S-kuld/litter    T-kuld/litter    U-kuld/litter    W-kuld/litter    V-kuld/litter    W-kuld/litter    X-kuld/litter    Y-kuld/litter    Z-kuld    A-kuld    B-kuld   C-kuld    D-kuld   E-kuld

Forældre: Con Meo's Kournikova, sbi n og IC Con Meo's Obelix, sbi c

Født den 19. maj 2002

Dagbog - med de sidst nye billeder og tekst først!!                               

Mandag den 9. september - snøft snøft snøft - ikke flere store trolde. De er alle kommet til deres nye hjem hos super søde folk alle 3. Igen har jeg været heldig med perfekte birmahjem, og tak skal lyde til dem alle for, at de valgte en kat her fra os. Royal Chocolate og Roxy Brown vil I kunne komme til at møde på udstillinger rund omkrig i landet, så det glæder vi os alle til. De har jo alle 3 allerede været med i Ribe på International Udstilling. Her fik huldet en flot 3 plads ud af 10 - og som dommeren sagde " Hvis jeg skulle dømme ud fra, hvilket kuld som havde flest udstillingspoint var det birmakuldet som skulle vinde, men det er harmonien der tæller, og derfor bliver det det norske skovkattekuld som vinder". Jamen killinger og jeg var helt lige glade for vi var vist frem, og nuttede var de. Roxy fik en 2 plads ud af 3 men tabte til en smuk brun pige, og dommeren var utrolig i tvivl. "Men du skal nok komme igen Roxy". Choco fik en ex 1 og stod tilbage om pladsen som dommerens bedste killing. Men den ikke denne gang.

Jeg slutter min killingeberetning om dem nu, men jeg har fået lov til at bruge tilsendte billeder af killinger fremover. Så I vil kunne møde de små puslinger i fremtiden også her på deres hjemmeside. De stortrives i de nye familier, og er blevet integreret med de andre katte. Robin bor sammen med en perser, Royal Chocolate med en flok birmaer hos en opdrætter, Roxy har 1 huskat og 2 andre birmaer at lege med. Så alle gør allerede sit til at blive Konge i deres nye hjem. For Robin og Roxy er det allerede lykkes på 5 dage, og Choco gør sikkert sit bedste

Con Meo's Robin Hood - blåmasket

Con Meo's Royal Chocolate - chocolademasket

Con Meo's Roxy Brown - brunmasket

søndag den 25. august - jamen det er bare så forfærdelig - killingerne skal snart hjemmefra og de er i dag allerede 14 uger. Tiden går alt for hurtig, og det er ikke til at forstå. Forberedelserne skal til at i gang, da killingerne jo skal udstilles i næste weekend som kuld. Ikke fordi at vi forventer noget fint resultat overhovedet, for killinger lømler meget nu. Men det er en kæmpe oplevelse at have puslinger med på udstilling. Det er jo et trækplaster så det gør noget, og det kunne jo være, at vi kunne få en god kontakt til Royal Chocolates kommende familie. Ind til videre nyder vi, at få lov til at beholde trolden her noget længere end beregnet - herligt.

  

Con Meo's Royal Chocolate - 14 uger og en stor smuk dreng. Og et dejlig temperament og charmør. Og at man så kan udstilles er jo herligt - Hvem skal trække loddet om at eje ham??

Fredag den 23, august - det er jo bare en gave, at kunne få lov til at beholde killingerne til starten af september, selv om at de er salgsklare. Vi har ikke fundet det perfekte hjem til Royal Chocolate endnu, men det kommer nu nok. Sådan en kat skal man lede længe efter med det temperament. Og så er han så madglad, at dem som køber ham skal være "rige". Drengene vejer 1550 til 1650 gram og så kommer lille Roxy på 1240 gram. Hun er ikke stor endnu, men det skal nok komme.

Con Meo's Robin Hood - blåmasket frækkert - 13 uger gammel

Mandag den 12. august - så er troldene blevet 12 uger og er bare blevet så store og fine. De er blevet nogle terrorister, og er ude på spilopper hele tiden. Men sådan skal killinger være. De tager hver en chance for at få en tår mælk og Chianti nyder dem til fulde. Om det så er i vasketøjskurven eller midt på stuegulvet.

