Con Meo's S-kuld

Kuld / litter R S T U V W X Y Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R

 

Født den 17. juli 2009

 
Navn Farve og køn - colour and sex Kvalitet - quality til salg - for sale
Con Meo's Solo (3) Brunmasket han - sealpoint male Kælkat Solgt
Con Meo's Si Si(1) Brunmasket pige - sealpoint female Show og avl Solgt
Con Meo's Sunrise(2) Brunmasket pige - sealpoint female Kælekat Solgt
Con Meo's Siesta(4) Brunmasket pige - sealpoint female Kælekat og show Solgt

Con Meo's Kahlua, brunmasket Ishani's Boogie Woogie, Lillamasket
 
Priser på killinger fra Con Meo - tryk her
 

Tordsdag den 17. september - jamen hvor en fornøjelse. Vi har killinger snart over alt, og hvad de ikke laver af ulykker. Sjovt nok så er 1. sal for første gang ikke det mest spændende, og det er jo dejlgt for så er vi sammen med den altid. Alle 4 killinger mangler nye hjem, og Si Si holder til show, og det formoder jeg også, at Sieste gør. Begge meget smukke. Solo og Sunrise er bare de skønneste killinger jeg længe har haft. Sunrise minder meget om sin mor i temperament, og det er helt unik syntes jeg. Solo er bare en hyggebamse og mega kær og nuttet.

Fra venstre Sunrise, Solo, Siesta og til højre Si Si - 8 uger gamle
 
 
Con Meo's Sunrise, brunmasket og 8 uger gammel - til salg
 
Con Meo's Solo, brunmasket og 8 uger gammel - til salg
 

Torsdag den 10. juli - Killingerne er bare mega lækre og skønne. Her er lidt billeder taget for få dage siden - i en herlig hyggestund med deres mor, den brunmaskede og NaomiPlejemor, som er chokolademasket. Og så lige lidt video til sidst af killingernes hverdag

Dejlige Si Si med sin mor, som 7 uger gammel
 
Killing til højre er Siesta
 
Til venstre er det Turbokillingen Sunrice, som 7 uger - en virkelig lækker dukkepige med et total unik temperament.
 

S kuld 7 uger T-kuld 5 uger from Heidi Nowakowski on Vimeo.

S-killingerne som 7 uger gamle og Ttroeldene er 5 uger
 

T-kuld 4uger - Skuld 7 uger from Heidi Nowakowski on Vimeo.

S-killingerne hygger sig med de små Tbørn - 7 og 4 uger gamle
 

Tirsdag den 8. september - killingerne er nu 7 uger gamle. De elsker de små på 4 uger, og er ellers bare et super skønt kuld. De er altid gang i dem, og de er så underholdende. Jeg har taget masser af billeder, som jeg forsøger at få uploadet snarrest.

 

Mandag den 24. august - killingerne er nu 5 uger gamle, og imponerende lækre. Jeg er meget imponeret over kvaliteten og vi har faktisk 3 showkilling - dvs. den 2.fødte pige kan udstilles men sælges udelukkende som kælekat, men så kan en ny ejer jo udstille hende, hvis de lyster. Solo får en løber ser det ud til, så han sælges også som kælekat. Jeg forsøgte et par dage at holde de små inde i kravlegård - men de er simpelthen så kloge, at de hurtigt fandt ud. Så nu drøner de rundt i hele huset igen, og er ekstrem modne af deres alder. Tager den også gerne op og ned af kradsetårnet på 2 uge. Og de spiser bare stadig kun alm. tørkost, og et par gange om dagen blødt op i vand - de hugger maden i sig, så det er en ren fornøjelse. Opdrætter Pernille, som har lavet farmanden Boogie har været på besøg idag, og hun var også ret vilde med de små - så det var super dejligt med en kvalificeret vurdering fra hendes side også.

Con Meo's 1 fødte pige
 
Fra venstre 1 fødte pige, så 4 fødte og til sidste 2. fødte - den sidste til højre er til kæl, og de 2 andre umiddelbart til show
 
Con Meo's Spige, som 4 uger gammel - til salg
 
Con Meo's Solo som 4 uger gammel - til salg
 
Killingerne 4 uger gamle
 
 

Untitled from Heidi Nowakowski on Vimeo.

 

Con Meo's Skuld som 4 uger from Heidi Nowakowski on Vimeo.

