R-kuld    S-kuld   T-kuld   U-kuld    V-kuld    W-kuld    X-kuld   Y-kuld    Z-kuld    A-kuld    B-kuld   C-kuld    D-kuld    E-kuld    F-kuld    H-kuld    I-kuld

Født den 24. juni 2006

Kuldet består af 2 hanner

2 brunmaskede drenge (solgt begge 2)

Con Meo's Enya Deci Dela's Dancing Danilo

 

Mandag den 23. oktober - Gato trives i det nye hjem, og selv den nye far, som mente at 1 birma er nok, er ved at få fornemmelser for birmaen - så en dag flytter der sikkert en birmakammerat ind hos Gato, vil jeg tro. Gatito er blevet teenager og fået en kæreste....eller et par stykker er det vist. Harmony er den bedste og de elsker hinanden. Gatito er blevet blevet revaccineret, og han fandt transporten vældig spændende - dog var han træt af, at skulle dele kassen ....for det kneb lidt med at alle killinger kunne stå og kigge ud....Gatito hilste på den søde Henning Dyrlæge, som tog ham og Gato ud ved kejsersnittet. Og da jeg sagde tak for hans fine arbejde den dag, så mumlede han, at han jo bare tog dem ud - men Henning. "Du skal altså vide, at jeg ikke roser nogen dyrlæge andet end der er noget at rose, og det var perfekt arbejde du udførte. Killingerne var ganske lidt påvirket af narkosen. Og det er KUN takke være dit dygtige stykke arbejde."
 

Gatito som 4 mdr. gammel - han er nu ved at udvikle sig til en dejlig maskulin dreng. Og jeg tror faktisk det ender med, at han bliver ret flot.

 
 
Onsdag den 4. oktober - det er jo ALT for lang tid siden, I sidst har hørt noget fra drengene. Men de har det godt begge to. Gato Negro bor hos familien Fausing, hvor han har fået en dejlig labrador som kammerat. Gato syntes godt nok den "sortmaskede" birma i megaformat var noget farlig. Men der går nok ikke længe inden de to er gode venner, og deler soveplads. Gatito bliver boende hos os. Han er ikke så typet som jeg gerne vil have en birma, men han har så mange andre kvaliteter, og vi håber at han kan give et par kuld på pigerne. Han savner Gato meget, men så må han altså finde en kammerat blandt de andre 6 killinger, som vi har nu.

Con Meo's Gato Negro - som 12 uger gammel

 

Con Meo's Gatito som 12 uger gammel

 
Fredag den 25. august - drengene er nu snart 9 uger, og de mener selv de kan klare alt. Der er total turbofræs i stuerne, og vi bliver vist underholdt lige så meget som dem. De har begge de mest vidunderlige blå øjne og er ganske kære.
Con Meo's Gatito som 8 uger gammel Gato Negro som 8 uger gammel
 
Tirsdag den 8. august - Killingerne er nu 6 uger gamle og meget frække. Hvad den ene ikke kan det kan den anden. Det må bliver nogle selvstændige killinger, for Enya har ikke gidet give dem mælk siden de var ca. 5 uger gamle, og de måtte så selv sørge for tørkost og vand. Det kunne de heldigvis også, og nu har hun efterhånden vendet sig til, at de er over alt - og nu får de igen mælk fra hende. Yamina elsker de små, og leget rigtig meget med dem - og det er også okay for Enya, men andre må så heller ikke.

Con Meo's Gato Negro som 6 uger gammel. En fantastisk øjenfarve som han har fået fra sine forældre af.

   

Mor bliver omringet her og der - killingerne er 6 uger

 

Con Meo's Gatito som 5 uger gammel

   

Gato Negro på visit hos pigerne - 5½ uge gammel.

 

På billedet til venstre er Gato nederst og til højre er han øverst. 5 uger på billederne

 
Lørdag den 22. juli - Liv og glade dage....bamserne vokser til og har som 4 uger gamle nogle kampvægte på 480 og 430 gram - Gato er størst. De er lige flyttet i den store løbegård idag, og det var til alles fryd....håber vi. For Enya KAN bare ikke lide, at hun ikke kan styre de små - og flytter dem derfor til det mest umagelig og farlige sted i hele huset snart. På en lille hylde i baggangen, og der vil jeg altså ikke have dem for det er simpelthen bare ikke et kattested. For snu som en ræv er hun - selv om døren til baggangen nu er lukket, så tager hun bare killingerne og går i løbegården via teressedøren og går derefter ind ad kattelemmen med dem. Ja dum er hun ikke desværre.Så nu håber vi at hun falder til ro med de små i kravlegården, og ind til videre så syntes hun det er fint, for der får hun babycat fra Royal Canin og vitaminpasta samt dåsemad, som hun elsker - og det får hun ikke andre stedet. Så vi håber på at denne adfærdsmodifikation hjælper lidt på hende. Men det skulle ikke undre mig, at hun er klogere end os!!! Men ind til næste rapport, så kan du nyde billederne af de små trolde.

