R-kuld    S-kuld   T-kuld   U-kuld    V-kuld    W-kuld    X-kuld   Y-kuld    Z-kuld    A-kuld    B-kuld   C-kuld    D-kuld    E-kuld    F-kuld    G-kuld    H-kuld   

født den 7/9 - 2006

Con Meo's Kismira Deci Dela's Dancing Danilo

Tirsdag den 26. december 06 - Glædelig Jul til jer alle. Iceman har fået et nyt dejligt hjem hos Uffe og Dorte i Hørsholm. Han bliver noget af en "efternøler", idet hans yngste legekammerat er 6 år. Jeg er ikke i tvivl om, at han bliver elsket højt i den familie - tak fordi I har givet ham et dejligt hjem.

Ixus leder stadig efter den rette familie. Han er bare en dejlig killing, og jeg nyder at kunne få lov at have en dejlig killing så længe. Han er stadig utrolig "baby" - og er en dejlig pelskugle.

Con Meo's Ixus Iniko som 15 uger gammel. En skøn bruntabby killing
 
 
Con Meo's Ixus Iniko, bruntabby utrolig skøn dreng
 
Con Meo's Iceman Inoko , bruntabby det dejligste væsen du kan forestille dig
 

Fredag den 1. december - killingerne har nu rundet de 12 uger og er blevet store og fine. Vi har stadig 2 til salg, men hvor er vi heldige at kunne nyde dem lidt længere end normalt så. Icebear flytter lørdag og Iana bliver her. Rigtig mange har spurgt på de 2 drenge, men ingen har haft andre dyr, og så er de altså ikke klar til dette hjem. De skal altså have en legekammerat, for der skal ikke gåes på nogle kompromisser med vores killinger - de skal have det bedste tilbud.

Con Meo's I kuld som 10 uger gamle. Øverst til venstre er Icebear, Iceman, Ixus samt Iana nedenfor.
 

Fredag den 10. november - det er ved at være længe siden. Men jeg har haft utrolig travlt med arbejdet, og alt fritiden er gået med introduction af vores nye avlshan fra Sverige, Wanted. Og killingerne også. De er over alt, og er nogle være banditter - de har netop lige tykket godt og grundigt i Wanteds kontrakt samt hans sundhedsattester. Men ja ...så må jeg jo lade være med at ligge dem i killingehøjde - det er dog bare stort set over alt. De er så sjove og den ene skønnere end den anden. De har et fantastisk temperament og er i flere uger kommet, når jeg kalder på dem. Så nu er tiden så snart kommet til løbegården, som de jo også lige skal introduceres i. Vi har stadig Iceman og Ixus til salg til rette hjem. De har været ret mange henvendelser på dem, men det er fra folk, som ikke har kat eller hund i forvejen - og så sælger jeg dem jo altså ikke. For vores killinger skal have optimale forhold, og det mener jeg er bla. med en legekammerat fra dyreriget.

Con Meo's I-kuld, fra venstre Iceman, Iana, Ixus samt Icebear - 9 uger på billedet
 
 
Killingerne 8 uger gamle - Fra venstre Iana, Iceman, Icebear og Ixus
 
 

Søndag den 22. oktober - killingerne er nu 6 uger gamle og er flyttet ned i  stuen. Det var for farligt at have den på 1 sal, for de forsøgte konstant at komme over afspæringen. Så de kom i stuen - og virkede ved første minut som om de altid havde boet her. Ikke engang støvsugeren er de bange for - det farligste er vel de andre killinger. De har fået navn - Con Meo's Iceman er den brune dreng, Icebear er den blå dreng, Ixus er bruntabbyen og så hedder den blå pige Iana.

Con Meo's Icebear - blåmasket og 6 uger
   
Con Meo's Ixus - bruntabby og 6 uger Con Meo's Iceman - brunmasket og 6 uger
   
Con Meo's Iana - blåmasket og 6 uger
 

Torsdag den 5. oktober - så er de blevet 4 uger og drøner rundt. Jeg fik endelig tid til at sætte kravlegården op rundt om den, for de var godt nok ved at være farlige for sig selv. De drønte rundt og nu er der igen styr på dem. ENDELIG er Bocelli seng, deres morfar, kommet til værdighed igen. Den har ellers stort set ikke været brugt i de 2 år han har været død, for ingen vil ligge i den før nu. Så endelig nogle fornuftige killinger, som vil være i hans gave fra World Showet hvor han blev World Winner i 2003.

4 uger gamle og utrolig frække
   
De to blåmaskede - det er pigen til højre Et kuld rødder på 4 uger
   
Con Meo's Idreng - blåmasket - 4 uger Con Meo's Idreng - bruntabbymasket og 4 uger
   
Con Meo's I-dreng - brunmasket og 4 uger
   
Con Meo's I-pige, blåmasket - 4 uger
   
 

Torsdag den 21. september 06 - killingerne er nu 14 dage gamle og er store og dejlige. Jeg har noget svært ved farverne på de 2 lyse, for jeg syntes jeg ser tabby men er ikke sikker. Så vi venter lidt med at farvebestemme endeligt. Kismira passer dem som vanlig godt. Sjovt nok så forsøger ingen andre at komme ned til killingerne - det plejer de ellers altid at gøre med Kismiras killinger. Men ikke denne gang - ej heller de store drenge forsøger.

Bruntabbymasket dreng - sbi n21 - 12 dage Brunmasket - sbi n - 12 dage
   
Blå eller blåtabby dreng - sbi a eller a21 - 12 dage Blå eller blåtabby pige - sbi a eller a21 - 12 dage
   
 

Killingerne er her 8 dage gamle.

 
Torsdag den 7. september 06 - Kismira har fået 4 killinger. 3 drenge og 1 pige. Fødslen gik fint også selv om de er født 4 dage for tidlig, og uden vi var hjemme. Så det var noget af en glædelig overraskelse hun viste os, da jeg sagde "god dag" til hende. Men jeg blev da noget overrasket for hun var fuld af blod og fostervædske, og hun havde ikke født killinger i fødekassen som altid - men derimod havde hun fundet H-kuldets fødekasse som jeg ikke lige havde fået stillet væk. Så der ligger de så nu og hygger sig. Vægtene er 2 x 97 og 2 x 102 gram.

Killingerne er her nyfødte

   
   

Killingerne 3 dage gamle. De har taget meget flot på, og er store og fine. Jeg tror på, at de er blå og brune - om der er tabby blandt er lidt for tidlig at sige. Men det håber jeg, for det er sådan en smuk maskevariant.

   

 

 

 

 

Besøgstællersiden 10. september 2006