R-kuld    S-kuld   T-kuld   U-kuld    V-kuld    W-kuld    X-kuld   Y-kuld    Z-kuld    A-kuld    B-kuld    C-kuld    E-kuld 

Født den 17. maj 2005

Con Meo's Pinella x Cimbrer's Baltazhar

1 bruntabby pige og 1 bruntabby dreng

 

December 05 - Dee Jay har endelig fundet det rette hjem. Kærlighed ved første blik, må man sige. Tak til dig Jette, fordi du har givet Dee Jay et skønt hjem med masser af hjerterum.

Dee Jay som 7 månedr gammel

 
Fredag den 29. juli - Det er godt nok nogle meget store killinger, som Baltazhar og Pinella har lavet. Jeg er ganske tilfreds med dem begge, og de er utrolig søde og kære.
Con Meo's Desirée som 10 uger gammel Con Meo's Dee Jay som 10 uger gammel
 
Torsdag den 21. juli - så kom troldene på ferie her i snart 14 dage. De er blevet meget store og fine. Der er utrolig meget liv i dem, og de er så dejlige.
Con Meo's Dee Jay som 9 uger gammel - Desiree kan lige skimtes i baggrunden
 
Tirsdag den 28. juni - Killingerne er nu 6 uger gamle. De er store og kompakte. Øjenfarven kunne være bedre, men er absolut ikke så dårlig som deres far var i samme alder. Og han har idag meget meget flot øjenfarve. Så det bekymrer mig nu ikke. De er frække og er ved at drive foderværterne væk fra deres eget hus. Dee Jay er noget af det sjoveste jeg har set længe - han kan snart bedre hoppe end gå, og det er ret morsomt at se på

Con Meo's Dee Jay som 6 uger gammel

 

Con Meo's Desirée som 6 uger gammel

 
Søndag den 5. juni 05 - så er killingerne allerede 19 dage og tiden går. De ser fine ud, men Desiree som pigen kommer til at hedde, har ganske lidt hvidt på poterne. Dee Jay ser ret fint ud i aftegningerne. De er så småt på vej ud af kassen, og Desiree er allerede "solgt" til foderværtfar Jørgen. Han har det med at forelske sig i birmapigerne, og Desiree falder helt til ro, når han tager hende op.

Con Meo's Dee Jay som 19 dage gammel

 

Con Meo's Desiree som 19 dage gammel

Con Meo's Viktor til højre og Con Meo's Pinella med sine 2 killinger.

 
Søndag den 29. maj 05 - Killingerne vokser sig meget fint til. Pigen har fået øjne, som hun begyndte at åbne på 9 dagen og nu er drengen, som kommer til at hedde Dee Jay, også ved at åbne sine øjne.
   
Vores D-kuld få timer gammel Pinella hygger sig med Viktor (fra hendes første kuld) - prøv selv at finde de 2 små killinger
   
   

Besøgstæller