Født den 1. maj 2007

2 piger og 1 dreng

Alle 3 bruntabbymaskede

Con Meo's Pinella - bruntabbymasket Con Meo's Ecco - chokoladetabbymasket
Lørdag den
Con Meo's Jayda, som 11 uger gammel. Hun er en ganske okay pigemis, og hun har det lækreste temperament. Lars, som ejer Ecco står her med Jayda. Gitte og Lars skulle jo lige se deres "børnebørn" og de var ovenud tilfredse med resultatet. Og meget stolt af hvad deres "Tuco" alias Ecco kunne præstere i første og eneste parringsforsøg.
   
   
Con Meo's Josefine, 11 uger. Skønnere kat findes bare ikke. Hun har det mest fantastiske temperament, og er bare sådan en skøn kat. Jeg håber Josefine kommer til at nyde, at skulle dele sit liv med Con Meo's Liva.
   
Con Meo's Jay Jay, som 11 uger gammel. Ja store øre har han da ihvertfald...hi hi....men han skal nok blive smukkere. Han holder til show, og vil sikkert kunne komme til at ses rundt omkring i DK på shows. Han er noget smukkere end sin far i den alder, og Ecco, farmand, er noget af det lækreste jeg har lavet i hankatteudgave, så det er jo ikke så ringe endda, når sønnike er bedre pt.
   
 
Con Meo's Josefine som 8 uger - en rigtig rigtig skøn killing. Hun er noget af det mest kontaktsøgende jeg nogensinde har mødt. Hun er husets charmetrold, og foderværterne bliver kede af det, når hun skal flytte - hun er en kælepot af format. Godt hun ikke skal bo med en gammel kedelig kat, for den vil simpelthen bare syntes hun var træls - men hun skal jo bo sammen med Con Meo's Liva, som er den anden "vildeste" og udfarende killing vi har lavet i år. SÅ det er vist godt for de 2, at de skal bo sammen. Så håber jeg, at Anna Marie ikke går helt i spåner over sådanne et par baryler!!
   
Con Meo's Jayda som 8 uger - en meget lækker og sød pige. Hun holder desværre ikke til show, idet hun mangler en kile - men hva! så har hun så meget andet lækkert at byde på. En sød og kær killing
   
Con Meo's Jay Jay som 8 uger gammel - han er en være kryster, og kæmper gerne med alt og alle. Og total umuligt at tage billeder af, hvor han sidder stille - håber det lykkes en dag
 

Mandag den 11. juni - kors hvor en flot krudtugler. De er slet ikke til at styre, og stod det til dem, så var de allerede KUN i stuen og løbe rundt. Men det dur ikke pga de store hunde. Så de må vente lidt med at få frie tøjler.

Con Meo's Jay-Jay som 6 uger gammel.
 
Con Meo's Josefine, bruntabbymasket og 6 uger
 
Con Meo's Jayda, bruntabbymasket og 6 uger.
 
Con Meo's J-kuld som 6 uger. Alle bruntabbyer. Til venstre ses Jayda, Josefine til højre samt Jay-Jay i baggrunden.
 

Onsdag den 6. juni - uha da da de var hårdt at skulle hjem fra killingebesøg hos foderværten. ØJ hvor de er skønne og bare fremme i skoene. Mangen til frække killinger skal der ledes længe efter. Knap havde jeg sat mig ned i kravlegården, før end jeg mærkede et eller andet hive i min bluse....det var bare Jay-Jay, som ikke mente at jeg skulle have bluse på! - de æder løs og er bare store og runde alle 3. De vejer alle fra 509 til 550 gram og det er fint fint. Jeg har sjældent haft killinger med SÅ store fødder - det ser lidt sjovt ud, for det passer faktisk ikke til deres kroppe - men det kommer det jo forhåbentlig til en dag.

Con Meo's J-kuld som 5 uger gamle.
   
Con Meo's Jayda, bruntabbymasket og 5 uger. Hun er en sød pige men masser af gå-på-mod
   
Con Meo's Josefine, bruntabbymasket og 5 uger. Hun er en utrolig lækker killing med det sødeste og milde temperament. Hun sælges som kælekat, idet hendes aftegninger desværre ikke er så gode. Men hun blive en super skøn kælekat.
 
