Con Meo betyder "Katten" på vietnamesisk

- og her i huset er det også katten, som er i centrum. 

Historien: Jeg har opdrættet Hellig birmaer siden 1996, men har haft racekatte siden 1987. Desuden har jeg som barn haft huskatte og hunde - en Fox-terrierblandig og Golden Retriever. Men de er desværre døde af alderdom i en høj alder. Og gamle Trine døde i april 96 i en alder af 14½ år. Et af mine højeste ønsker er, at få tid til at få en Golden igen en dag.

I 1987 købte jeg Oschillum Fnuggi en dejlig bruntortie perserhunkastrat. Hun var 8 år, da jeg købte hende, men vi nåede at få nogle dejlige år sammen indtil hun døde som 15½ år gammel. Hendes opdrætter eksisterer endnu, og det har været mig en stor glæde at lære hende at kende. 

Oschillum Fnuggi født den 1/11-1979 - min første racekat

I 1994 købte jeg min første birma - den dejlig brunmasket udstillingshan ved navn Liden Kirsten's Tigermis - til daglig kaldet Felix. Han døde desværre i sep. 99 af ødelagt lungevæv. Tak til Kirsten Madsen, fordi at jeg måtte købe Felix af dig. Og ikke mindst vores venskab, som snart har 20 års jubilæum.

Liden Kirsten's Tiger Mis - min første birma.

I 95 importerede jeg en dejlig blåtabbymasket hunkat fra Holland - Shirley van de Beverly Hills. Hun fik sit første kuld i sep. 96, og heraf beholdte jeg Con Meo's Fleurie. En kæmpe dejlig bruntabby pige som nåede at bliver Champion. Fleurie blev desværre kun 8 år gammel, idet hun døde af dårlige nyrer. Shirley er i maj 2012 blevet aflivet - kun fik et sundt og godt liv men kun få timers sygdom, og har haft et lykkeligt liv hos mine forældre.

Shirley van de Beverly Hills - min første avlshun

I 99 begyndte mit rigtige eventyr med birmaerne, da jeg importerede en meget smuk og dejlig kat fra Backkara's i Sverige. Det var Backkara's Blue Bocelli - min et og alt og som i november 03 opnåede den højeste titel en kat kan få - World Winner 2003/Verdens Vinner 2003. Og siden er det blevet til 2 andre smukke katte fra Mary Back. Tak til Mary fordi at jeg måtte eje så dejlige katte fra dit opdræt.

Uden andre gode opdrættere, som har vist mig den store tillid at sælge mig et avlsdyr, var der ikke noget som hed Con Meo. Så jeg vil hermed takke jer alle for jeres tillid til mig. Tak til Silvia Bruin - Van de Beverly Hills fra Holland, Kirsten Ulsø - Kiru's fra Danmark, Mary Back - Backkara's fra Sverige, Julie Kirkegaard - Cimbrer's fra Danmark, Gro Langekjend - Deci Dela's fra Norge, Bastian Kopiscke - de Bellefleur fra Tyskland, Madeleine og Håkan Högström - Stoneridge fra Sverige, Onofre Martínez - Siestadream fra Spanien, Tina Romeo - Birmani dello Stretto Incantato fra Italien, Tanja og Carmen Gerdes - CaTaLi's fra Tyskland, Pernille Mauter - Ishani's fra Danmark og til sidst Bethina Carlsen - Schrøder's i Danmark.

Tak for de skønne katte jeg har fået fra jeres opdræt - uden jer var mit opdræt ikke hvad det er idag.

De brugte hanner i vores avlsprogram er DK*Kiru's Bright Baron, S*Änghagen's Purple Pride, S*Backkara's Blue Bocelli, DK*Con Meo's Obelix, DK*Cimbrer's Baltazhar, N*Deci Dela's Dancing Danilo, S*Stoneridge Wanted Dead or Alive samt DK*Con Meo's Ecco, Siesta Dream Herbie, Con Meo's Jay Jay, Ishani's Boogie Woogie samt i 2012 Con Meo's Xtreme Xfactor.

