Con Meo's B 2012
 

Født den 11. juni 2012

 
4 hanner
 
Navn Farve og køn - colour and sex Kvalitet - quality til salg - for sale
Con Meo's Bambni * B1

Han/Male * Blåtabby a21

Kæl Solgt
Con Meo's Bosco * B2

Han/Male * Blåmasket - sbi a

Show Solgt
Con Meo's Bambino *B3

Han/Male * Bruntabby n21

Kæl/kan showes Solgt
Con Meo's BossaNova * B4

Han/Male * Blåtabby a21

Kæl Solgt

Schrøder's Pretty Princess - sbi n21 Con Meo's Xtreme Xfactor - sbi a21

30. juli - 7 uger, hvor tiden dog går. De er så søde og frække - Bambino er den eneste som ikke altid kan finde over kravlegårdskanten. Men nu har jeg fjernet den, og så lukket af ud til 1/3 af huset...så kan vi da finde dem igen ;O) det er ikke Verdens største killinger endnu, men det gør flot fremaf, og de tager på hver dag. Bambino kan ikke hedde andet. Han har en kampvægt på 450 gram som 7 uger. Ikke meget men så længe han ikke har den vægt pga. sygdom, men bare fordi han var lille, så er jeg fortrøstningsfuld. Han er den hidtil mindst Con Meo - så jeg er så spændt på hvor stor han bliver. Jeg er total vild med ham, og han er i skarp konkurrence til BossaNova og Bosco, om at bliver her i huset....kunne jeg, så blev de alle 4

Nedenstående billeder er alle fra killingerne er 6 uger gamle.

Billederne taler vist for sig selv...næsten umuligt at tage billeder af rødderne. Daglig tale "dullerne"...de kommer gerne når jeg kalder på dem - men IKKE når de lige har fundet noget nyt og spændende. Her er de første gang uden for stuen, men det tog de i stiv arm. De er ikke bange for noget.
 
Con Meo's Bambino
 
Con Meo's Bambino og BossaNova
 
Con Meo's Bambino og Bambini
 
Con Meo's Bosco
 
Con Meo's BossaNova og Bosco
 
Con Meo's Bamino og Only
 
Con Meo's Bambino og Bambini
 
Con Meo's Bambini
 
Så er der dømt afslapning
 

24. juli - jeg er solgt...i alle 4 drenge. De er så skønne og frække - sjovt at følge 2 forskellige kuld med hver sine linier, og se hvor forskellige de kan være. B'erne mindre om nogle der er 2 unger yngre end A'erne. Men de var jo også meget små ved fødslen, så de tager jo lidt længere tid om det hele. De elsker at komme ud af kravlegården, og fræse rundt i sofaen - og far Xtreme kommer hver gang og skal vaske sine babyer. B2 og B4 er reserveret, men kun en af dem er solgt til avl/show - men er ikke endelig bestemt, da kvaliteten lige skal fastsættes først. B1 skal ud til Christina og Christian og deres børn - de har i forvejen Con Meo's Zaffi og en anden birma, så det er så skønt, når de gamle købere vender tilbage igen.

Con Meo's B kuld som 6 uger gamle
 
Con Meo's B3 dreng bliver vasket godt og grundigt af sin dejlige far som 5 uger gammel
 

7. juli - jeg er total forelsket - det her er bare det skønneste kuld længe. Så små og sarte de var, og nu livlige nullergøje som bare elsker, når jeg kommer hen til dem - så vil du op til mig...jamen jeg er solgt. Kunne beholde dem ALLE men det dur jo ikke lige. Jeg er lidt usikker på farverne endnu, da Xtremes linier virkelig er en udfordring at bedømme tidligt. Men så lærer jeg også lidt af det.

