R-kuld    S-kuld   T-kuld   U-kuld    V-kuld    W-kuld    X-kuld   Y-kuld    Z-kuld    A-kuld    B-kuld   C-kuld    D-kuld    E-kuld

Født den 9. juni 2005

1 blåmasket dreng

Con Meo's Kismira x GIC Con Meo's Obelix

Onsdag den 7. september - så er Filoni kommet hjemmefra. Jeg nåede lige at få et billede af ham, inden afrejsen. Han skal bo sammen med nogle andre birmaer, som han er nært beslægtet med alle 4. Han får det som blommen i et æg, og jeg glæder mig allerede til at få billeder fra hans nye tilværelse. Han har været en drøm at have, og ganske uproblematisk. Ikke særlig klog killing men det gør ham også så sød.

Con Meo's Filoni som 12 uger gammel

 
Torsdag den 18. august - så er det vidst på tide, at I får nye billeder af Filoni. Han er gudeskøn og har det mest vidunderlig temperament man kan tænke sig. Han er stadig ikke særlig klog, for han gør lidt det som vi mennesker ønsker han skal. Kommer altid drønende, når man siger "bollen", som han jo hedder i daglig tale. Han tager gerne et besøg hos sin far i hankattehuset, og Obelix elsker selskabet. Og hos far, er det eneste sted hvor Filoni gider spise tørkost. Ellers kan det kun glide ned, når der samtidig er noget dejlig vådt vådkost blandet i. Se en gang på billederne og nyd Obelix sidste smukke killing.

Con Meo's Filoni som 8 uger gammel og 930 gram stor.

 
Torsdag den 28. juli - Så er Bollen begyndt at spise...i en fin alder af 5 uger og 6 dage. Jeg har vist aldrig haft en killing, som ikke bare har søgt til maden - men nej. Filoni gør intet selv - han har også stadig "folk" til at ordne numsen, og han lægger sig gerne på ryggen i håb om, at der kommer en forbi som gider hjælpe.

Con Meo's Filoni, som knap 6 uger - behøver jeg beskrive billedet yderlige?

 
Lørdag den 23. juli - Filoni er nu 5 uger gammel. Han har været en del uden for løbegården med de andre, og vi skal ikke være bange for, at han tisser på gulvet, for det har han jo tjenestefolk til at ordne endnu. Han spiser heller ikke fast føde, men det er ej heller nødvendig, for han har "madpakken" med. Han er en ret kluntet killing, og når hans krop endelig er sat i bevægelse, stopper den sjældent før han drøner ind i noget. Han er helt klart husets charmetrold, og ELSKER sin veninde Gækko alias Enya. Men de er også 2 modstykker - han er kompakt hele vejen igennem. Det eneste de har tilfælles er et utrolig smukt ansigt, og så kommer de fra samme opdræt og aner.
Filoni i fuld 4 spring rundt i stuen Filoni og mor - 5 uger gammel
   
 
Torsdag den 14.juli - jeg fik lige taget et godt billede af Fílonibollen

Filoni 3½ uge gammel

 
Søndag den 10. juli - det er ved at være meget lang tid siden, at der har været opdateringer. Filoni er blåmasket, og ufattelig dejlig. Han er stor, rund med god type, dejlig look, kompakt og jahhh...bare rigtig skøn. Han er ikke særlig aktiv sammenlignet med E-kuldet, men det kommer jo nok.

Filoni som 3 uger gammel

 
Torsdag den 9. juni kom vores f-kuld til Verden. Det blev til en dejlig dreng, som skal hedde Filoni. Han fik også en søster fredag. Hun startede sin tilværelse med utrolig dårlig vejrtrækning, men jeg hjalp hende lidt på vej, og hun kom sig hurtigt. Men søndag var hun pludselig dårlig igen med vejrtrækningen, og jeg valgte at få hende aflivet.

Så nu nyder Filoni livet med de 3 E-killinger, og han laver ikke andet end at spise og sove. Han er helt rolig når jeg tager ham op - ikke en lyd kommer der fra ham. Han er bare så kær, og vokser ekstrem meget. Han er nu kun 5 dage gammel, og vejer lige så meget som vores killinger normalt gør når de er lidt over 1 uge.

Con Meo's Filoni som 5 dage gammel.

Besøgstæller