Født den 6. maj 2007

4 piger

1 brunmasket, 1 lillamasket og 2 chokolademaskede

Con Meo's Kismira, brunmasket Stoneridge Wanted Dead or Alive, Chokolademasket

Tirdag den 17. juli - jamen dog, jeg når slet slet ikke at få uploadet billeder til jer - så I må nøjes med en skøn lille film fra vores hverdag. Når jeg skal give kattene mad, så foregår det på denne måde - nyd de korte 27 sekunder. Husk lyden

Søndag den 15. juli - killingerne er nu 10 uger gamle, og er meget store og flotte. De er bare så uproblematiske og skønne. De elsker fart over feltet, og det er et ønskekuld må jeg sige.

 

Lørdag den 30 juni - jeg kan slet ikke følge med. Det går bare så stærkt med alle killingerne, og tiden flyver afsted. Men nu er der ferie, så lige tid til opdateringer af killingernes 7 ugers dag. Nu er de dog allerede 8 uger, men I må nøjes med 1 uge gamle billeder.

L-kuld 7 uger - en stor rodebunke
   
Con Meo's Lusia som 7 uger - brunmasket
   
Con Meo's Lulu som 7 uger gammel - chokolademasket
   
Con Meo's Leeyla som 7 uger - lillamasket
 
Con Meo's Liva som 7 uger gammel - chokolademasket
 

Con Meo's Lulu som 5½ uge gammel - hun er en turbopige, og har bare fuld drøn på hele tiden.
 
Onsdag den 13. juni - tiden går og klokken slår. De små piger er bare store og fine. De kommer nu på visit uden for løbegården, men Columbine er ikke altid så glad for det - det stresser hende men så putter vi dem tilbage til deres kravlegård igen efter nogen tid, og så må hun da vel lære, at vi altså ikke tager dem fra hende!

Con Meo's Liva, chokolade, i baggrunden og Con Meo's Leeyla, lilla, i forgrunden, begge 5 uger på billedet

   
Con Meo's Leeyla, lillamasket, og 5 uger - en rigtig prinsesse og hun skal bo sammen med Con Meo's Lusia
   
Con Meo's Lusia, brunmasket og 5 uger gammel. Hun er så kær og skal bo sammen med Con Meo's Leeyla.
   
Con Meo's Lulu, chokolademasket og 5 uger - hun er til salg og sikkert som kælekvalitet.
   
Con Meo's Liva, chokolademasket og 5 uger gammel. Hun er en rigtig frækkert og utrolig klog - det er TOTAL umuligt at tage billeder af hende, for hun drøner efter kameralinsen. Hun skal bo sammen med Con Meo's Josefine
   
Søndag den 3. juni - uha hvor det går - de er bare blevet SÅ store og fede de små piger. De er bare så fantastiske og uproblematiske. Nogle rigtig prinsesser må jeg sige. De drøner rundt uden for kassen nu i stor stil, og der er kommet kravlegård op omkring fødekassen nu. De spiser løs af både tørkost og alm. mad lavet af mig. Tissebakken har de ikke helt fundet ud af, hvad den skal bruges til, andet end at gnave i kanten af den. Men det kommer jo - der er kommet faste brutter ud den anden vej. Det plejer sådan ca. at komme 3-4 dage efter start på fast føde. Columbine, som jo er plejemor for dem, elsker når de får mad - for så er kunsten jo, at hun skal forsøge at lade være med at spise deres mad, men straks de er færdig med at spise, så må hun æde resten. Jeg har taget billeder den sidste uge, men jeg har haft ret travlt, og derfor ikke lige fundet tid til redigering af billederne - men så er her en skøn video istedet for. - håber du nyder synet?

Video med killingerne som 4 uger - tryk her

 
Søndag den 27. maj - puha sikke alle de billeder som skulle redigeres. Håber du nyder synet? Killingerne er nu 3 uger gamle, og vil ud af kassen. De er meget aktive, og har ikke taget så meget på den sidste tid. De kan skrige temmelig meget, og straks bliver der ro, når jeg tager dem op - specielt Lillapigen og jeg har en "nært"forhold til hinanden. Jeg er noget usikker på farverne af killingerne. Den lilla er jeg 110% på og egentlig også på de 2 næstlyse farver - men så går den galt med den mørke. Men hun må være brun og så er de 2 andre chokolader. Jeg har aldrig haft særlig problemer med farvebedømmelse, men jeg er åbenbart ikke særlig god til det, når faderen er chokolade. For de er meget anderledes i farverne end jeg plejer at have. NÅ men deres farver ændrer sig jo ikke rent genetisk, så jeg må vente lidt endnu.
Lillapige med Iana Inoko, som 3 uger gammel - halvsøster.
   
Lilla pige med farmand Wanted
   
   
Con Meo's 3 fødte pige - hun må være brunmasket, for hun er for mørk til chokolade. Men jeg er ikke sikker. Hun er 3 uger på billederne. Hun har fine kiler
   
Den Lilla pige er noget af det sødeste. Hun er en rigtig skrigebasse, og vil bare frem i Verden. Om det så skal være over kanten på fødekassen, så kunne hun klare den som 2½ uge gammel. Hun er her 3 uger på billederne.
   
