Lillamasket - sbi c
Født den 16/3-2004

Blodtype A

Yamina's forældre/parents

GIC Con Meo's Obelix - sbi c CH/IP Con Meo's Kournikova - sbi n
 

Con Meo's Yamina som 21 mdr. gammel. Hun bliver kun kønnere og kønnere.

 

Yamina er nu 17 mdr gammel og er igen meget smuk efter hendes killinger. Hun står i super kondition pt og bliver smukkere og smukkere for hver dag der går. Hun ligner sin far Obelix til forveksling - kun størrelsen er til forskel. Hun starter nu sin karriere som kastrat i showbranchen, og jeg glæder mig meget til det.

   

 
Yamina er nu 9½ mdr. gammel og hun forsøger at være fornuftig. Det lykkes bare meget sjældent. Hun er en meget meget smuk kat, og jeg nyder hver dag at kigge på hende. Jeg håber snart at hun går i løbetid, for hendes mage er klar til at modtage hende. Og jeg tror på at de vil lave nogle smukke børn til os.

 
Con Meo's Yamina i aug 04 knap 5 måneder gammel. Hun er ikke Verdens største killing, men hun trives og har det godt. Hun elsker at komme ud og løbe noget energi af, og det foregår ofte med Chiddie Huskat - Yaminas bedste veninde

 

 

 

Con Meo's Yamina - 4 mdr. gammel. Hun er stadig noget af det skønneste. En passende kloning imellem hendes mor og far. Og har begges gode temperamenter. Hun spinder bare man kigger på hende og vil man ikke brække både arme og ben, så skal man se sig godt for. For hun render konstant rundt om ens ben.

 

Juni 04: Vores lille skønhed beholder vi. Efter længere diskussion har John overgivet sig, og jeg må beholde Yamina. Han syntes vi har katte nok, men så truede jeg med at sælge Chiddie Huskat. Og så bøjede han sig.

Yamina vil for mig altid være noget specielt. Hun er den sidste killing fra vores smukke Con Meo's Kournikova, som desværre har haft problemer efter sit 2. kuld killinger. Derfor er Yamina "rosinen i pølseenden", for hendes mor er nu kastrat. Derfor er Yamina blevet flasket op, idet hendes mor ikke ville kendes ved hende. Vores meget søde og kompetente fodervært til Pinella, tog sig straks kærligt af hende, og i 4 uger har Jørgen og Marianne givet det lille pus sonde. Hun er vokset op sammen med vores X-kuld, men var for svag i starten til at hun kunne tage nok på, idet de andre er noget ældre. Men nu er det Yamina som er i front til alles tilfredshed.

At Yamina så er en køn lille pige, det er jo bare skønt. Hun holder til show, og vil nu kunne ses på udstiller rund i landet med sin mor og vores andre showkatte.

 

Con Meo's Yamina som 10 uger gammel

 

Yamina som 9 dage gammel Yamina som 4 uger
 
 
 
 
Et kæmpe tak til Marianne og Jørgen, fordi at I lod Yamina leve. I har fortjensten af, at jeg idag har en smuk og sund killing. En uvurderlig vennetjeneste.

Besøgstællersiden den 25/11-2005