Gatito med Babycat i munden - 5 min efter han blev præcenteret for maden, så spiser han løs - 4 uger gammel

   

Mor med Gatito og Gato forsøger at finde ud af hvad det er for en mærkelig kasse med mad i! 4 uger gamle

Ja han står her endnu......det er noget mærkeligt foder......det smager ikke som det i skålen. 4 uger gamle

   

24 dage gammel. Gato til venstre og Gatito til højre.

   

Enya i gang med at flytte de små

   
14. juli- Killingerne nærmer sig de 3 uger og er med på noderne. Det går ikke længe inden, de forsøge sig ud fra fødekassen. Så må løbegården jo op, så de kan få lidt plads at udfolde sig på, uden alle de farer som findes i et hus.
Con Meo's Gato Negro til venstre og Gatito til højre og her er det omvendt - Gatito til venstre - killingerne er 19 dage på billederne
 
9. juli - Vi har måtte revidere vores syn på farver - de er altså brunmaskede. Men deres haler er først nu med sikkerhed brune - de har været meget grå at kigge på. Vi har fundet 2 søde navne - Gatito, som betyder lille hankat og Gato Negro, som betyder sort kat - en en brunmasket birmaer er genetisk brun, så det passer jo fint. Hvem som skal hedde hvad ved vi ikke helt endnu. Og måske finder jeg på noget andet - men det tror jeg nu ikke.
 
Killingerne er 12 dage - Det er Gøg til venstre og Gokke til højre Killingerne er her 11 dage og nyder deres omsorgsfulde mor.
   
Halløjsa - Gokke 12 dage gammel
   

Gøg 12 dage gammel.

   
6.juli - Så har begge åbnet øjnene - Gokke begyndte som 8 dage gammel, og Gøg 11 dag gammel. De er nogle skrigebamser, syntes jeg. Og Gokke mente allerede, at han skulle forsøge at komme ud af kassen da han åbnende øjnene. Det er han heldigvis stoppet med, og drøner rundt i kassen i stedet for.

"Gøg" i fuld 4-spring rundt i fødekassen. Han er 10 dage på billede og har åbnet sit venstre øje. Det giver altså noget mere personlig hed, når vi kan "se" hinanden i øjnene.

   

"Gokke" - er han ikke kær? - Han er ihvertfald fræk nøjagtig som sin mor som killing. Sådan en som går lige ind i hjertet. Gøg er mere fornuftig - Mon det også passer på skuespillerne "Gøg og Gokke"? Gokke er 8 og 9 dage på billederne.

   
2.juli - Killingerne vokser i hurtigt tempo, og de bliver jo som alle killinger skønnere og skønnere med alderen. Enya er en pragtfuld mor, og fanger gerne fluer, som hun pænt spadserer hen i fødekassen med til ungerne. Det skal dog siges, at de altså ikke har fundet idéen med fluerne endnu.....Mon de nogen sinde gør det? -

Killingerne er her 8 dage gamle og har allerede meget farve på ørene - jeg er sikker på en blå, men den anden er jeg ikke helt sikker på endnu, men hælder mest til blå til dem begge.

   

Con Meo's G-kuld - Kuldet består af 2 dejlige dreng på 98 og 99 gram ved fødslen

 
24.juni 2006 - Så kom de endlig - 4 Con Meo-generation killinger efter vores stamforældre World Winner IC/GIP Backkara's Blue Bocelli og Backkara's Chianti - se de smukke forfædre under "vores katte".

6 års avlsarbejde og så slutter det brat. De blev taget ved kejsersnit, og idet der før har været problemer med mødrene på de linier, så slutter det nu med Enya. Så Gøg og Gokke blev rosinerne i pølseenden, og selv om de havde en hård start, så lever de begge - der var kun de 2 i maven, og utrolig er det at Gøg lever. Han må være en sej dreng. Om Gøg og Gokke fortsætter med at have de navne må fremtiden vise - ind til videre KAN de ikke hedde andet. De har al mulighed for at vælge de bedste 2 dievorter på Enya - men på trods af det, så vælger de de 2 dårligste i forhold til mælk, længst oppe under armhulen på mormissen, hvor mælken er småt. "Så kan de hedde andet end det? nej vel".

Tak til Henning Kortnum Mogensen, Vejen Dyrehospital for meget professionel behandling af denne trælse situation - flot udført arbejde. "Du reddede vores små Bamser - tak for det".

 

Siden den 8. juni 2006

Besøgstæller