Killingerne er 17 dage på nedenstående billeder
Trip trap træsko
   
Brun og chokolade 4 fødte, 2 fødte, 1 fødte og 3 fødte. Dvs. chokolade, chokolade, lilla og brun
   
Brun og lilla pige 4 fødte, 2 fødte, 1 fødte og 3 fødte.
Brun og lilla Brun, chokolade og lilla
 

Søndag den 20 maj - så blev de endelig 2 uger. Og er meget sjovere - de har fundet ud af, at kanten af fødekasse er lig med "udgang". Dog kan de ikke komme over endnu, men der går ikke mange dage. Killingerne er blevet delt - Columbine og Kismira er desværre blevet stressede og jeg har så valgt at skille de 2 mødre ad. Så Columbine ligger med Kismiras killinger og omvendt. Jeg er stadig i tvivl om 2 af de "lilla eller chokolade" i farverne. Men den ændrer sig jo ikke, men gør det nemmere for mig lidt senere at farvebedømme korrekt. Så hav tålmodighed Heidi!! Lilla og chokolade syntes jeg personlig ikke er så smukke de første uger - MEN de kommer hurtigt efter det. Og ender jo med at blive utrolig smukke, også selv om vi må vente lidt med farverne, som jo også er med til at give masser af personlighed og karisma.

1.fødte pige som 14 dage gammel - hun er lillamasket
   
2 fødte pige som 14 dage gammel - jeg tror hun er chokolade
   
4. fødte pige som 14 dage gammel - jeg tror hun er chokolade
   
3.fødte pige som 14 dage gammel og stadig blåmasket.
 

Lørdag den 12 maj - killingerne er nu 1 uge gamle og de vokser sig store og rigtig fine. Jeg er meget imponeret over kvaliteten, og fortsætter det, så bliver de godt nok lækre. Jeg er nu sikker på, at vi har en blå pige og 2 lilla og en lilla/chokolade. Det er så længe siden vi har haft chokolade og lilla, så jeg kan blive helt i tvivl. Men det bliver lidt nemmere om 1 uges tid. Mødrene passer stadig killingerne sammen, og hele weekenden har de haft

K og L-kuld som 1 uge gammel Julie og den lille blå pige 1 uge gammel. Julie er min søsters datter, som er 7 år gammel og en fantastisk kattepasser.
   
Lilla/chokolade pige 1 uge gammel - 1 fødte
   
Lilla/chokolade pige 1 uge gammel - 2 fødte
   
Lilla/chokolade pige 1 uge gammel - 4 fødte
   
Blåmasket pige 1 uge gammel - 3 fødte
Søndag den 6. maj - Så kom vores L-kuld til Verden. 4 dejlige store og sunde piger med vægt fra 88 til 106 gram. Kismira valgte at føde hos Columbine, og straks jeg kom fra job ved midnatstid, drønede hun i kassen. Columbine var lidt utryk i starten, fordi Kismira HELST ville ligge oven på hende. Men de fandt nu hurtigt ud af det, og valgte en klar og tydelig strategi. "mor du skal ligge ved siden af os her i Fødekassen. Og lurer du ind til os, så knurrer vi - og når du lader være så spinder vi og klarer det hele selv". Så jeg måtte sove 10 cm fra kassen uden at have lov at lure med. En meget speciel oplevelse, fordi pigerne altid gerne vil have mig på sidelinien. NÅ men det må være Kismira på hendes gamle dage.
Fødselsforberedelser - Kismira går i fødekassen hos Columbine. Det er Kismira til højre
   

Så er fødslen overstået, og jeg måtte kigge - nu er de stoppet med at knurre og vil bare gerne vise babyerne frem.

   

Dine og mine - men her ligger de alle hos korrekte mødre. Sikke et kunstværk at få killingerne makeret korrekt, så jeg ikke blander dem i fødekassen. Alle Columbines killinger er klippet i hårene i nakken, og pigerne markeret med hårklip på lår også. Kismiras er klippet på bagparti kun - en højre lårsklip (HK), en VK, en MK og en som ikke er klippet.
   
Kismira med hendes 4 piger
   
Hulter til pulter - her ligger de 2 kuld - hvem er hvem aner jeg altså ikke. Og det vil kunne blive problemet på billeder fremover også - indtil der kommer fin farve på ørene. Så håber vi jo så bare ikke på, at killingerne har samme farve i pointen! - kan du se hvor et virvar?

Stamtavle på killingerne

Stoneridge Wanted Dead or Alive, SBI b Stoneridge Quarterback, SBI b CH AmoreGatti Kronos, SBI d AmoreGatti Freke, SBI n
IC Trinity's Juicy Fruit, SBI h
Stoneridge Hot Choclate, SBI b Stoneridge Fantasy of Fame, SBI b
Leonesse, SBI h 21
Kattapulten's Signe Tillisch, SBI c, 2005-05-11 IP Rawalpindi's Vanilla Creme Mitkyina Frosty Orchid, SBI c
Mazzerati's Bossa Nova, SBI n 21
GIC Biakim's Maliblue, SBI a Kungsberget's Baloo, SBI b
Ta'Chira' De Sign, SBI n
Con Meo's Kismira, SBI n WW - 03 IC & GIP Backkara's Blue Bocelli, SBI a Ullstrumpans Jum-Jum, SBI n Remiz Imer Igismund, SBI n
Ullstrumpans Chirå, SBI a
Backkara's Blue Creme, SBI g Plumerias Pomaikai, SBI a
EC Backkara's Julia, SBI e
Backkara's Chianti, SBI n GIC & PR Trinity's Zirocco, SBI n EC Althea's Focus, SBI b
Trinity's Utopia, SBI a
Raus Höjden's Vicky Vanessa, SBI b CH Raus Höjden's Andy Garcia, SBI b
Raus Höjden's Brown Alize, SBI n

 

Besøgstællersiden 6. maj 07