikke ligge sammen, for der er kun plads til 2 plus 8 killinger.

Con Meo's T-pige - Lillatabby pige på 2 uger
 

19. august - killingerne er nu 2 uger gamle, og de trives. Naomi er reservemor sammen med Turbo - og de 3 hunner deler hvad deles kan. Kan de samle 3 kuld killinger i fødekassen er lykken gjort - det lykkes dog sjældent, idet Replay ikke gider ligge stille i en fødekasse som 13 uger gammel. Men S-kuldet ligger gerne og får en tår - men de har nu mere travlt ude i stuen, hvor de farer rundt. Som 12 dage gamle begyndte de små at få øjne, og her på deres 2 ugers dag, har alle åbnet, næste helt.

Con Meo's T-kuld from Heidi Nowakowski on Vimeo.

 

5. august 2009 - Only og Boggie har fået 4 dejlige killinger. Flot stort kuld når jeg tænker på, at det er helt nybegynderforældre. Det er nogle mega fede og dejlige børn, og de stortrives.

Killingerne helt nyfødte