R-kuld    S-kuld    T-kuld   U-kuld    V-kuld    W-kuld    X-kuld    Z-kuld    A-kuld    B-kuld    C-kuld    D-kuld   E-kuld 

Lillamasket pige

Født den 16. marts 2004

Forældre er Con Meo's Kournikova x GIC Con Meo's Obelix.

Tirsdag den 16. marts 2004 - Kournikova fik desværre killingen ved kejsersnit, og var så sløv efter narkosen, at hun ikke ville have noget med Lille pigen at gøre. Derfor var Marianne, Pinellas fodervært (V og X-kuld) så sød at tilbyde at tage sig af hende. Vi viste godt, at det måske blev en kamp med at få Lillepigen til at kunne spise nok pga. de noget ældre killinger. Og desværre fik vi ret. Så Familien Utzon har givet hende sonde hver 5. time for at give hende mælk nok for at overleve.

En KÆMPE tak til Marianne og Jørgen fordi I valgte at tage Yamina's liv i jeres hænder. I har gjort et unik stykke arbejde, som jeg er dybt taknemmelig for. Det vil jeg aldrig glemme, og det kaldes virkelig "venner i nøden".

Yamina 1 uge gammel

Yamina 9 dage gammel og er ved at få øjne
 

Yamina og hendes "brødre og søster". Pinella tager sig fint af hende og nyder bare, at der er en mere at passe.

   
Yamina 3 uger - Hun ligger nedenunder Xantos som ELSKER hende. Yamina, Xander samt Xantia i en vild sloskamp - og det er til tider lille Yamina som vinder. På billederne her er hun 3 uger.
 
Fredag den 16. april - Yamina vokser stille og rolig. Hun er stadig bag ud i vægt, men trives og spiser. Hun er stoppet med sonde, idet hun forsøgte at bide den over, når hun skulle have den. Og så et par dage med sutteflaske og nu får hun fast føde, og det klarer hun fint.

Con Meo's Yamina 4 uger gammel og har lige fået en slurk af sutteflasken. Hun elsker viskestykket, som hun forbinder med trykhed og sover genre i den.

 
Onsdag den 28. april - Yamina er nu endelig ved at være med i størrelse af en normal 5 ½  uge gammel killing. Hun har ikke så store dominerende øre mere, og hun er en meget sød pige. Hun skriger dog en del og er helt klart den killing, som styrer det show hos Plejeforældrene. De 3 andre kan ikke rigtig klare hende, og det er jo bare herligt.

Con Meo's Yamina - lillamasket pige som 5½ uge gammel

 
 
Tirsdag den 11. maj - Nu er Yamina blevet 7 uger gammel og hun stråler af sundhed. Hun bliver kønnere og kønnere som dagene går, og jeg syntes hun er ved at være fin.

Yamina som 7 uger gammel i haven sammen med Rikke

Con Meo's Yamina - - hjælp mit hoved sidder fast.

   
Tirsdag den 25. maj - Yamina er nu 10 uger gammel og bare endnu skønnere. Jeg vil meget gerne beholde hende, men John er ikke helt enig. Så jeg må frem med charmetørklædet, for hun er lidt lækker syntes jeg. Umiddelbart er der ingen fejl på aftegningerne, og med lidt mere pels så er hun helt klart en fin showpige

Con Meo's Yamina - lillamasket pige.

Hun er meget fint udmasket for alderen og ikke mindst som lillamasket. Se her tydeligt på hendes forporte, hvor afgrænsningen er til de hvide aftegninger.