R-kuld    S-kuld   T-kuld   U-kuld    V-kuld    W-kuld    X-kuld   Y-kuld    Z-kuld    A-kuld    B-kuld    D-kuld   E-kuld 

Født den 12. november 2004

IC Backkara's Marinella x Cimbrer's Baltazhar

1 brun pige og 1 chokolademasket pige

Onsdag den 16. februar - Columbine er nu 13 uger gammel. Og hun vokser fint. Hendes øre er lidt store, men når hun får lidt mere størrelse på kroppen, så bliver hun fin. Hun har et total unik temperament, og hun er hele husets charmetrold. Charlina er også meget lækker, og hun skal op til Århus og bo sammen med vores opdræts mest unikke Birma, Babydoll. Charlina har den skønneste pels man kan ønske sig på en birma. Lang men jeg tror ikke hun får underuld overhovedet. Og kvaliteten liger hendes fars på en prik. Ægte silkepels

Con Meo's Charlina og Columbine som 13 uger gammel. Chokolademasket og brunmasket

 

Con Meo's Columbine som 13 uger gammel

 
Mandag den 24. januar - så fik jeg også mulighed for at lave et par billeder af lille Columbine. Hun er en super dejlig kat - ikke særlig stor men så har hun til gengæld en stor personlighed.

Con Meo's Columbine - en lille kat med stor personlighed. Hun er 10 uger og brunmasket

 

Charlina og Columbine 10 uger gamle. I baggrunden sidder Bambina på 15 uger

 
Søndag den 23. januar - killingerne er nu 10 uger gamle. De er i hele huset nu, og elsker de andre katte. Og hold da op hvor er Duracell batterierne gode....der er bare gang i den næste hele tiden. Men pludselig forsvinder de, og så kan de findes på 1. sal i et Eukanubahundetelt hvor de dier hos Marinella.

Con Meo's Charlina - en lækker chokolademasket skønhed på 10 uger

 
Torsdag den 13. januar - Killingerne er nu 8 uger gamle og tager fint på. Vi har lavet legestue - det er hvor de store killinger kommer ind til de små. Når jeg kommer ud fra soveværelset om morgenen, drøner de 3 ind. Og så er der fest...og madskålene bliver tømt. For C-pigernes mad er bedre end deres..uhm det er godt nok det sammen.
Con Meo's Columbine som 8 uger gammel - brunmasket
Con Meo's Charlina som 8 uger gammel - chokolademasket
 
 

Marinella med sin brune pige - man er vist ikke i tvivl om hvem som ligner hvem.....det er 2 kloninger med 6 år til forskel. Hun bliver smuk den lille brune.
 
Lørdag den 1. januar - pigerne er fit for fight igen. Det har været en hård omgang, og 2 gange var jeg sikker på at det var slut. Men nej - de vil leve og jeg er lykkelig. Der er noget mindre end 7 uger gamle killinger, men størrelsen skal nok komme. Det er jeg ikke bang for. De er meget meget lækre, og jeg lægger ikke skjul på, at jeg utrolig gerne vil beholde en af dem. Den brune er til show, så det vil jo være mest nærliggende at tage hende, men chocopigen er jeg ret vild med selv - nok mest fordi hun ikke er brun, for dem har jeg nok af!!!! hvis man kan få birmaer nok.

Con Meo's C.... - chokolademasket skønhed på 7 uger

Con Meo's C.... brunmasket darling og husets miniput. Hun holder til show, så det bliver hun sat til salg til en dag.

 
Søndag den 19. december - 5 uger og dejlig. Killingerne måtte desværre bukke under for spoleormeangreb, som de har fået via Marinellas mælk. Idag behandler man desværre ikke rutinemæssigt katte, idet der faktisk skal være synlig tegn i en afførningsprøve, som dyrlægen skal undersøge. Og er der ingen tegn på orm, så undersøger man jo ikke. Men problemet ligger jo så i, at eks. Spoleorm kan ligge latent i katten, og så kan de pludselig vækkes til live, og så kommer der spoleorm. Det gik så i dette tilfælde ud over de 2 små, og resulterede i utrolig dårlig maver. Og det går temmelig stærk, med så små killinger. De bliver sløve og dehydrerer, og kommer der ikke en tidlig indsats, kan det ende med døden. Jeg kan heldigvis sonde killinger, og ved hjælp af vædskebehandling under huden, masser af Zoo Lac(mælkesyrebakterie) samt sonde så fik jeg rettet begge killinger op igen. Chocopigen kom sig hurtig mens den brune sveske har lidt svært at forblive med en god mave. Men bliver det ikke bedre igen straks, med Zoo Lac behandling, så må dyrlægen have hende under kyndig behandling igen. Det er så bagsiden af Medaljen som opdrætter, men det er heldigvis utrolig sjældent, at vi har haft maveproblemer. Og det kan også være godt det samme. Men jeg vil gerne dele dugfriske billeder med jer - vi fik nemlig besøg af 2 dejlige mennsker, som  var helt væk i de 2 trolde. Men de er også smukke - også selv om de er lidt bagefter.
Con Meo's C-pige - brunmasket og 5 uger gammel. Hends smukke runde hoved skal nok komme igen. Hun er lidt pjusket at se på, efter den dårlig mave. Men hun skal nok blive fit for fight igen. Con Meo's C-pige - Chokolademasket og 5 uger gammel. Hun er en meget smuk killing, og hun er ikke lige en jeg har lavet særlig tit. Jeg håber det holder og at aftegningerne kommer i den rette facon.
 
Fredag den 3. december - pigerne er nu 3 uger gamle. Den brune ser ud som om, hun kan gå hen og hold til show. De er begge 2 fine piger, og ser lovende ud. Det er dejligt at se, at Baltazhar kan lave fine børn med vores piger - og jeg er meget stolt af hans resultat.

Marinella med hendes 2 piger

   

Con Meo's C...Brun pige og Con Meo's C... Chokolademasket pige - 3 uger gamle

 
Tirsdag den 24. november - de små piger vokser fint og der er tydelig aftegninger på den brune pige. Den chocopige er begyndt at få aftegninger og det er meget tidligt for en chocolademasket. De ser begge fine ud, og der er vist ikke tabby på den choco.
Brun pige 11 dage gammel Chokolademasket pige 11 dage gammel

Marinella er ikke så glad for, at jeg tog de små ud af kassen for at fotografere - så hun slæber den brune pige pænt tilbage til kassen.

 
Fredag den 12. november - Vi er idag igen blevet beriget med 2 killinger. Fødslen tog 25 minutter fra 1 ve til sidste killing var født. Fine størrelser og Marinella passer dem fint.
Fødslen er gået så småt i gang, og Kismira og Kournikova er jordmødre. Det er Kournikova øverst på kassen. Marinella med den første fødte killing. Kl. 20 præcis.
   
Aros er overlæge i foretagnet. Han tilser her killingerne og har fundet dem ok. Måske ligger der også en lille kæreste til ham imellem. Aros og Anine kigger på deres små legekammerater.
   

Besøgstæller siden 23.juli 05