Født den 5. maj 2007

1 piger og 1 dreng

1 pige brunmasket og 1 brunmasket dreng

Con Meo's Columbine, brunmasket Stoneridge Wanted Dead or Alive, Chokolademasket

Con Meo's Columbine og Stoneridge Wanted Dead or Alive har den 4. og 5. maj fået 3 velskabte killinger. 1 dreng og 2 piger.

Søndag den 22. juli - så blev de 11 uger, og de er skønnere end før. Kato er fortsat til salg til rette hjem som kælekat. Flere har spurgt på ham, men de rigtige mennesker er ikke kommet endnu. Det gør slet heller ikke noget, for vi har altid plads til en skøn kat her.

Con Meo's Kato, som 11 uger. Kato er husets stille kat. Han er ikke særlig vild...dvs. det kommer over ham, og så er han bare så herlig. Jeg tror han er genert!! for straks jeg forlader ham, så buldrer det løs på værelset - og det gør der faktisk ikke, når Kahlua leger med Kismira og Iana Inoko. SÅ det må jo altså være noget Kato laver...!! Han er bare nuttet  og venter stadig på det rette hjem.
   
Con Meo's Kahlua, 11 uger. Kahlua har et pragtfuld temperament, bare ikke i forhold til et kamera. Hun er ren dampkilling, og billeder er en by i Rusland, hvis de skal tages.....Hun lømler meget pt, og det kniber med udmaskningen. I lang tid har jeg troet hun er chokolade, men hun har korrekt pointfarve på alle andre steder end i ansigtet.
 

Lørdag den 30. juni - killingerne er 8 uger gamle nu og store og fede. Kato er fortsat den mindste, og Kahlua er vel omkring de 900 gram stor. Det er dog længe siden de har været på vægten, for det ses tydeligt, at de tager fint på. Det er desværre umuligt, at tage billeder af Kahlua - hun er bare hele tiden på farten, og alle billeder er slørede af hende. Lige bort set fra dem jeg lige har taget over et par timer.....tøsen skulle jo lige gøres lidt træt inden, jeg kunne få billeder, som ikke var HELT uskarpe. Håber I nyder synet af hende - og af Kato som 7 uger gammel.

Con Meo's Kato 7½ uge
   
Con Meo's Kahlua som 8 uger gammel
   
Con Meo's Kato som 6 uger gammel - brunmasket
   
Kahlua og Kato som 6 uger gammel. Hunkatten er størst.
 

Tirsdag den 5. juni - killingerne er nu 4 uger gamle, og vokse og vokser. De er meget lækre og har det godt. De får ikke fast føde endnu, andet end de de selv gider fine i skålen. Der står Royal Canin Babykitten til dem, men ellers gør jeg intet endnu. Her er en lille video med Kato og Iana Iniko - Der er kamp om vorterne og bettamanden giver sig ikke - dygtig dreng.

Her ligger Iana Iniko med dejlige Kato - Kato er her lidt over 4 uger gammel
 

Mandag den 28. maj - killingeren er nu belvet 3 uger, og er så søde. De har for første gang været uden for fødekassen i dag. Det må være Kismira, som mente at de lige skulle bo lidt i en sportstaske - og det var vi så ikke helt enig om, så de blev flyttet tilbage, hvor de så stadig er. Killingerne har fået navne - Drenge Bassen hedder nu Kato og den skønne pige Kahlúa. Kato er så skøn - når jeg kommer så kigger han sødt på mig og så skal jeg bare komme og klø ham på maven. Så ruller han fint om på ryggen med 4 stænger i vejret og nyder livet. Total kært. Kahlúa forsøger at gøre efter, men det lykkes bare ikke endnu.

Con Meo's Kato, som 3 uger gammel - han er brunmasket
   
Con Meo's Kahlúa - brun eller chokolademasket. Jeg er godt nok i tvivl. Var i lang tid slet slet ikke i tvivl om, at hun var blå - men nu....jah...
 

