R-kuld    U-kuld    V-kuld    W-kuld    X-kuld   Y-kuld    Z-kuld    A-kuld    B-kuld    C-kuld    D-kuld   E-kuld 

Forældre/parents: Backkara's Marinella, sbi n og IC Con Meo's Obelix, sbi c

Født den 19. marts 2003

Dagbogen begynder med det nyeste først:

Con Meo's Tintin som 1½ år gammel - jeg behøver vel ikke skriv mere om hvad jeg mener om ham?? og ej heller hvem han ligner. Er I i tvivl, så kig på Backkara's Blue Bocelli.

Tak til Maja for de utrolig smukke billeder

Con Meo's Tintin som ungdyr.

 
Lørdag den 14. juni - så har Tintin rundet de 12 uger. Han flytter her den 26. juni og det bliver sorgens dag. Det har været en fornøjelse, at have en kat som Tintin. Og det er dejligt at han kun skal til Esbjerg at bo. Det gør det lidt nemmere at besøge ham.

Con Meo's Tintin som 12 uger gammel

også som 12 uger. En blåmasket trold

Fredag den 30. maj - Tinnemanden er stadig en trold - han er fræk og holder sig ikke tilbage for noget. Han er utrolig vellidt af alle de andre - men det er måske fordi at han ligner sin far og bedstefar utrolig meget af sind.

Tintin som 10 uger gammel.

Tirsdag den 27. maj - der har været meget travlt i huset og der har ikke lige været tid til det der med billeder. Så derfor kommer der et lille brev fra Tintin's nye legekammerat, Briten Viktor, som er skrevet af Maja og billedet er også lavet af hende. Hun er 10 år så det er utrolig flot og meget sødt af hende. Tak for det Maja.
Hej Tinnemand.
Jeg håber at du har det godt,og det er ærgerligt at du ikke er så madglad.
Jeg glæder mig til at blive storebror, bare at du ikke driller for meget.
Kan du li´ at få klippet negle? for det kan jeg  ihvertfald ikke.
Når de voksne prøver at holde mig fast
så skælder jeg ud og prøver at skubbe mig fri.
Jeg har nogle rigtig gode katteknaser, som du gerne må smage hvis du er rigtig sød og artig.
Maja og Anette har hjulpet en fremmed kat, der havde slået sin pote. Den havde lånt min kattekurv hen til dyrlægen, så nu lugter min kurv helt anderledes og jeg snuser tit til den, men lugten er næsten gået væk nu.
Mine ejere skal jo hen for at besøge dig på torsdag, men de siger at jeg ikke må komme med øøøv!!!!.
Maja har forresten lavet en tegning af dig og mig, jeg har sendt den med som en vedhæftet fil.   
Mange Hilsner Fra Viktor.
 

Onsdag den 7. maj - det går da helt galt med Tintins opdateringer. Jeg må snart have lavet lidt nyt. Men ind til videre er det kun blevet til en utrolig flot tegning af Tintin, lavet af Maja en af Tintins nye ejere.

Denne søde tegning er lavet af Maja -en af Tintin's nye ejere.

 

Mandag den 28. april - Sofakravlegård, bord, pokal og vupti - så er jeg oppe på den. En rigtig bølle som bare har brug for udfordringer hele tiden.

 
Lørdag den 26. april - intet nyt her fra og dog - kun en par billeder af en stortrivende Tintin.

 

Ja jeg siger ingenting.......

Nå I var bare gode venner!!! Tintin og V-klip

 

Torsdag den 17. april - Så er Tintin blevet 5 uger gammel. Han er så fræk som aldrig før og han tager gerne kampen op med en voksen birma eller sin ynglingslegekammerat Chiddie Huskat. Og for Tintin betyder det ikke noget at forsøge at lægge en birma ned - men det går ikke altid lige efter planen.

Lømlen Tintin - han hverken vil eller kan lade være med at drøne over "vejspærringen" i sofaen - men det er der heller intet problem i, for han kravler selv op igen, når han er færdig med at lege. Lige før disse billeder er taget, har han forsøgt at nedlægge sin far og Chiddei Huskat. Men han endte under sofabordet - et sikkert sted.

