Con Meo's F-kuld 2013
 

Født den 18, juli 2013

 
1 dreng og 3 piger
 
Navn Farve og køn - colour and sex Kvalitet - quality til salg - for sale
Con Meo's Fergie * F1...vk

Hun/Female - Blåmasket

Kæl Solgt
Con Meo's Fionia * F2...hv

Hun/Female - Blåmasket

show/avl Solgt
Con Meo's Fanta * F3...mk

Hun/Female - Blåmasket

Kæl Solgt
Con Meo's Flintstone

Han/Male - Blåtabby

Kæl Solgt

Con Meo's Vela - blåmasket Birmani dello Stretto Incantato Sunset Dream - Blåtabby - Italiensk Import

3, januar - alle killingerne fra 2013 har fået nye fantastiske hjem. Og rosinerne i pølseenden, Fanta og Flintstone. Dem har jeg haft fornøjelsen af, at beholde 1 mdr efter salg, så det er rent luksus, at ha så dejlige killinger så længe. Fanta flytter her i det nye år, så prinsessen af Mosehuset kan jeg nyde lidt endnu. Misserne stod lige til en fotosession, så flere af Con Meo'erne blev foreviget.

 
 
Con Meo's Flintstone - 5 mdr gammel
 
Con Meo's Fanta - 5 mdr gammel
 

25. okotber - Killingerne er nu 14 uger gamle, og er så søde. Fanta og Flintstone søger nyt hjem, og de er guddommelig søde begge 2. Netop de sidder nu inde i mit hjerte, og det er jo noget skidt, for de SKAL videre i nye hjem. Fanta er utrolig smuk og elsker at nusse hos mig. Flintstone er en trofast følgesvend, og sidder gerne på min skulder som en papegøje...ikke særlig smart, men ja så har han overblikket. Her er lidt nye billeder, og så kan du jo selv se, hvad du syntes om dem. Har du interesse, så laver jeg gerne en video af dem og sende til dig. Og du er altid hjertelig velkommen til at maile eller ringe - og så kan vi der aftale om du har lyst til et besøg her i Mosehuset

 
 
Con Meo's Flintstone, blåtabbymasket og til salg
 
Con Meo's Vela og Flintstone ...Vela er hans mor
 
Con Meo's Fanta, blåmasket skønhed -  til salg
 

7. september - killingerne blev 7 uger i torsdags. Og nu er det 2 uger siden jeg fik taget billeder af dem. Så siden der, er der sket meget. Jeg kan ikke sige, at der er en der er mere sød end den anden - de er alle top nuttede, og jeg er så stolt af de små puslinger. De er i hele huset, hvis det står til dem. Men jeg forsøger at holde dem til køkken, og de 2 stuer. Men straks døren er åben til haven, så skal de lige ud på trappen og lure. De har i flere uger drønet op og ned af det højre kradsetårn, og jeg forsøger ikke at få dårlige nerver over dem. Nu vil jeg stoppe for upload til jer, og gå ind og lave en stak nye billeder til jer.

Con Meo's Flintstone, blåtabby dreng som 5 uger gammel
 
Con Meo's F3 - blåmasket pige på 5 uger
 
Con Meo's F1 - blåmasket pige på 5 uger
 
 
Killingerne i rækkefølge med F1, F2.... de er 2 uger på billederne
 
Con Meo's Wannabee, reservemor og elsker de små. De er forgudet af begge mødre - det er Drengen til højre
 
Killingerne med deres smukke mor Con Meo's Vela * Pigerne får samme farve som hende
 
Vores dejlige dreng med sin mor. Han er lidt trekantet i hovedet på billedet, men allerede her få dage efter, er han blevet så rund og fin.

 

F1 pigen - meget smuk pige

 

 

Con Meo's F2 pige, også blåmasket og ligner til forveksling sine 2 andre søstre
 
Con Meo's F3 pige - kæmpe store er de, og de er så dejlige alle 4.

 

Jeg ved desværre ikke hvilken af pigerne det er, for de er så ens, at jeg kun kan se forskel på hvordan jeg har mærket dem...og ja endda det er svært. MEN en dejlig baby er det helt sikkert. Skulle jeg gætte, så er det F2 pigen, idet hun har den samme *søvnklat* som på ovenstående billeder...det er dog ikke taget på helt samme tidspunkt.