Mandag den 21. maj - De 2 killinger har det godt. Som du vil bemærke så skriver jeg "2" - vi havde 3 men på ganske tragisk vis, måtte vi aflive den anden blå pige. Onsdag nat i sidste uge trængte en fremmed kat ind i huset. Det gav naturligvis meget uro i huset, og jeg viste ikke hvorfor (havde ikke opdaget katten endnu). Columbine og Kismira har ellers ligget fredelig og rolig og passet deres 8 killinger siden fødsel. Pludselig blev Columbine en ægte "dræberkat", og ville forsvare sine små killinger - denne handling er jo helt naturlig hos en kat, men jeg har ALDRIG set en vred birma her i huset før, så det kom helt bag på mig. Columbine var jo stresset og ville forsvare - så det var Kismira det skulle gå ud over. I fødekassen kommer de op og toppes - og så sker det værste jeg har været udsat for nogensinde. De skader den lille pige i hovedet. Højst sandsynlig med deres meget skarpe bagkløer. Den får en stor flænge i huden, men desværre rammer kloen også dens højre øje. Jeg kørte straks til vagtdyrlægen her kl 3.10 om natten, og efter 15 min lå den lille pige i narkosen for at blive undersøgt. Den blødte ekstrem meget fra øjet, som var helt ødelagt, og søde Henning Dyrlæge valgte at lade den lille sove ind, idet han ikke gav den store chancer for at overleve en operation og efterfølgende komplikationer. Var det kun flængen i huden, så var der ikke noget problem i det - men øjet var så medtaget samt inde bag ved, at både Henning og jeg etisk ikke kunne forsvare yderlige smerte mv. at den lille.

Det er simpelthen det værste jeg har været udsat for - vi fangede aldrig den fremmede kat. Men den så selv sit snit til at komme væk fra de sure birmaer. Den var så bange, at den forsøgte at kravle på vores vægge ind i huset, og da den kom i løbegården kravlede den uden om vores afspæring, som er der for at sikre vores katte - den kom 1 meter uden om et vandret trådhegn, som netop var sat op for at sikre, at Wanted ikke skulle kunne komme ud af løbegården (han er nemlig en klogere kat end vores andre birmaer). Da gik det virkelig op for mig, at uanset hvor godt vi forsøger at sikre vores løbegårde, så KAN en kat komme ud eller ind ...hvis den vil. Den stakkels huskat blødte også rimelig meget, efter at den må have været oppe at toppes med birmaerne (vores andre birmaer har ikke en skræmme). Men idet den ikke var til at fange, så ved jeg ikke om den har fået dyrlægebehandling.

Det er første gang jeg har fået en skade på en killing. Og jeg er stadig dybt rystet over dette her kunne ske. Tak til Gerda, Jentes Hellige birmaer, som var så sød gennemgå hele forløbet med mig fredag. Det var godt at få sat tingene i perspektiv, og få snakket fremtiden igennem med vores 2 hunner, som jeg ikke endnu tør lukke sammen igen. Det var en meget stor hjælp. Tak Gerda.

Farmand Wanted er lige på besøg i fødekassen - her hilsner han på pigen - Drengen ligger og dier i baggrunden. Killingerne er 14 dage gamle.
   
K-kuld som 14 dage gammel - det er pigen til venstre og dreng til højre
   
Con Meo's K-pige, blåmasket og 14 dage gammel. Hun er meget fin i typen og har et skønt look.
   
Con Meo's K-dreng som 14 dage gammel. Han er brunmasket og en vældig charmør. Han er SÅ nuttet og kær, og han er slet slet ikke til at stå for. Han råhygger hele tiden, og er en rigtig trold.Kunne jeg havde plads til en hankat mere, så var han solgt allerede - MEN det går ikke, så han skal ud og have et godt hjem et andet sted.
 

Lørdag den 12. maj - killingerne er nu 1 uge gamle og det går stærkt nu. Pigerne er ved at få øjne, 2 fødste har dem allerede, men Edward, som den brune dreng bliver kaldt (bare rolig han kommer ikke til at hedde det) har slet ikke travlt med andet end at finde vorterne.

