R-kuld    S-kuld    T-kuld   U-kuld    V-kuld    W-kuld    X-kuld    Z-kuld    A-kuld    B-kuld    C-kuld    D-kuld   E-kuld 

Født den 19. april 2004

Forældre er Backkara's Chianti x GIC Con Meo's Obelix

Fredag den 23. juli - uha hvor er her stille nu. Zaffitrolden er kommet hjemmefra. Jeg nåede lige at snuppe et par billeder i haven inden afgang. Hun har fået et super hjem hos Christina i Århus, og nyder livet sammen med en meget smuk Britte. En ægte Whiskaskat.

Con Meo's Zaffi som 13 uger gammel

 
Mandag den 19. juli - det er ikke sådan når der er gået sommer i huset. Drengene er flyttet hjemmefra, og kun Zaffi er her idet hun lige skal have fjernet sting efter hendes sterilisation. Det er første gang, at vi har steriliseret en pige så tidelig, men det er ikke sidste gang. For kun 1 cm ar fik hun og 2 sting. Det kaldes pillearbejde.

Drengene fald til i deres nye hjem straks - begge 2. Zamfir var jo så heldig at få Valentina med sig, idet Bent og Birthe altid har været meget forelsket i hende. Og idet hun ikke har haft det godt her i flokken efter, at hun fik dårlig ryg - så var det oplagt at sende hende med Zamfir, da de spurgte om de måtte købe hende.

Con Meo's Zippo i sit nye hjem sammen med Gitte og Lars. Tak fordi at I har givet ham et godt og trykt hjem - og så endda med en meget stor og flot løbegård.

Con Meo's Zippo med hans legekammerat i baggrunden. De er her filmet i deres løbegård.

 

 
Lørdag den 26. juni - nu er det vist tid til, at dele killingerne med I andre igen. Vi nyder de små og det er helt trist at de første skal hjemmefra om 2 uger. Sikke hurtig tiden dog går. De er meget fine i størrelsen nu. Men vi har problemer med at holde dem nede i stuen hos vi andre. De vil hellere være på Olivers værelse på 1. sal og det vil jeg ikke have. Men kattene har vundet, men jeg laver snart "vejspærringer" så de måske så ikke gider være der.
Alle killingerne øverst i kradsetræet sammen med moster Kismira. Det er Valentina som leger model nederst. Con Meo's Zaffi og Kismira - begge brunmaskede. Den ene 9 uger og den anden 3½ år. Se hvor stor en udmaskning der kommer med alderen!!
 

Con Meo's Zippo, Zamfir, Zaffi og Kismira - killingerne er 9 uger gamle

 
Torsdag den 16. juni - Killingerne kommer på besøg i stuen, men de gider ikke være der. De drøner straks på 1. sal og leger videre der.

Con Meo's Zaffi som 8 uger gammel - det er søde Valentina som ses til venstre for hende.

 
Tirsdag den 8. juni - Killingerne er nu 7 uger. De har fået turbofræs på, og fjernsynet er slukket for det er nok at kigge på misserne for at bliver underholdt.

Fra venstre Con Meo's Zamfir - Zippo og så Zaffi

 

Con Meo's Zaffi - brunmasket pige som stadig er til salg

 
 
 
Fredag den 4. juni - Killingerne er nu 6 uger gamle, og de stortrives. De tager fint på og leger og er Så sjove nu. De gider ikke være i kravlegården mere, og hopper selv over. Så nu bliver gården fjernet, og de kan få hele Olivers værelse at lege på, for helt fri kan de ikke løbe, idet der er en farlig trap til stueplan. Så vi må lige vente et stykke tid, hvorefter de så enten bliver flyttet nedenunder eller vi afskærmer trappen.

Chianti med killingerne - ren hygge og hun elsker dem. Også selv om de ikke gider være i løbegården. Zaffi bagerst og derefter mørk dreng og så lys dreng forrest i billedet.

 
 

Lys dreng som 5 uger gammel - den mørke dreng er endnu ikke lykkes at tage billeder af, hvor man kan se noget overhovedet. Dårligt lys og en turbofræserkilling er skylden, for digitalkameraet kan ikke være med her.

 
 
Lørdag den 22. maj - Nu er killingerne snart 5 uger. De leger, bider, spiser og forsøger at komme ud af deres løbegård. Men de er ikke særlig gode til at spise, så de får ikke ubegrænset plads endnu. De har stadig 3 mødre, som passer dem på skift. Kismira er den som er bedst, og hun ligger gerne hele dagen hos dem, i håb om at de vil forsøge at die hos hende. Men det gider de ikke, for der er jo ingen mælk.
Con Meo's Zaffi som 4½ uge gammel. Hun holder til show og er en rigtig lille svedske Moster Kismira med drengene. De ELSKER hende og ynder at ligge hos hende eller på hende - den er lys dreng til højre og den mørke til venstre. De er begge chocolademaskede.

Con Meo's Z-dreng som 4½ uge gammel. Han er den lyseste af de to dreng og den største.

Con Meo's Kismira med sine "børn"

 
Onsdag den 12. maj - killingerne er nu 3 uger gamle. De trives nu men vi har haft nogle problemer. Men endelig fandt vi ud af hvad der var galt - Chianti havde noget betændelse som gik i mælken. Derfor har jeg måtte supplere i mange dage med mælk, for at de overhovedet tog på. Derfor er de lidt mindre en normalt, men de kommer sig hurtigt, når de begynder at spise normalkost. Desværre måtte vi sige farvel til en af drengene - formentlig af en lungebetændelse idet han knækkede, som en nyfødt killing med vand i lungerne. Det var ikke rart, at miste en 12 dage gammel killing.

Navne: ja der er intet bestemt, men pigen tror jeg skal hedde Zafri og så kan drengene hedde Zippo og Zamfir. Men intet er bestemt endnu og meget kan nå at ændre sig. Men søde det er de alle 3.

Øverst den brune pige, dernæst de 2 chocodrenge Pigen øverst og så de to drenge.
 
 

Vi har lige været så heldige, at få besøg af en meget sød argentinsk Birmaopdrætter. Vi har talt over nettet i lang tid, og nu kunne det endelig blive til et visit hos os i Europa. Her sidder Diana med den lille Z-pige
 
 

Mandag den 19. april - så er der igen kommet liv i huset. Denne gang blev det til 1 prinsesse samt 3 prinser. Fødslen gik upåklagelig, lige bort set fra at Chianti ikke gider have de små i fødekassen, og har derfor slæbt dem op i sofaen på 1. sal. Der havde hun også sit sidste kuld, og det er det eneste tidspunkt hvorpå hun gider være der normalt. Jeg gider ikke forsøge at tage kampen op med hende, så jeg kan få lov til at have dem i fødekassen - for erfaringen siger, at det er en strid banan jeg kæmper imod.