Kuld / litter R S T U V W X Y Z A B C D E F G H I J K L M N O P

 

Født den 10. juli 2008 - salgsklar 2. oktober

 
Kuldsammensætning: 2 blåtabby piger, 1 lillatabbydreng samt 1 brunmasket dreng - alle solgte

Con Meo's Iana Iniko - Blåmasket Con Meo's Jay Jay - bruntabbymasket

Far og mor ½ år før de parrede sig sammen

Tryk her for oplysninger om priser, og hvad du min får med i prisen ved købe af en Con Meo-killing
   

Onsdag den 8. oktober - killingerne er nu 12 uger, og begynder stille og rolig at flytte. Offwhite kom hjemmefra lørdag. Han skal bo i Århus sammen med Nimbus. 10 sekunder efter han kom ud af transportkassen, så legede de to sammen igen. Othello skal hjemmefra idag, og skal bo på Midtfyn sammen med en skøn Chokolademasket dreng ved navn Ishani's Bling Bling. Oona skal bo med en huskat her i Kolding, og hun bliver lidt endnu pga ombygning af huset hvor hun skal bo. Only gider ingen købe.....tror John....virkeligheden er, at jeg simpelthen bare ikke kan sælge en blåtabby i den kvalitet. Hun er så bedårende, og jeg har opdrættet i 12 år nu for netop at lave sådan en blåtabbypige.

fra venstre Othello, Oona, Offwhite og Only - alle som 12 uger gamle
 
Fra venstre Othello, Naomi, Offwhite og Only
   
Con Meo's Naomi til venstre (14uger), Othello og Only (12 uger)
   
Onsdag den 3. september - ej hvor tiden dog går, og jeg har mere travlt med at passe og nusse killinger end at uploade billeder. Killingerne er idag 8 uger og ikke Verdens største killinger, men de holder sig inden for det som er okay for alderen. De er bare så lækre og frække - og hvad de ikke kan finde på at gøre, sammen med de store N-killinger, er ikke værd at skrive om.Super skønne Oona er jeg desværre nød til at sælge. Hun er SÅ lækker og meget smuk - men vi har bare ikke plads til alle de killinger jeg gerne vil beholde ...ØV...Men der findes jo også en sød familie derude et sted, som er god nok til hende. Othello er også til salg, og jeg troede han fik en løber, men det gør han vist ikke. Så han kan showes, selvom han sælges som kælekat og til den billige pris.
Con Meo's Othello og Oona som 8 uger gamle - Oona til salg som kælekat
   
Typisk situation her i huset pt. På billedet til venstre er Iana Iniko mælkebar og til højre er det både hende og Kismira
   
Con Meo's Oona - udtales Una - blåtabby og 5 uger gammel - til salg som kælekat
   
Othello, Oona samt Nowa - 5 og 8 uger Oona og Othello som 5 uger
   
Oona og Nowa - blåtabbyen 5 uger
   

Mandag den 11. august - nu er de efterhånden ved at være mere fotogene. Den brune Othello er til salg, og han er bare dejlig - en rigtig charmetrold og ganske fremmelig i forhold til de andre pt. Han har idag kommet af med sin første "prut", og det var en sej en at få ud - men han klarede bakketræningen ganske fint

Con Meo's Othello - hankilling
Con Meo's Othello, brunmasket og 5 uger gammel - til salg
   
Con Meo's Only, blåtabbymasket og 5 uger - kig på billederne og du forstår hvorfor hun hedder Only
   
Offwhite som 5 uger gammel, lillatabbymasket hankilling i den skønneste udgave
   
   
2.fødte pige, blåtabby på 5 uger. Hun er bare en rigtig lækker dukke.
   

Fredag den 8 august - nu er killingerne blevet 4 uger, og puha de er bare dejlige. Den mest frække og aktive er helt klart Othello, den brune dreng som er til salg. HAN er bare nuttet - og ekstrem smuk. Kugle rund og dejlig. Den lillatabbydreng skal hedde Offwhite - hvad ka´ sådan en "fersk" dreng ellers hedde? Pigerne har ikke fået navne endnu. Oprah og Opal kunne det være, men jeg er stadig i tankehjørnet.