R-kuldet 12 uger gammel Con Meo's Robin Hood - 12 uger gammel

Mormor Chanti overfaldet af 3 forsultne birmaer på 12 uger - "hva' skal I snart ikke til at vende jer af med sutten??"

Charme, selvtillid og lækker pels - det kan man sige om Robin Hood. Han er bare en utrolig skøn kat med et herligt væsen.

 

Con Meo's Royal Chocolate - 12 uger gammel Con Meo's Roxy Brown 12 uger gammel

Hjææææææææææælp mig dog?? - Royal Chocolate en tur i løbegården, som er hans yndet legested.

Jeg er sej og meget farlig - jeg er en hellig birma og farlig som en løve - Og så hedder jeg foresten Roxy Brown

Torsdag den 1. august så er jeg igen tilbage efter computernedbrud!!! selv en computer skal til doktor indimellem.

Så er der virkelig kommet gang i Dons Byvej. 3 store barryler på snart 11 uger - kors hvor er de herlige og har alle det vældig fint. Men ja - killinger er kun til låns og snart skal de drage mod deres nye hjem. Dog er det endnu ikke bestemt hvem som skal have drengene. Det afhænger helt af deres udstillingskvalitet. Men hvis du har lyst til at se hele kuldet i live, så kom på Jyraks internationale udstilling i Ribe den 31. august - se mere på Jyraks hjemmeside. Og jeg beholder alle killinger her til de er omkring 16 uger gamle, da de ikke skal i deres nye hjem inden udstillingen.

Ja Roxy har jeg ikke noget nyt billede af, da hun overhovdet ikke kan stå stille så billedet kan blive godt - så det må du altså vente spændt på. Hun er en lille sveske og vil heldigvis blive udstillet, og får et pragtfuld hjem hos Maj Friis, Odense - se Maj's andre katte her

Royal Chocolate - jamen han er da også bare til at spise her som 10 uger gammel

Robin Hood - skal han være et tro kopi af sin bedstefar Bocelli??

Søndag den 14. juli - så er de store bamser blevet 8 uger, og jeg fatter det ikke. Før havde jeg fuldstændig tjek på dem, da de var i kravlegården, og nu må jeg leve med, at de udforsker livet til det fuldendte. Og det går ikke stille ad - på i sofaen til birmasofaturbofræs, ud i løbegården og fange store katte, op ad trappen til første sal, ind i en tissebakke og komme af med lidt - utroligt at de husker det med den fart.

Con Meo's Robin Hood - 8 uger

Con Meo's Royal Chocolate og Con Meo's Obelix

Robin Hood på afveje - "uha det er bare så farligt at være ude i naturen uden mor og far"

Royal Chocolate med sin dejlige far, Con Meo's Obelix  - Kors hvor Obelix nyder sit hankatteliv sammen med killingerne.

 

Torsdag den 4. juli Nu er freden forbi - killingerne har fundet ud af, at der er en Verden udenfor kravlegården. Roxy var den første og straks fulgte drengene efter. Vild panik hos de voksne - især Bocelli, Obelix, Kournikova, Chianti samt Kismira. De første 4 er vild forvirrede over, at de ikke mere kan holde styr på de små. Men omvendt benytter de så sandelig lejeligheden til selv at opføre sig som små killinger - så er alt jo tilladt!!! Så her er vild ravnerock i stuen, og store frustrationer hos Kournikova, når killingerne drøner ud i baggangen. Så bliver de tage i nakkeskindet og slæbt ind i stuen igen. Et yndigt syn, at hun næsten ikke kan bære de tunge killinger nu. Jeg vil forsøge at ligge parat med kameraet, så I kan se dette herlige syn.

R-kuld

Besøg i killingekravlegården. Den chance tog Chianti - op på skødet af killingekiggeren og så kommer killingerne jo automatisk til mækebaren. Det kaldes da tillidsfulde katte!!!