World Winner IC/GIP Backkara's Blue Bocelli - min første avlshan

 

Heidi og Con Meo's Roxy Brown - Oktober 2002 - Det er skønt, at vi altid er meget velkommen til at komme at se til vores solgte killinger rund omkring i landet. Her er jeg på besøg hos Maj Friis, Odense og Aura Magic's hellige birmaer, som desværre ikke opdrættet mere

 

Heidi i august 2006 med Con Meo's Gatito

Hvem er jeg:

Jeg er årgang 1972 og uddannet Social- og sundshedsassistent. Jeg arbejder i et Bocenter for yngre mennesker med erhvervet hjerneskadede, hvor vi er specialuddannede i Neuropædagogik og psykologi. Et meget spændende men også krævende job, som giver mig en masse personligt og fagligt. J

Katten og jeg bor i et super skønt stort hus i den gamle bydel i Gelsted. Haven er kun delvis indhegnet - indtilvidere må de *nøjes* med 500m2 have, med træer, hyggekroge, masser af græs, bede som de lystigt bruger som kattebakke mv. Huset er på knap 150m2, og kattene har adgang til hele huset døgnet rundt.
Vi er beriget med skønne naboer, der gerne holder øje med om alt nu er ok med mine katte, og der er dejlige børn der gerne kommer og nusser med kattene.


Vores elskede have i Gelsted - Fyns Paradis - jeg har indhegnet 500 m2 have til kattene

Målet med mit opdræt: Desuden forsøger jeg at opdrætte racetypiske birmaer, som kan leve op til standarden for racen. Jeg lægger meget stor vægt på et godt helbred og et godt temperament på mine killinger så vel som voksne. Jeg sælger både kæle, avls-og udstillingskatte, men det vigtigste for mig er, at du og din familie kan give katten/killingen et super godt hjem, som alle de andre katte/killinger fra os har fået. Jeg forbeholder mig altid retten til at sige nej til folk, lige så vel som det er helt naturligt for mig, at nogle også fravælger mig.

Jeg vil meget gerne være behjælpelig med, at I får netop den kat, som kan leve op til jeres forventninger. Derfor vil man aldrig opleve fra min side, at jeg vil prøve at "prakke" jer en killing på, men henviser gerne til andre opdrættere, som kunne have det I netop ønsker. I har også den mulighed at have førstevalg på en kat herfra mig, som må svare til de forventninger, I måtte have til jeres drømmekat. Men der kan naturligvis aldrig gives garanti for kvaliteten af en avls- eller udstillingsskat, da katten kan vokse til på en anderledes måde end forventet. Men jeg gør alt hvad jeg kan, for at forsøge at spotte den korrekte kat ud til det folk ønsker - og jeg er altid ærlig i mine vurderinger. Jeg kan bedre give garanti for "total nuttethed og kælne babyer", og hotline til mig.

Jeg bruger det meste af min fritid på mine katte, idet jeg har en større flok tager det både tid for at kunne socialisere dem alle, og sørge for ordnede forhold med renlighed i huset. Jeg har været med i mange år efterhånden, og udstiller ikke så meget mere - jeg kan godt lide at komme på shows, men mest som gæst. Det er dejligt at møde alle de dejlige kattefolk jeg kender, og mine katte elsker at blive udstillet, men jeg syntes personlig det er en lang dag, og det kræver en del forberedelse at showe, og det kniber med at kunne nå det hele i en travl hverdag - og at udstille skal ikke være en sur pligt, men hyggeligt, og det syntes jeg helt klart mest er hjemme med misserne, og så have en masse dejlige mennesker på besøg i mine stuer, så de kan nyde alle mine katte på en gang.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og står altid tilrådighed med spørgsmål vedr. vores opdræt, killing og hvad du måtte have brug for.

På gensyn

Heidi og BirmabandenHar du lyst til at sætte et poteaftryk i vores gæstebog, så tryk her *Gæstebog*

En gang birma - altid birma

Besøgstællersiden 21. december 05