Con Meo's Othello, brunmasket dreng til salg
   
   
   
Behøver jeg beskrive killingerne på billederne nærmere? nej vel - de taler nemli for sid selv
Brun dreng som 3 uger - til salg 2. fødte pige som 3 uger
   
1 fødte pige som 3 uger
   
Lillatabbydrengen som 3 uger
   
Torsdag den 31. juli - idag er babyerne blevet 3 uger gamle. De er lige igen blevet flyttet af missemor - nu til N-kuldets domæne i Royal Canin teltet. Skøre kat. NÅ men der har hun jo slet ikke styr på dem, og de farer ud af teltet straks de hører mig komme. De har flotte vægte på 330, 335, 343 og 303 gram - skrevet i samme rækkefølge som de er født i.
   

Søndag den 26. juli - nu er killingerne 16 dage, og er ved at ligne noget. De er så søde og rolige, og forsøger at komme ud af kassen - og det er lykkes for nogle, men de er også gået ind i kassen igen. De har meget fine vægte, og er helt uproblematiske - de må blive nogle robuste killinger, fordi de store tumler med dem ret vildt. Men det tager de jo ikke skade af - tværtimod. Den brune dreng har umiddelbart showmakeringer, så det kunne være spændende, såfremt han fortsat udvikler sig i den retning han gør. De andre kan jeg intet se på endnu.

Alle mødrene og TurboPlejemor elsker killingerne. Men der er meget trængt i kassen, når der er 8 killinger og 3 voksne
   
Her er vores 1 fødte tabbypige som 16 dage - hun er meget lækker.
   
Vores 2.fødte tabbypige som 16 dage - hun er mindst lige så lækker som sin søster
   
Den brune dreng som 16 dage gammel - umiddelbart holder hans aftegninger til show...meget spændende
   
Lillatabbymanden som 16 dage gammel - intet er der at se på ham andet end tabby....meget "fersk" er han men super sød
   
Blandede bolscher som 16 dage gamle. I kan godt se farveforskelligene noget tydligere nu, og kig i ørekanten på de 3 - her ses en hvid kant - det betyder de bliver tabby (altså med striber)
   

Fredag den 18 - så er killingerne blevet 8 dage og de er store og fede. Ikke så store som N-kuld i samme alder, men deres fødselsvægt var også noget mindre, og det ses jo tydeligt nu. De trives og hvæser vildt af mig, når jeg kigger ned til dem - sikke selstændige killinger må jeg sige. Her er lidt dugfriske billeder, og der sker virkelig noget nu med farver og øjne, som åbnes stille og rolig.Ser jeg korrekt, så har jeg en brun dreng, 2 chokolade eller blåtabby piger samt en lilla eller lillatabby dreng.

Nimbus og 1 fødte pige, som 8 dage gammel. Nimbus er så 3½ uge - og der er virkelig sket en forvandling af en lille baby som Nimbus bare på de 2½ uge. Er det ikke utroligt, at sådan en killing kan udvikle sig på så kort en tid?
   
Iana Iniko alias Bettefisen er en utrolig god mor - hun slapper nu helt af omkring killingerne, og kommer ikke på samme måde farende bare de siger det mindste.
   
1 fødte pige, som er blå eller chokoladetabbymasket. Hun har lige åbnet øjnene idag.
   
2. fødte killing - den dejlige dejlig. Han er enten lilla eller lillatabby
   
3.fødte killing - en skøn brunmasket dreng.
   
4.fødte pige. Hun er lækker og enten blå eller chokolade og jeg mener det er tabbyvariant
   

Torsdag den 10. juli 08 - jubiiii vi har endlig fået killinger efter Iana Iniko og bedre kan det ikke være, end med Jay Jay som far. 2 meget smukke og utrolig venlige katte.

De har fået 2 piger og 2 drenge født fra kl. 22.10 til 01.05. Fødslen gik uden problemer, og Iana Iniko klarede alt selv med hjælp fra sin mor Kismira og Enya (også kaldet Turbo)

Con Meo's Iana Iniko føder mens Con Meo's Kahlua og Kismira hjælper eller ser til
 
Kahlua fik lige tiltusket sig 1fødte baby mens Iana vasker sig ren
   
Så lykkes det mig endelig i et kuld, at få et billede af killingen som ligger i fosterhinden. Det har også taget mig mange år
   
3.fødte er netop blevet vasket lidt ren
   
En glad og træt mor næste morgen med alle sine børn