R-kuld    S-kuld   T-kuld   U-kuld    V-kuld    W-kuld    X-kuld   Y-kuld    Z-kuld   B-kuld    C-kuld    D-kuld   E-kuld

Født den 28. september 2004

Con Meo's Kismira x GIC Con Meo's Obelix

Søndag den 2. januar - Killingerne er nu alle flyttet fra A-kuldet. De har fået gode hjem alle 3. Vi ønsker de nye ejere tillykke og held og lykke med dem. Vi glæder os til at følge dem, og har allerede modtaget mange skønne billeder fra de nye ejere.

Con Meo's Aischa, blåmasket
   
Con Meo's Anine, brunmasket
   
Con Meo's Aros, brunmasket
 

Søndag den 19. december - altså hvor tiden går, og jeg kan slet ikke følge med med 9 killinger i huset. Det er ikke af lyst at der ikke et opdateret med pga. manglende tid. Men alle har det godt. De er blevet meget store og fine, og i torsdags blev Aros kastrat samt Aischa steriliseret. Aischa har nu et ar på 1 cm og det er ikke meget i forhold til en voksen. Flot arbejde min dyrlæge udfører. Anine er gjort klar til det store udland, og det er lidt trist, at hun ikke lige skal bo i nærheden af os.

Con Meo's Aischa som 11 uger gammel - utrolig dejlig blå pige Tante Maj på besøg - min gode veninde som i år slet ikke 6har styr på vores killinger. Hun har Aros og Anine på skødet og en af tabbyerne kigger på
 
Con Meo's Aros med grønne ører efter tatovering af dem - 11 uger gammel
 

Mandag den 28. november - killingerne vokser og vokser og er nu 8 uger gamle. De roder rundt i ALT - og i lørdags gik hele familien i panik, da vi havde fødselsdagsfest. Aischa VAR væk - og hun forblev væk. ALT blev gennenrodet men hun kom ikke. Jeg var utrolig bange for, om hun var gået i løbegården og stukket af. Efter lang tids søgen fandt vi hende på Olivers værelse (3. søgning)- i god behold. Og jeg var igen lykkelig.

Con Meo's Anine - 8 uger Con Meo's Anine - 8 uger
   
Con Meo's Aischa med numsen til og Anine som kigger Bilkabladet. Noget hun har arvet efter sin opdrætter Con Meo's Aros i kassen med Con Meo's Yamina som tilskuet
   
Con Meo's Aischa - 8 uger Con Meo's Anine til venstre og Aros til højre - 8 uger gamle.
   
Fredag den 19. november - killingerne er nu 7½ uge gammel og de er stadig søde og lækre. De er frække og til tider lidt hårde ved de små - Men så kommer de små efter de store og så er det udlignet.
Birmakomsammen i sofaen - 7 killinger og 1 voksen. Det er Kismira, som er mor til de små, som hygger sig lige nu. Con Meo's Aischa - som 7½ uge gammel. Hold øje med siden, hvis du har interesse i hende, for måske bliver hun sat til salg.
 

 

 
Lørdag den 6. november - Killingerne er 5½ uge nu. De har fået gæster i deres kravlegård - de små B-børn er kommet der. De hygger de sig med alle 7, og det er jo bare dejligt.
Con Meo's A-killinger. Brunpige til venstre, Blå pige til højre og Aros i baggrunden. Killingerne er her 5 uger gamle. Blå pige
   
Brun pige Aros
 
Tirsdag den 26 oktober - jeg har lige lavet en lille fotoserie af A-brunpigen, som sikkert kommer til at hedde Anine.

Brun pige 4 uger gammel

 
Mandag den 25. oktober - killingerne er nu 4 uger og det går hurtig fremad. De vokser, leger, ELSKER Yamina, driller deres mor - dvs. rigtige killinger i den alder.
UPS - en fotograf lige mens vi sidder med mad i hele hovedet - killingerne er knap 4 uger på billederne - Bagerst Brun pige, til venstre blå pige - og til højre Aros Hej...vi får lige en lille tår her i kravlegården. For Yamina har indtaget vores fødekasse.....øv

 

   
Blå pige bliver lige vasket lidt efter måltidet Aros med mad helt op i ørene...hans førte mad, til højre blå pige og brun pige bagerst
   
Aros - er han ikke kær??
 

