R-kuld    S-kuld   T-kuld   U-kuld    V-kuld    W-kuld    X-kuld   Y-kuld    Z-kuld    A-kuld    C-kuld   D-kuld   E-kuld

Født den 8. oktober 2004

Backkara's Chianti x Cimbrer's Baltazhar

3 piger og 1 dreng

1 chokoladetabby dreng, 1 bruntabby pige, 2 chokoladetabby piger

Tirsdag den 11. januar - Der bliver snart tomt hus, for Bocelli Junior og Bambina er solgt til samme hjem på Fyn. De flytter om 14 dage, og vi har så heldigvis fornøjelsen af dem så længe. Killingerne ELSKER at komme i legestue....jahhh i soveværelset hos Marinellas 2 piger. Og det er ikke småting der sker, når de samles - de 5 rødder. Bébé er kommet hjemmefra til Åbenrå og bor nu sammen med en 2 år gammel huskat.

Bébé sammen med sin "sure" huskat. Husmissen var ikke særlig glad for den grimme birmakilling. Men der gik kun 3 timer, så var hun ikke så grim alligevel. Og her 2 dage efter velkomsten, ser idyllen sådan ud. Tillykke til Pernille og Thomas med jeres lille Con Meokilling.
 

Lørdag den 1. januar - Killingerne er nu 12 uger og flytteklar snart. De er blevet meget fine store, og Babydoll og Bébé er på størrelse med Aischa. Vi kigger stadig efter et godt hjem til Babydoll og Bambina, og det kommer jo en dag. Så derfor nyder vi dem i fulde drag nu.

Con Meo's Babydoll, Aischa og Bébé - 12 og 13 uger gamle
 

Mandag den 27. december - Julen er overstået, og killingerne vokser fint.

Con Meo's Bambina, 11 uger gammel og til salg Con Meo's Babydoll, 11 uger og til salg
 
Vores 2 dejlige piger. Bambina og Babydoll
 

Søndag den 19. december - Killingerne er nu 10 uger gamle og de udvikler sig meget forskelligt. Men fælles er at de er dejlige alle 4. De er fulde af unoder, og John siger jeg aldrig må have 3 kuld mere på en gang.....det er der vist flere der skal bestemme. Men det er et stort arbejde, når alle skal have kontakt og socialiseres på en god måde.

Killingerne får en tår mælk hos Kismira. Det er Babydoll som går ud af billeder - Aischa i baggrunden og det var vist det jeg kunne genkende. Con Meo's Bambina som 10 uger gammel. Hun og Bocelli Junior ligner deres far på en prik som killing. Og bliver de bare ½ så smukke så bliver de utrolig skønne.
 
Mandag den 5. december - jeg kan slet ikke følge med til at opdatere. Billederne taler vist for sig selv!!! Killingerne er utrolig skønne
Alt skal leges med - her er det vægtskemaer og en kuglepen.
 
Killingkiggebesøg - og Helene fik vist killinger nok. Alle B-killingerne skulle absolut samles om hende og det gav end del problemer, da teen skulle indtages. Men til sidst var der ro over feltet - men da var teen vist kold
   
Con Meo's Babydoll - 8 uger.

Som du kan se på billederne, så har hun en bliz i panden. Det er ret sjældent, og er det hvide potegen, som har valgt at sætte sig i panden og på næseryggen. Jeg har aldrig set det før "live", men har hørt om det. En sådan kat tager man naturligvis ud af avl, og derfor søger hun et kærlig og stabil hjem som kælekat. Og hun er med garanti kælen. Hun er vidunderlig.

 

Mandag den 28. november - killingerne er nu 7 uger og er bare SÅ skønne. Både Bocelli Junior og Babydoll er til salg endnu, og de er meget skønne. Men se selv her...

Fra venstre mod højre ses Con Meo's Aros, Bocelli Junior, Bambina, Bébé og til højre Babydoll som 7 uger gammel Julie og Marin med killingerne. Det er min søsters børn. Martin sidder med Bocelli Junior.
 

Fredag den 19 november - killingerne er nu 6 uger og frække. Den ene er smukkere end den anden, og jeg er yderst tilfreds. Mandag skal sidste par vælge deres nye pige, og så bliver der kun 1 til salg fra kuldet.