K-kuld 1 uge gammel - Fra venstre er 2. fødte pige, drengen og 2 pige til højre
   
Brun dreng 1 uge gammel - han er den mindste i kuldet stadig, og faktisk også den mindste af alle vores 10 killinger
 
Blå pige 1 uge gammel og første fødte pige. Hun fik første øjne, og er en rigtig dejlig steg.
   
Blå pige 1 uge gammel og anden fødte pige. Som I kan se, er hun lige ved at åbne øjne.
 
Lørdag den 5. maj - På Danmarks befrielsesdag fik vi også en befrielse

- Columbine fødste fra den 4. til den 5. 3 velskabte killinger. 1 dreng på 88 gram, 1 pige på 95 gram samt 1 på 102 gram. Første killing, hannen, blev født ved 04 tiden den 4. Alt normalt og selv om jeg altid ligger lige ved fødekassen, så formåede hun at føde uden, at jeg hørte noget - dygtig kat. Den næste killing kom 21 timer efter den første og sidste kom 5 min senere. Da havde fødslen været stoppet siden drengen, og Columbine lignede unægtelig slet ikke en som havde født. Hverken beskidt eller noget var hun bag i - ingen hemmelighed er, at jeg ikke var rolig før fødslen var HELT overstået efter pigerne. Jeg ved ikke hvor tid, opdrættere oplever sådan en fødsel over 2 døgn - jeg oplevede for 2. gang. Første gang kom der en død killing efter 1 døgn, så jeg var meget lykkelig for, at alt var normalt denne gang. Og sikke en fantastisk føder - 1 vee og så ud med killingen. Inden jeg lage mig til at sove ved siden af Columbine og bettemanden, da kunne jeg tydeligt mærke liv i 2 killinger - og det passede jo.

Disse killinger er Wanteds første - og de er allerede meget lækre at kigge på. Brede i hovederne og korte i næsen, så det kunne være dejligt, om de fortsat vil udvikle sig sådan. Det er jo altid spændende at parret noget helt nyt ind på linierne, som ikke er afprøvet før i DK.

Con Meo's Kdreng - få timer gammel
   
En stor bunke nyfødte killinger - første 2 killinger var 2 meget "tørre" fødsler men det fik den sidste pige lige gjort noget ved. Den sidste er den "gule" på billedet
   
Ren idyl - det er drengen i midten. Billedet er taget 1 time efter fødsel og mælkebaren er allerede blevet taget i brug.

Killingernes stamtavle

Stoneridge Wanted Dead or Alive, SBI b, Stoneridge Quarterback, SBI b CH AmoreGatti Kronos, SBI d AmoreGatti Freke, SBI n
IC Trinity's Juicy Fruit, SBI h
Stoneridge Hot Choclate, SBI b Stoneridge Fantasy of Fame, SBI b
Leonesse, SBI h 21
Kattapulten's Signe Tillisch, SBI c IP Rawalpindi's Vanilla Creme, SBI c Mitkyina Frosty Orchid, SBI c
Mazzerati's Bossa Nova, SBI n 21
GIC Biakim's Maliblue, SBI a Kungsberget's Baloo, SBI b
Ta'Chira' De Sign, SBI n
Con Meo's Columbine, SBI n, Cimbrer's Baltazhar, SBI b 21 CH Shengo Ramazotti, SBI c 21 IC Anemon's Agostino, SBI a
GIC Shengo Petit Fleur, SBI a 21
Makalu's Achillea, SBI b 21 Raus Höjden's Andante, SBI b
Olivia Song Hio, SBI b 21
IC Backkara's Marinella, SBI n GIC & PR Trinity's Zirocco, SBI n EC Althea's Focus, SBI b
Trinity's Utopia, SBI a
Backkara's Sunny, SBI f GIC Backkara's Hector, SBI d
Backkara's Yazette, SBI b

BesøgstællerSiden 6. maj 07