Con Meo's Si Si

 

Brunmasket - sbi n
Født den 17/7-2009
Si Si's forældre/parents

Con Meo's Kahlua - sbi n Ishani's Boogie Woogie - sbi c
showresultat - ex1 ud af 3
   

Ja så havnede der igen en brun i vores opdræt - jeg har ellers svoret. MEN skæbnen bestemmer vi ikke altid selv. Si Si var ellers reserveret til udlandet, men jeg følte ikke, at det var den rigtige opdrætter som ville have hende - og heldigvis sagde køberen fra, efter simpel krav fra mig om, at vi personlig skulle mødes. Så jeg satte hende til salg til show/avl men fik ikke henvendelser straks....og så blev jeg jo forelsket....så efter nogle ugers overtalelse lykkes det mig, at overbevise John om, at vi ikke kunne undvære hende i avlen. Og bedre temperament findes simpelthen ikke. Hun er så sød - og er en vildbasse og frygtløs som sin mor. Alle i huset elsker Aben, som hun hedder, pga hendes mange sjove kunster.

Hendes udkårne er allerede fundet, og det bliver Siestadream Herbie fra Spanien - og de vil, om alt går vel få lækre børn i 2010

Con Meo's Si Si 1 år gammel og endnu smukkere
 
Con Meo's Si Si som 7 måneder gammel.

Hun er en guddommelig lækker kat med det mest fantastiske temperament. Hun har klaret sig flot på show, hvor hun er blevet BIS birmakuld, fået ex1 ud af 3 mulige i Hobro i efteråret som killing. I marts 10 har hun været på Tica show, hvor hun blev bedst i farven samt bedst i racen hos 5 dommere, samt blev dommerens 2. bedste killing ud af rigtig mange 2 gange. Flot gået af min skønne abe - jeg er så stolt af hende.

 
Si Si som 4½ måned gammel
 
5 uger gammel
   
2 uger gammel
   
1 uge gammel