 

Søndag den 30. juni Så er vi blevet 6 uger gamle. Der er ikke sket så meget siden sidst - kun at killingerne for en gang skyld er til at få et billede af samlet.

Con Meo's Roxy Brown - sbi n

Con Meo's Roxy Brown - 6 uger gammel og en lækker sag. Er det måske hende som skulle have været Royal Chocolate

 

Con Meo's Royal Chocolate, Robin Hood og Roxy Brown Con Meo's Royal Chocolate og Robin Hood
Hele kuldet samlet - jubiii.

Fra venstre Con Meo's Royal Chocolate, Robin Hood og Roxy Brown.

De to frække drenge - fra venstre Royal Chocolate og Robin Hood

Torsdag den 27. juni Der er masser af liv nu, og Kournikova(mor) er vild med de små. Nu kan man nemlig lege med dem. Hun syntes ikke, at det er det mest spændende, at ligge og give dem hyggemad - næ nej - hellere ligge på toppen af kattehulen og daske til de små.

Con Meo's Royal Chocolate -sbi b Con Meo's Kournikova med børn Con Meo's Robin Hood - sbi a

Hej jeg hedder Royal Chocolate - velkomen i mit nye hus. Ja undskyld døren, men den er ikke så holdbar!!

Kournikova leger med sine små børn - "Herligt at Roxy og Robin Hood gider at lege med mig!!"

"Hjæææææælp - jeg vil ned til de andre". Robin Hood på gale veje

Torsdag den 20. juni Det går der ud af med fulde drøn. Killingerne er meget frække, og de nyder deres nye store "løbegård". Det er masser af nye spændende ting, og Robin Hood har fundet ud af, at der er noget som hedder tørkost. Velbekomme. De 2 andre er noget mere kræsne, og der ikke så vild begejstring for mad, som sidst. Men det skal nu nok komme med lidt hjælp fra "madmor" Heidi. Tissebakken bliver flittigt brugt og det være sig både stort og småt.

Con Meo's Robin Hood - sbi a Con Meo's Roxy Brown - sbi n Con Meo's Royal Chocolate -sbi b

Con Meo's Robin Hood - blåmasket

Con Meo's Roxy Brown - brunmasket

Con Meo's Royal Chocolate - chokolademasket

På billederne er killingerne 4 uger gamle

Søndag den 16. juni  Så er de blevet 4 uger, og de er nogle krudtugler. Den killing som ændrer sig mest lige nu er helt klar chokoladedrengen. Han har fået mere farve, mere look og er en massiv og fin dreng. Dog kan jeg ikke se hans aftegninger ordentlig endnu, men det som jeg kan se, ser lovende ud. Killingerne er så småt begyndt at spise, da de ikke får nok næring mere via modermælken, så den hedder dåsemad fra Hills. Og det er også lige noget som Robin Hood og den brune pige kan lide.

Søndag den 9. juni - så er vi 3 uger gamle og nogle frække bavianer - de bider hinanden og er meget opmærksomme på hvad der sker uden for fødekassen. Men det er for tidligt at løbe rundt derude endnu - vi skal lige have kravlegården ordnet først. Men der går ikke mange dage før de vil komme over kanten. De 2 drenge forsøger ihærdigt nu. Så vi skal have bygget killingeløbegården til dem snart, for vi vil ikke have dem løbende rundt i huset endnu - så store er de heller ikke endnu.

Desuden har killingerne fået en ny missemor - Chianti fødte torsdag en velskabt killing, som var dødfødt. Dyrlægen mener at moderkagen er løsnet sig for tidelig og derfor den tragiske hændelse. Og onsdag kunne jeg dog heller ikke mærke liv, men det kan jo være utrolig svært indimellem. Men denne gang var der noget glat. Men Chianti er ikke ked af det, for nu har hun 3 dejlige store killinger, som hun nyder til fulde, og ligger hos dem konstant. Kournikova syntes at det er helt kanon, for så kan hun selv løbe rundt og lege. Men hun kommer så ind for at vaske de små og hygge sig lidt. Så alt ånder ro og fred på trods af, at vi har mistet en killing. Så livet som opdrætter er ikke altid lykken, men det er jeg udemærket klar over.