Killingerne er på disse video 4 uger gamle
 

Søndag den 16. august - killingerne er nu 4 uger og drøner rundt over det hele. De gider ikke være spæret inde, og var over det hele, hvis det stod til dem. Men jeg vil nu gerne lige have lidt kontrol med dem, så de er forment adgang til baggang - men kan drøne i hele stuen og i køkken. De kommer gerne når jeg kalder "misserne", og sikke en fornøjelse det er at se, dem komme stormende fra den anden ende af huset og ud i køkken. Jeg er yderst tilfreds med de små, og de udvikler sig rigtig flot. 3 af dem kan jeg næste ikke kende forskel på i hovedet, men Solo er helt klart mere maskulin end pigerne. Jeg har masser af billeder af dem, men har simpelthen ikke haft tid til at uploade. Men skulle du have særlig interesse i killingerne eller en bestemt en, så sender jeg gerne straks en stak til dig.

Con Meo's S-kuld from Heidi Nowakowski on Vimeo.

Killingerne 3 uger gamle
 
 

31. juli - så blev de små 2 uger. De er motorisk meget gode, og flere kan rejse sig op og gå flot. De hvæser gerne af fremmede folk, men er vældig venlige overfor os. Det kører bare derud af med dem, og det er virkelig skønt. De interesserer sig ikke endnu for omverden, men syntes det var vældig hyggeligt, at de andre katte kom hen, da jeg tog billeder. Umiddelbart tror jeg, at jeg har 4 brune liggende - men er stadig lidt i tvivl om der kunne ligge en chokolademasket....men det er vist mere håbet end virkeligheden. Men mon ikke jeg snart kan sige farver med sikkerhed? Men Kahlua mor snød mig også med hendes farve. Troede med sikkerhed, at hun var chokolade, idet hun var væsentlig lysere end sin bror...de endte begge med at være brune...og det samme er vist her.

1 fødte pige - og jeg tror bestemt, at hun må være brunmasket
 
 
2. fødte pige - også vældig dejlig.
 
 
3.killing og det er jo så Solo...eneste mand i fødekassen
 
 
4.fødte og dejlig pige -  hun ser også meget brunmasket ud
 
 

Søndag den 26. juli - killingerne er nu 1 uge gamle i fredags, og de er store og fede. De er så utrolig rolige og siger ikke en lyd, når vi tager dem ud af kassen. De 2 første fik øjne helt som 5 dage gamle, og resten kan I jo selv se, at de har fået som 1 uge. Meget tidlig men det betyder intet ellers. Turbo..mormissen er sådan en dygtig mor - alt er rent og pænt hos killingerne.

1 fødte - hunkat
 
 
2 fødte - hunkat
 
3.fødte - hankat
 
 
4.fødte - hunkilling
 
 
Killingerne knap 1 uge gamle
 
 

17. juli 2009 - er er igen blevet beriget med et kuld killinger. Hele 5 styk blev det til, 4 piger og 1 dreng. Desværre var nr. 2 killing ekstrem svag og der var kun ganske ganske svag hjerterytme, og hun døde 15 min efter hun var født. Men det rører ikke Turbo - hun har 4 andre sunde børn at tage sig af. Og hun nyder dem. Fødslen gik i gang kl. 14.45 og hun havde ganske få veer, men var enorm urolig og skrev skrækkeligt. Men straks killingen var ude, var der ro på hende igen - lidt for meget ro syntes jeg. Og det havde så sin forklaring, idet jeg tror på, at fødslen tog lang tid af nr. 2, idet den ikke selv kunne hjælp til. Hun skrev virkelig af smerter igen ved hende, men så var alt efterfølgende normalt og hurtig fødsel. Utrolig så meget uro sådan en halvdød killing kan skabe. Men flot af Turbo, at hun bare klarede det hele fint - og efter 5 killinger ligende hun slet ikke en træt mor - killingerne dier nu på livet løs.

Killingerne er født kl. 15 - 17 -17.15 - 17.45 - 18.10. Vægtene er 89 - 90 - 96 - 101 - 87

 
Her fødes 1. killing
de 2 lange timer mellem 1 og 2 killing
 
Her fødes den døde killing
 
Nr. 3 killing er netop ankommet
 
Endelig slapper Turbo af, efter den døde killing var kommet ud, og nr 3 var født
 
5.killing netop født
 
Føj det er bare farligt - her ses Rolls Royce som 8 uger gammel med en nyfødt killing. Det er 3 fødte som her bliver vejet.
 
Her ses alle killingerne lige efter fødslen - 4 dejlige killinger