Con Meo's E-kuld 2013
 

Født den 9. maj 2013

 
1 dreng og 3 piger
 
Navn Farve og køn - colour and sex Kvalitet - quality til salg - for sale
Con Meo's Europa

Hun/Female - Blåtabby

Kæl / Pet Solgt
Con Meo's Emina

Hun/Female - blåmasket

Kælekat / Pet Solgt
Con Meo's Emil (E3)

Han/Male - Blåtabby

Kæl/show - Solgt

Con Meo's Only, Blåtabbymasket D*CaTaLi's Dakota,
Chokolademasket
Tysk Import

19. oktober - sommeren er ovre, og Emil har ikke fundet et hjem. Jeg har nu heller ikke gjort særlig for det, idet han er så utrolig skøn og er kravlet helt ind i mit hjerte. Men han skal ikke blive her, om end han er noget af det smukkeste og skønneste jeg længe har lavet. Han er færdigvaccineret og kastereret og sælges meget billigt til 4500,- incl. alt. Normalt ville han bare koste 4200,- plus revaccine og kasteration

 
Con Meo's Emil til venstre på alle billeder og Emina til højre - Emil søger nyt hjem
 
Con Meo's Emil i baggrunden og Emina for. 2 meget smukke killinger, som jeg er stolt af at være ophavskvinden til.
 
Con Meo's Emina - bor i Norge som kælekat hos det sødeste menneske jeg har mødt deroppe fra.
 

14 juli. Nu er killingerne 8 uger - og hold nu op de er dejlige. Europa er solgt til KBH, og får en dejlig birma som kammerat - Emil og Emina søger stadig et godt hjem, men der er lidt små af deres alder endnu, så det haster ikke, og gør absolut ikke noget, hvis de er 4 mdr når de flytter først - men alt er jo i samråd med ny ejer, så det taler vi om. Killingerne var i haven i dag - på trods af blæsevejr, så var de top tunet til en meget lang legetime....jeg havde næste ikke nerver til det, da de fræste rundt, og jeg kunne slet ikke holde styr på alle 7 - men løbende optællinger, og så var de der jo alligevel alle. De kan, hvis de vil, godt komme ud på den anden side af hegnet. Men skal jeg være ærlig, så havde jeg nok ikke regnet med, at de var SÅ modige første gang, så de drønede ind i det *farlige* buskas, og væk var de...og med en flok voksne i hælene, som syntes det var SÅ sjovt.... men se selv videoen - tog altså ikke de de timer de var ude, men I må nøjes med 6 minutter

 
Con Meo's Emina, 7 uger blåtabby pige
 
Con Meo's Emil, blåtabby hankat på 7 uger
 

2. juli - Jeg beklager meget, at I ikke får så mange updates, som jeg egentlig gerne ønsker. Men jeg kan simpelthen ikke nå det hele for tiden - men har du interesse i en særlig killing eller dem alle, så send besked, og jeg skal nok sende billeder pr. email, mms eller FB - det er hurtigere end at uploade her.

Hvem der er hvem må I gætte jer til. Det er jo ren kludemutter eller madorgie det her. Killingerne er nu 7 uger gamle. Men dejlige videoer er det.

Madorgie, eller bare hygge - men sloges for en tår mælk gider de gerne
 
Killingerne skal jo også have lidt fast føde ud over kun tørkost, da de ikke æder nok ellers. De er super dygtige til at komme, når jeg kalder. PS. jeg indrømmer blankt, at jeg lyder total tosset på video, men sådan er det, og misserne er bare ligeglade ;O)