Con Meo's Bébé som 6 uger gammel. Hun er chokoladetabbymasket

 
Onsdag den. 10. november - killingerne er nu 4½ uge gamle. Og sikke en udvikling de er i. Den ene er sødere end den anden, og især den bruntabby pige er meget appellerende til at man vil have hende i favnen hele tiden. De andre 3 drøner bare rundt hele tiden, og er i fuld gang. De har været noget af et projekt at tage disse billeder og kvaliteten er ikke i top. De KAN bare ikke sidde stille, og jeg var nød til at bære A-killingerne neden under for at få arbejdsro.
Con Meo's B.. chokoladetabbypige Con Meo's Bocelli Junior - chokoladetabby
   
Con Meo's B.. chokoladetabbypige - Højre Klip Con Meo's B... bruntabbypige
 
Søndag den 7. november - Sorry sorry, jeg ved godt at det er længe siden, at der sidst er opdateret. Men jeg glemmer helt at tage billeder, ihvertfald hvor jeg har styr på, hvem jeg fotograferer. Men I kan jo se, at der er sket meget. De små er kommet i kravlegården hos de store. Og alle har det godt. De små lærer unoder, og sikke en glæde at se de 7 drøne rundt.
Hejsa - er jeg ikke kær?? og jeg har lige spist et stort måltid - en af de 3 chocotabbyer men kan ikke se hvem!! 4-kløver, 3-kløver eller er det et 7-kløver??

Killingerne er 4 og 5½ uge gammel på billederne. Se den store forskel. Ja for 1½ uge siden var de store også så små.

 
Torsdag den 21. oktober - Killingerne er nu 14 dage og de stortrives. De drøner rundt i fødekassen. De er alle tabby'er og jeg er så glad for endelig at have sådanne i huset igen. For de er bare ikke til at stå for i den mønstervariant. Så glæd jer til kommende billeder - de bliver kønnere og kønnere.

Hygge hos mor - her er killingerne 14 dage

   

Con Meo's B..., lige nu hedder hun bare HK(højre klip). Hun er blåtabby eller chocotabby, og pt den smukkeste i kuldet.

 
Lørdag den 16. oktober - Så har bettemanden fået øjne, og det er sjovt at se, hvor forskellige tidspunkter hvor på sådanne små åbner dem. A-kuld var 6 dage - B-kuld 9 dage og så kun en enkelt med begyndende åbning. De vokser stille og rolig og Chianti nyder dem meget. Farverne er blevet mere tydelig, men jeg har faktisk lidt svær ved at se hvad det er. Der er ihvertfald brun pige, og så ligger der nogle som må være chocoer og 1 blå. Men om det er tabbyer eller ej ved jeg ikke endnu. De tabbyer jeg har haft før, har jeg ikke været i tvivl om det, når de har været 1 uge. Men det er jeg her - men ok - det er også nogle helt nye linier jeg parrer sammen, og selv en "gammel" garvet opdrætter kan have svært ved at se noget. Det bekræfter jo bare, at det med opdræt af birmakillinger er altså ikke altid særlig nemt.
Onsdag den 13. oktober - Der er begyndt at komme farve på de smås øre, og jeg håber på noget tabby. De er så smukke, og det er ikke særlig mange af dem jeg har haft de sidste par år. Så dem håber vi på, at måtte have nu.

Con Meo's B-kuld som 5 dage gamle. Vi har ikke navne til pigerne, men drengen er selvskrevet til at hedde Con Meo's Bocelli Junior. Til minde om Bocelli som vi mistede i en alt for tidlig alder her i sommer.
   
Fredag den 8. oktober 2004 - Så blev vi igen beriget med nogle fine killinger. Fødslen gik godt og Chianti valgte at føde hos sin datter Kismira, og hendes 11 dage ældre killinger. Ikke lige noget som passede mig, men naturen har jo sine luner. Heldigvis, vil jeg sige, var det kun for at føde, og senere på aftenen valgte Chianti at flytte dem på 1. sal, som vanlig. Så jeg traskede efter med fødekassen, og vi valgte et passende sted ved computeren. Og Chianti faldte til ro igen. John skulle have været fødselsvagt, selv om killingerne først var ventet lørdag eller søndag, men tog på jobbet, for jeg var syg torsdag og fredag, så der var jo ingen grund til at han blev hjemme. De små kom til Verden sent eftermiddag. Men det er nu altså ikke lige det mest appetitlige med en fødsel, når man har det skidt og har kvalme. Men jeg overlevede det, også selv om nogle ved, hvordan jeg har det med en moderkage som bliver spist.

I finder selv ud af hvad der er hvad. Men et skønt syn var det

   

Besøgstæller siden 23.juli 05