 
Killingerne 3½ uge gammel
 

27. juni - Killingerne har rundet de 2 uger, og endelig er der ved at komme liv i kassen. De har alle fået øjne, farverne skinner nu også igennem tydeligt. Jeg er ikke 110% på pointfarverne, da de er noget anderledes i nuancerne end jeg er vant til. Men det skal nok komme med sikkerhed senere - lige nu nyder jeg bare, at der er overvægt af tabbykatte. 3 ud af 4 - striberne som forældrene. Og rent statistisk korrekt med 3 ud af 4 der er tabby ;O) så det er jo herligt. Det er ikke store killinger, men de tager flot flot på, og i forhold til deres lave fødselsvægt, så er de bare flotte store. Og de er meget harmoniske og tykke maver. Prinsessen blev stresset en dag, hvor jeg troede det var tiden til at åbne op for kassen, så der var frit syn ud - men det var vi ikke enige om, så hun flyttede prompte en killing på 1 sal i en pose med tøj. Den tømte jeg så og slæbte indholdet af 4 bener ned i fødekassen og her boede de i den stive pose i nogle dage. Men nu har jeg lært Prinsessen lyd, når hun syntes jeg har talt og rodet nok med de små - og så flytter hun dem ikke, når jeg bare respekterer det. 

Con Meo's B drenge 16 dage
 
Drengene 16 dage gamle - de ligger i rækkefølge - B1 fra venstre
 
B1 dreng - chokotabby eller blåtabby
 

19. juni - 1 uge gamle og så dejlige alle sammen. Prinsessen er en virkelig god mor, men er dog ikke glad endnu, når jeg tager de små ud og kigger på dem. Så jeg har ikke studeret farver så meget, da det er vigtigst, at hun føler sig tryk - farver ændrer sig jo ikke ;O) alle tager flot på nu, og de skal nok hurtigt komme efter det. De tog ikke på før på 4 dag, mener jeg det var. Og tabte sig bare, og så er man jo ikke særlig stor - og store var de jo ikke i forvejen, men nu tager de mellem 5 og 20 gram på i døgnet, så det er dejligt.

B1 - utrolig dårligt billede. Men jeg må lige have gjort det om. Ved ikke lige hvad der gik galt med kameraet
 
Con Meo's B2 med Zumba...hun var ikke særlig stolt af at snuse til den...den er også farlig
 
B2 i krøllet udgave. Sjov pels og formodenlig blåmasket tror jeg
 
B3 - farven er jeg på ingen måde sikker på
 
B4 - tænker den er lilla eller chokolade og formodentlig tabbymasket
 

14. juni - sikke en dejlig overraskelse. Efter en træls start på drægtigheden med underlivsbetændelse, så havde jeg nok ikke regnet med, at Prinsessen blev drægtig lige da hun fik pillerne. Men jo jo den var god nok og total kærlighed og parringer fra farmanden lige op til fødsel. Skøre par - men søde er de. 5 små babyer fra 83 til 63 gram kom der, og alle drenge. Umiddelbart sund og raske, men i morges mistede vi den lille splejs. 3 har taget meget flot på siden i går aftes, dvs. 2 dage uden andet end at tabe sig og 1 minus 3 gang. Men de skal nok komme sig.
Så en god start og lidt træg begyndelse og så skal det nok gå - Prinsessen er virkelig en total dygtig føder. Gik i gang kl. 17.55 og sluttede lidt over 20 - korte kraftige veer og ud med killingen. Flot flot og er lige så dygtig en føder som mine egne linier - men havde også forventet en nem fødsel, da Betina som er opdrætter til hende altid har været super dygtig til at udvælge de gode linier.
Så rent avlsmæssigt er det super spændende killinger, og jeg tror de kunne gå hen og blive ret smukke - de har en unik og meget spændende stamtavle syntes jeg. Dog er det ikke min drømmeparring, men jeg var nød til at lave en sikker parring pga. underlivsbetændelse.

Jeg elsker det billede - hun er så glad og lykkelig. Og hendes vidunderlig look og øjenfarve er så tydelig her. Tænk at være så smuk efter en fødsel på 5!
 
en stor bunke babyer
 
1 døgn - dejlig ro og frem i kassen
 
Tydelig er fødselen vel overstået - Prinsessen ligger og ælter og alt er fryd og gammen
 
Her er 5lingerne - til højre er de sidste 2
 
1 fødte til højre og nr. 2 og 3 kom ud stort samtidig, i samme ve - det var noget af en overraskelse syntes jeg. Det forstår jeg godt - der var efterfølgende en ekstrem stor moderkage, som jeg troede var en killing - overvejer om der kan have været 2 deri?