Con Meo's Jay-Jay, bruntabby og 5 uger gammel. En skøn fræk trold med et flot maskulint udtryk. Han holder umiddelbart til show, og gør han det, så er han solgt allerede.
 

Tirsdag den 22.maj - killingerne er nu 3 uger, og der er ved at begynde at være bedre mulighed for at se aftegninger. Pige nr. 2 samt JayJay ser ud som om, de kunne holde til show, med mindre de får løbere. Det er jeg nemlig lidt i tvivl om. Men ellers er det 3 fine børn - de tager lidt lang tid om at blive "nuttede", men det har de fra deres far af. De drøner rundt uden for fødekassen, men skal de have mælk, så forlanger morPinella, at det skal foregå i fødekassen - ellers får de ikke noget.

   
Con Meo's JayJay som 3 uger gammel - dejlig bruntabby dreng
   
Con Meo's 1fødte Jpige - hun har for lavt hvidt til show, tror jeg
   
Con Meo's  2.fødte Jpige - hun ser ud til at holde til show - bruntabby og 3 uger gammel
   
JUBIIIIIII - de 3 killinger sammen - DET var noget af en opgave - så nyd billedet. Hvem er hvem aner jeg ikke
   

Søndag den 13. maj - så fik vi tid til barselsvisit igen. Hold da op de er blevet store. De er megafede og lækre, og ganske spændende at følge. Der kan antydes hvidt på alle fusser, men placering kan jeg ikke se endnu. De er lidt svære at antyde, også selv om de er brune - men jeg har en formoding, men den holder jeg lige lidt for mig selv endnu.....

Con Meo's J-kuld som 12 dage gamle. Det er nogle meget massive og store killinger, og jeg forventer mig meget af dem. Men de har også nogle meget smukke forældre, og endelig fik jeg et rent tabbykuld igen.
 
Con Meo's J-pige - er ikke lige klar over hvem er dem, men det ser ud som om, det er hende med meget hvidt på poterne
   
   
Con Meo's J-dreng - bruntabby
   
   
Con Meo's J-pige - bruntabby ....nr. 2 jeg fotograferede. Hvem hun er har jeg bare ikke lige styr på. Men jeg skal straks spørge foderværten Marianne, for hun har styr på hvem den sidste var, som jeg fotograferede....det har jeg bare slet ikke...sorry.
   
   
Con Meo's J-pige - bruntabby...jeg hører lige hvem hun er!!
 
 
3.maj 07 - Killingerne har fået lidt farve på ørene, så gætte er blå eller chokolademaskede - og der er tabby venter vi lige lidt med at sige noget om. Killingerne tog mellem 14 og 18 gram på det første døgn, og det er jo en god start at få.
1. maj - Pinella har fået sit 4 kuld killinger. En hurtig og endnu  nem fødsel for hende - flot gået af en 6 år gammel pige.

Killingernes stamtavle

Con Meo's Ecco, SBI b 21,

Cimbrer's Baltazhar, SBI b 21, 2003-04-11

CH Shengo Ramazotti, SBI c 21

IC Anemon's Agostino, SBI a

GIC Shengo Petit Fleur, SBI a 21

Makalu's Achillea, SBI b 21

Raus Höjden's Andante, SBI b

Olivia Song Hio, SBI b 21

PR Con Meo's Yamina, SBI c

GIC Con Meo's Obelix, SBI c

WW - 03 IC & GIP Backkara's Blue Bocelli, SBI a

IC Backkara's Marinella, SBI n

IP Con Meo's Kournikova, SBI n

WW - 03 IC & GIP Backkara's Blue Bocelli, SBI a

Backkara's Chianti, SBI n

Con Meo's Pinella, SBI n 21,

WW - 03 IC & GIP Backkara's Blue Bocelli, SBI a

Ullstrumpans Jum-Jum, SBI n

Remiz Imer Igismund, SBI n

Ullstrumpans Chirå, SBI a

Backkara's Blue Creme, SBI g

Plumerias Pomaikai, SBI a

EC Backkara's Julia, SBI e

Kiru's Miss Juliette SBI n 21

Pedigree known, SBI b 21

CH Pedigree known, SBI d 21

Sofie's Lady Isabeau, SBI c 21

EC Pedigree known, SBI n

WW-93 & EC Änghagens Purple Pride DM, SBI c 21

Cora-Terry's Daiquiri, SBI n 21

 

Besøgstællersiden 22. maj 07