P-kuld

Kuld / litter R S T U V W X Y Z A B C D E F G H I J K L M N O P

11. september 2008

1 brunmasket hankilling

 

Con Meo's Jayda

Bruntabbymasket

Stoneridge Wanted Dead or Alive, Chokolademasket
 

Mandag den 27. oktober - Pondus er nu 6 uger gammel og vejer 585 gram. Han har lige fundet sin søde familie, som var på besøg i går. De syntes han også er vild lækker i virkeligheden, så det er jo bare herligt. Pondus er mega fræk og slet ikke bange for noget som helst. Han spiller gerne op til en slogskamp med de voksne, også selv om det jo er dybt urealistisk han vil kunne vinde den - andet med hans charme. Han drøner selv ind og ud af sin kravlegård, hvor mad og tissebakke står. Når han vil have fred og sove, kravler han op af sofasiden og ind på en tværpind, som holder kravlegården....så glider han fint ned af sin rutschebane...herlig dreng.

Pondus går ikke ad vejen for noget som helst, nu han er 6 uger gammel. Her er han gået i krig med med sin farfar Con Meo's Ecco. Til slut måtte Ecco vaske ham...også selv om det ser ud til han "bider"...men det er nu slik - for han er ikke bange for Pondus mere..
   
Pondus med Onkel Bailey Madmor Gitte med hendes darlig
   
Charme, selvtillid og lækker pels....jo pels er der ikke så meget af endnu, men det kommer
   
Puha fingre - de er nogle farlige nogle - meget værre end farfar....
   
Ja han kan gå kold, selv om der skal meget til Pondus med sine nye søster, Olivia
Pondus er 6 uger på alle ovenstående billeder
   

Onsdag den 22. oktober - jamen altså...Pondus er simpelthen bare slet ikke "lidt tilbage i udvikling", som jeg ellers mente lørdag. Søndag var han over alle bjerge...gad da ikke være i sin fine kravlegård med meget høje kanter mere. Han fandt hurtigt en smutvej efter at have været på den anden side hos mor og far. Så slut med det pjat - dog bliver han pænt båret tilbage, når der må være tissetid. Og så er Jayda meget glad for at die ham i hans fine kradsetræ.

 

Lørdag den 18. oktober - Pondus er nu 5 uger gammel og virkelig blevet en "charmer". Han er så hurtig og fræk, og jeg syntes det er mærkeligt, at han ikke er bange for noget - han er trods alt enebarn. Men sikke en fræk killing, som tydeligt er præget af mennésker også. Han søger en straks vi giver os tilkende. Han leger, tumler, vasker sig, spiser tørkost og drikker. Ja magen til pragteksemplar skal der ledes længe efter. Han er virkelig en darling, og ganske smuk. Umiddelbart ingen fejl i forhold til show stadig, så han skal naturligvis sælges som dette.

Con Meo's Nimbus 5 uger gammel og brunmasket dreng
   

Mandag den 6. oktober - Pondus er nu over 3 uger og total kær. Han hygger sig meget i kassen stadig, og det er helt nyt, at han begynder at søge kanten af den. Han siger helt vild, når han tages op - men det har jeg haft et "problem" med, ved flere af Wanteds killinger. Umiddelbart ser han stadig ud til at have showmakeringer, så nu skal jeg lige tjekke ud hvordan hans look, profil mv kommer til at være.

Con Meo's Pondus som 3 uger - brunmasket
   

Torsdag den 25. september - så er Pondus blevet 14 dage, og jeg har lige været på visit igen. Han er bare så fin og dejlig - dejlig rund, skønt udtryk, og hvad bedre er, så tror jeg måske aftegningerne holder til show. De er mega fine ud, men der kan jo stadig gemme sig fejl i dem. Han klarer det fint som enebarn stadig, og putter sig godt i kassen under sin hovedpude, som er kommet derned, så det gav Jayda lidt mere trykhed

Con Meo's Pondus, brunmasket og 14 dage
   
Torsdag den 18 september - Pondus er nu 1 uge gammel og er allerede ved at åbne sine øjne. Han er SÅ kær, og jeg troede det vil være sværere at se sådan et enebarn i en stor fødekasse. Men han trives og har det godt, og det er det vigtigste. Han bliver forkælet meget af sine menneskeforældre, og hele familie er samlet om "projekt Pondus". Tak Gitte og Lars og super søde Tristan for jeres måde at være på.
Con Meo's Pondus, brunmasket hankilling på 1 uge og 165 gram
   
Torsdag den 11. september 08 - Så kom endnu en dejlig sund og rask Con Meo til Verden. Men det er desværre et enebarn - straks blev han døbt Pondus. Han er brunmasket og vejede ved fødslen 105 gram. Tog ikke på de første 3 dage, men vorterne skulle jo også lige suttes til - Jayda passe ham rigtig godt, også selv om han er enebarn. Vi har søgt efter en legekammerat til ham men uden held. Jayda er en dejlig pige, som er på foder hos vores dejlige killingekøbere Gitte og Lars.

Con Meo's Pondus på 105 gram og enebarn