Con Meo's Roxy Brown - sbi n

Er jeg ikke sød??? -hvad skal jeg hedde?? Jeg gider ikke hedde "killingerne" mere!!! Det er den brune pige som ses her

På billederne er killingerne 21 dage gamle

Mandag den 3. juni - jamen det er jo en fornøjelse at se på de små uldtotter. Man kan sidde i flere timer og nyde dem, og de bliver kun kønnere og kønnere for hver dag der går. Jeg er nu sikkert på farverne og der er en brun pige, blå dreng og en chokolade dreng. Og de er absolut nogle lovende børn.

Con Meo's Robin Hood - sbi a

Den super skønne blå dreng - ja hvad kan han hedde andet en Robin Hood. Muskuløs, smuk og en charmør!! Jeg er imponeret over hans super skønne type. Lige efter min smag. Bemærk den store udvikling med ham på 6 dage!! - se billedet nedenunder

På billederne er killingerne 15 dage gamle

Tirsdag den 28. maj: Så er der ved at komme lidt mere liv i kassen - de små stortrives, og Kournikova elsker når der kigger folk ind i kassen og beundrer de små missebørn. Men noget som hun ikke elsker er, når de er på vægten hver aften. Så tager hun killingerne fra vægten på gulvet og bærer dem selv pænt ind i kassen, Sikke en hønemor, men hun ved jo selvfølgelig hvor killingerne hører til og det er jo heldigvis et naturinstinkt det som hun gør.

Con Meo's Roxy Brown - sbi n Con Meo's R-kuld Con Meo's Roxy Brown - sbi n

Den dejlige brune pige - ja der er ikke meget at se på endnu, men det kommer der - tro mig

Hele det dejlige kuld - det er tyrenakken som er længst til højre. Man kan faktisk ane aftegningerne på hans pote.

Her kan man allerede se tydelige aftegninger på poterne

På billederne er killingerne 9 dage gamle

Søndag den 26. maj: Nu er killingerne 1 uge gamle og de vokser som de skal. Pigen er ved at åbne øjnene, og det er faktisk ret tidligt i forhold til, hvornår mine killinger normalt åbner øjnene. Jeg er selv tilfreds med udseende af killingerne, og der er svage tegn af de hvide smukke poter. Men alt er svagt. Selv farverne på killingerne er ikke til at sige endnu. Men jeg tror, at pigen er brun, den ene dreng er brun eller blå og så tror jeg, at der er en lilla eller chokolade dreng. Men det vil tiden vise, hvad er sandt.

Onsdag den 22.maj: Vi har haft barselsvisit af en meget god ven af huset. Og tænk!! hun havde sørme en temmelig flot barselsgave med til min store overraskelse. Et helt utrolig lækkert og meget flot lammeskin, kortklippet, lige til at putte i fødekassen til de 3 små trolde. Og til de voksne katte var der nogle rigtig lækre tunsnacks - uhm - det faldt lige i god jord hos de forsultne birmakatte. Den ene dreng burde hedde Tyren, da hans nakke og ryg snart går ud i et. Magen til maskulin killing har jeg sjældent set - håber at det varer ved??

Søndag den 19. maj: Killingerne er født fra kl. 19.40 - 20.25 - flot gået Kournikova. Så kom de endelig - et kuld dejlige killinger. Og at det så er gået lige efter planen - det er jo bare lykken. Fødselsvægten var 103 gram til hannerne og 101 gram til den pigen. Og fødslen tog kun 45 minutter, så var det overstået. Men Kournikova er også en utrolig god mor, og ikke mindst til at føde. Mulige farver vil være brun, blå, chokolade samt lilla.

Con Meo's R-kuld

R-kuldet som her på billedet er kun 1½ dag gamle. De er næsten helt hvide, og det er alle maskede katte når de bliver født. Vi glæder os allerede til at se, hvilke farver de måtte få


Con Meo's Kournikova - brunmasket og CH. Con Meo's Obelix - lillamasket

Con Meo's Kournikova og CH. Con Meo's Obelix - forældre til de smukke killinger født den 19. maj 02