Hverdagsbilleder
Et indblik i dagligdagen hos os i Gelsted på Fyn


Tilbageblik - 10 år er gået, og mange smukke Con Meo'er er det blev til siden

 
Der er altid herlig aktivitet i haven, som er indhegnet pga. udefra kommende farer, som biler, fremmede katte, hunde mv. Desuden er det useriøst, at lade avlskatte løbe frit rundt uden en indhegning.
 
Con Meo's Xtra - en dejlig blåtabby hun med en særlig personlighed som der skal ledes længe efter
 
Schrøder's Pretty Princess er bruntabby og en utrolig dejlig kat. Hun er ikke så køn på billedet her, da hun er "hærget" af en træls vinterpels, som klumpede helt skrækkeligt. Men den vokser ud igen og så bliver hun fin.
 
Et typisk billede fra vores flok - de er ofte samlet i flokke, og skal altid se hvad de andre laver. De vil nødig gå glip af noget.
 
Tjuhej hvor det går - træerne bliver der fræst op og ned af, til alles store jubel. Her er det Con Meo's Wannabee og Birmani dello Stretto Incantato Sunset Dream, vores hankat importeret fra Italien der leget
 
vupti - så springer jeg da bare væk fra dig
 
Con Meo's Charlie Chaplin - en dejlig blåtabby ungkat
 
CaTaLi's Dakota er vores chokolademasket tyske import avlshankat, som elsker at fræse rundt med de andre katte i haven
 
Backkara's Chianti på snart 14 år (2013) ser til mens de andre leger
 
Hva har du fundet der?
 
Ulvetimen - når jeg er kommet hjem fra arbejde, så skal misserne bare ud i fræse rundt. Der er ikke lavet adgang dertil via kattelem endnu. Jeg bygger jo mit hus om, og derfor skal de have adgang permanent fra baggangen, når den er lavet færdig.
 
Det er skønt når nogle gider være ude i haven med misserne - her er det en flok gæster, som er søde at hjælpe til med at lave løbegården endnu større.
 
Con Meo's Bosco en blåmasket und mand
 
jo jo - der bliver bare løbet til i haven. Det er så fantastisk at se, at de hver dag ligner en flok køer, der kommer på græs - så skal der laves ta fat, eller hvad de nu har lyst til at lave.
 
Der er masser af gemmesteder i haven for alle
 
Mine hankatte har så dejligt et sind, at de kan gå i flokken mere eller mindre. Her er det Maffi og Møffe (de to importhankastte) der leger sammen i haven.