 

Fredag den 18. april - Tintin bliver lige igen igen vasket. Han er ikke særlig stolt ved situationen, for han vil hellere slosse med alt og alle. Han spiser løs af gruset og jeg kan kun gentagne gange tage det ud af hans mund. Han er vokset meget fint siden han begyndte at få fast føde, og jeg ser ham kun sjældent die. Han musler tit de små, og det ser naturligvis ret voldsomt ud, idet han er 17 dage ældre. Men de kommer til at overgå ham en dag - det er jeg ikke i tvivl om. For Tintin kan ikke engang få de små fra en dievorte, hvis han er sulten. Så sidder han bare og venter til de er færdige.

Tintin 4 uger gammel

 

Mandag den 14. april - Tintin som vi ser ham normalt - en utrolig dejlig og smuk killing. Og med garanti en super kælekat vil man få ved at købe ham.

Søndag den 13. april - Så er det madtid - Tintin tager ikke nok på, og derfor er jeg idag begyndt at give ham fast føde. Han er dog ikke så gammel som jeg helst vil have, men det ved han jo ikke. Så den står nu på en blanding af torskerogn, kaffefløde samt KMR-modermælkserstatning. Og hvad får man så ud af det??? se nedenstående billede

Tintin som 3½ uge gammel og med mad over hele hovedet - men det er også kun første gang man prøver sådan noget.

Torsdag den 10. april - Tintin er nu kommet til en ny madmor, og han slosser allerede med sine 3 nye søskende. Det er ret underligt at se en 17 dage ældre killing sammen med nogle helt nyfødte. Men det går bare utrolig fint, og alle de små "u-killinger" har taget fint på også. Så han sutter ikke alt mælk til sig.

Så mistede jeg tålmodigheden med Marinella - Tintin fik en "ny" mor og billedet her er taget 1 min efter at han er blevet lagt til Chianti

Onsdag den 9. april - idag er Tintin 3 uger gammel. Han har det fint på trods af, at han er alenebarn. Marinella er dog ikke så meget hos ham - alt andet er mere spændende, så jeg må snart tage affære. Og måske flytter jeg ham ned til Chiantis killinger. Så er han heller ikke alene mere. Men det er en svær beslutning, for man ved aldrig om det skaber stress hos missemødrene.

Fredag den 5. april - Jeg syntes lige, at jeg ville sætte det sidst nye billede ind af Tintin.15 dage gammel.

Onsdag den 2. april - Tintin er nu 14 dage gammel. Han vokser sig fint til, og en er dejlig dreng. Han nyder lidt selvskab, når far eller bedstefar kigger forbi fødekassen. Og ikke mindst Marinella.

Tintin 12 dage gammel - en dejlig rundhovedet sag

Tirsdag den 25. marts - Så er der ved at være noget at se. Bettemanden tager meget fint på, og han og mor stortrives. Så det er rent lykke. Han er utrolig rolig, når jeg har ham i hænderne. Og der er allerede farve på næsespejlet. Jeg tror selv at han bliver brun eller blå. Han er brun i ansigtet, men har en blå hale. Så lad os se tiden lidt an.

4 dage gammel og en rigtig suttetrold. Han er virkelig nu kommet i gang med at spise, og tager virkelig på i vægt. 15 - 20 gram pr. dag lige nu, så det er meget fint. Men det eneste T-drengen har at sige til det er "Hjææælp- hvor er dievorten???"

En mor som nyder sin killing til fulde.

Far Obelix på besøg, det syntes Marinella er så hyggeligt.

Onsdag 19. marts 2003 - Backkara's Marinella og IC Con Meo's Obelix har fået et barn. Dog kun en enkelt men lidt har også ret. Men det kunne nu være dejligt med en legekammerat. Fødslen gik fint og Marinella klarede alt som sædvanlig. Han blev født 04.40 om natten.

T-manden ganske ny

2 dage gammel og han er allerede en yngling i huset. Hvad skal han hedde??

Tintin som nyfødt