Con Meo's Husmaer
 

Født den 6. september 2012

 
3 hunner 
Sælges med anetavle, sundhedsattester samt foder og legetøj til den første tid. GRATIS mod betaling af 2 vacciner og sterilisaton. KUN til hjem med andre dyr.
Navn Farve og køn - colour and sex til salg - for sale
Alfa Blå m. små fine hvide spot på maven Solgt
Beta Blåtabby hun Solgt
Gamma Blåtabby hun Solgt

Con Meo's Vela - blåmasket Huskatten Hamsebamse - bruntabby m. hvid

4. december - så er der gået flere måneder og pigerne er så store og lækre nu. Vi har ikke haft tid til opdateringer, da alt fritid går med katte og istandsættelsen af kattens og mit paradis på Fyn. Beta har fået ny slave, men vi søger stadig efter et hjem til Alfa og Gamma. Så har du interesse eller kender nogle, så skal de være hjertelig velkommen til at kontakte os for yderlige info og billeder

Alfa, Beta og Gamma
 
Alfa, Gamma og Beta
 
Alfa, Beta og Gamma
 
Con Meo's Alfa - en super lækker blå m. hvide spot på bryst/mave - søger nyt hjem
 
Con Meo's Gamma, blåtabby og utrolig smuk pige med dejligt rundt hoved - søger nyt hjem
 
Con Meo's Beta, blåtabby - unik farve og personlighed - SOLGT
 

4. oktober - killingerne er idag 4 uger gamle. De er store og fine, og særlig i Gamma kan man tydelig se, at hun har Bocelli i sin "stamtavle". Hun kan lægge halen over ryggen, nøjagtig som ham. Det er da fantastisk. Killingerne får ikke kort pels, som en huskat. Der er mere pelslængde, men hvad længde det bliver endeligt ved jeg ikke. Men de er guddommelig lækre, og så søde og frække. De har pisket rundt i huset i over 1 uge nu - og som 3 uger gamle kunne de æde tørkost. Det er absolut ikke birmamadglæde, for de er ofte meget kræsne. Så skønt.

Gamma, som 3 uger gammel. En frisk smuk pige med et unik mod på livet
 
Beta, en skøn darlig med flot lang pels.
 
Alfa, en total sjov pige. Bliver væk hele tiden, da hun falder i alt - hun er total nuttet og er så anderledes at se på, end sine tabby søskende.