Født den 1. december 2007

1 brunmaskedet (n) pige og 1 bruntabbymasket (n21) pige

De stolte forældre

Con Meo's Pinella - bruntabbymasket Stoneridge Wanted Dead or Alive, Chokolademasket

 

Lørdag den 5. januar 08 - killingerne er 5 uger præcis og vejer begge 560 gram. De er store og fine, og enorm frække. Maggie er mest frembrusen mens Malika er mere fornuftig....men når hun først er "trukket" op, så er hun heller ikke til at styre på 20 tønder land. De kravler og løber, går på bakken og det hele - sådan skal det være. De får ca 1 cm kattemalt hver dag, idet de kun spiser tørkost, og derved har lidt hård mave ellers. MEN det bare også bare lækkert med kattemalt, syntes pigerne.

Con Meo's Maggie til venstre og Con Meo's Malika til højre - brunmasket og bruntabbymasket - og de er 5 uger gamle her.

Con Meo's Malika, som 5 uger gammel - hun er bare så kær så kær. Pigen på billederne er Rikke, som er foderværtens ene barn på 12 år

   

Con Meo's Malika til højre og Maggie nederst, som 5 uger gamle

   
   

Con Meo's Maggie, brunmasket og 5 uger - Maggie er bare sådan en lille darling. Hun skriger meget og er en ekstrem kvik killing.

   
Onsdag den 26. december - killinger er 3 uger gamle og drøner ind og ud af fødekassen. De har fået kravlegård op omkring dem, så hundene ikke kommer til at træde på de små. Vi tror det er Pinella, som pludselig mente at nu skulle killingerne bo andet sted. Så en havnede under Juletræet og en anden i kradsetræet. Hun var lige lidt urolig i 1 døgns tid, så affandt hun sig igen med, at de skulle være i kravlegården. De spiser begge 2 som 3½ uge gamle, og kun tørkost - dygtige misser.
Con Meo's Maggie til venstre og Melika til højre

 

 

Con Meo's Melika, bruntabby og Maggie, brunmasket

- 3 uger gamle og får forder for første gang. Ikke noget med blød killingemad. Næh ...lige på og hårdt og så bare i gang med maden...eller også kanten af skålen. Men begge piger spiste løs af både babykitten samt alm. killingefoder første gang de blev præcenteret for det. Dygtige piger

 

 

 

 

Con Meo's Maggie som 3 uger gammel. En virkelig skøn prinsesse med masser af gå-på-mod - og en værre skrigeballon. Hun vejer 370 gram, som er en flot vægt for en 3 uger killinge.

   

Con Meo's Melika, bruntabby og 3 uger gammel - 377 gram stor. Hun er en rigtig skønhed og er bare dejlig. Jeg kan ikke se endelig aftegninger på hende endnu, men syntes at kunne se korrekte bagkiler, og umiddelbart ser hun fin ud fortil - men måske er der en løber på en af forpoter. Men det vil tiden jo vise os. Men spændende er det jo - en bruntabby er noget af det smukkeste som findes, syntes jeg. Så der er jo bare dejligt.

   
Fredag den 14. december - killingerne er knap 14 dage gamle, og hold da op der er sket meget på en uge. Nu drøner de afsted, vasker sig og kan holde hovedet helt oppe uden at dejse rundt. De er begge SÅ kære, og den ene er mindst lige så skøn som den anden. Maggi har små små kiler bag på og også lidt aftegninger foran, men umiddelbart er der hvidt på alle tæer. Melika kan vi bare ikke se noget på overhovedet. Men der er jo så sikkert masser af hvidt, idet farven jo kommer nede fra og op
Con Meo's Melika, blåtabby til venstre og Con Meo's Maggie til højre
   
Con Meo's Maggie til venstre og Con Meo's Melika til højre
 
Con Meo's Viktor skal lige være med her i fødekassen - han ligger til venstre og det er killingen Melika som også ses
   
Con Meo's Maggi, brunmasket og 2 uger
   
Con Meo's Melika, blåtabby og 2 uger
   

Søndag den 9. december - sikke store og fine killinger. De har alle fået lidt øjne, og er bare så kære. Virkelig nogle massive fede killinger. Desværre har "sidstefødte" lidt betændelse ved/i navlen, så hun skal en tur til dyrlægen i morgen tidlig - så må vi se, hvad de siger til hende og hvad de kan gøre. Vi håber naturligvis det bedste for hende. Efterskrift: desværre overlevede vores lille sidste fødte ikke. Kort tid efter jeg tog billeder af hende, begyndte dødstegn at indtræffe, og døde søndag aften. Så hun er nu i de evige musemarker.

Con Meo's M...?, blåtabby 1uge gammel
   
   
Con Meo's M...? som 8 dage gemmel og sidste fødte
   
   
Con Meo's M...? brunmasket og 1 uge - førstefødte
   
   
Con Meo's M-blåtabbypige med halvbror Viktor, som plejeonkel.
   
   
Viktor med sin mor og halvsøskende i fødekassen.
   
   
Con Meo's M-piger som 1 uge gammel - fra højre første fødste, så tabbyen og så sidste fødte til højre
   

Mandag den 3. december - killingerne er 2 dage gamle og har allerede taget meget flot på alle 3. Det er nu med sikkerhed 3 piger, og et skud i farvevalg er 2 brunmaskede samt 1 blå eller chokolademasket og jeg tror hun er tabby. Mit bedste bud er dog, at hun er blåtabby. MEN det er rigtig tidlig at gætte allerede nu - men det koster jo intet, og sjovt er det når jeg rammer rigtigt så tidlig.

Trip-trap-træsko. Pigerne liniet op i fødselsrækken. Brun, blå/chokolade og så brun igen. Læg mærke til de tydelig farve på ørene allerede nu på 2 dagen. De er jo født helt hvide.
   

  2.fødte til venstre og de brune pige til højre
   
1 brun pige Den blå/choko nederst i billedet
   
Halvbror Viktor på besøg i fødekassen. Han sådan en skøn dreng bamsedreng, som der intet ondt kan gøre. Han har ikke forsøgt at stjæle killingerne mere - heldigvis da.

 

 

Lørdag den 1. december - Så kom vores nye kuld til Verden - Con Meo's første julekuld, og så født den første dato i julemåneden. Den første pige er født kl. 00.23 og vejer 110 gram. 00.40 kom en pige mere på 112 gram. Nr. 3 kom kl. 01.47 og vejer 108 gram. 02.40 kom den sidste - En død dreng på 119 gram. Det er desuden den første døde killing fra Pinellas fødsler og dette her er hendes 5 kuld. Jeg tror, ud fra Mariannes beskrivelse, at den 3 er en pige, men lad os se når jeg kommer på barselsvisit. Tillykke familien Jossiasen med jeres foderkillinger og tak fordi I bare altid er så fantastisk forældre til vores små Con Meo'er

Con Meo's M-kuld som nyfødte

 

Besøgstællersiden 1. december 07