Blå pige som 4 uger gammel

 
Tirsdag den 19. oktober - Killingerne er nu 3 uger og idag har den lille blå pige forsøgt at spise tørkost. Hun var nu mest begejstret for mine fingre, men hun gik selv hen til skålen bagefter for at lure og tykke lidt på maden. Kismira har været temmelig utilfreds med, at have dem i fødekassen - for hun vil hellere have dem tætter på sin mor, og så selv om der er kun ca. ½ meter imellem dem. Så det endte med, at hun fik dem flyttet ind under sofaen....eller skal vi sige næsten....De er igen tilbage i fødekassen, og jeg laver kravlegård til dem imorgen, så de kan komme ud og få løbet nogle af alle kræfterne af sig.

Kismira med de 3 små - til venstre for hende er fødekassen og lige oven over hvor hun ligger med killingerne, er Chiantis fødekasse - I sofaen.....ja folk tror sikker man er tosset, men hvad så?? Heldigvis har vi sofaerne for os selv fra killingerne neden under, og det nyder vi. Killingerne er 18 dage på billedet.
 
Onsdag den 13. oktober - Liv og glade dage og der er drøn på og de tager ikke særlig på. Kun ca. 5 gram i døgnet, men de har altså også en ordentlig madpakke at gøre godt med rundt om maverne. Så det gør nok. De vasker hinanden og sig selv og er nu ikke til at stå for. Men døm selv - du syntes måske noget andet!!
   

Con Meo's A-kuld som 16 dage gamle

   
Brun dreng som 16 dage Brun pige som 16 dage
   

Blå pige

   
Torsdag den 7. oktober - Killingerne vokser og drøner rundt i fødekassen. De har alle fået øjne - den brune dreng sidst. De er ret nuttede nu, og der er altså lidt mere "kat" i en killing, når de har den alder som de har nu.
Den søde brune dreng som 8 dage gammel. Nu har han åbnet øjne, og hvæser lidt af en, når han ser mig. Han åbnede øjnene sidst.

 

Den brune pige som 6 dage gammel. Hun er en ret flot birmapige, og jeg håber at hun bliver til show. Jeg kan se lidt aftegninger. Men jeg tror at kilerne er ok - og så må vi se hvordan resten kommer til at se ud.
   
Den blå pige som 7 dage gammel. Det er Yamina som kigger lidt med. Den blå pige er også meget fin at kigge på. Rund og massiv.
   
Fredag den 1. oktober 04 - Uha hvor her sket meget lidt. Kan jeg ikke findes her i huset, så er jeg foran fødekassen og ellers sidder jeg ved computeren og ser billeder af de små. Der er allerede kommet masser af farve på ørene og lidt på næsen. Skal jeg give et bud på farver allerede, så er det 2 brune og 1 chocolademasket. Men det er alt for tidligt at sige præcis, og farverne ændrer sig jo ikke. De vokser utrolig flot, og jeg er yderst tilfreds. Kismira passer på sig selv, og kan sagtens tage en hyggelur ude i løbegården, mens de små sover.

En stor fin dreng på 3 dage - bemærk farven på ørene. Folk siger, at de intet kan se, men på billeder er alt nemmere, idet killingerne ligger stille.

   
Kismira med en lækker killing som hun omfavner med sine poter. Se hvor lækre de er
   
Onsdag den 28. sep 04 - Killingerne tager fint på - her efter 1 døgn er vægten 126, 114 og 133. Så det er dejligt med en god start, så har de nemlig også lidt at stå imod med, hvis der skulle komme noget uforudset til.
Tirsdag den 28. september 04 - Så kom Kismiras 3 kuld til Verden. 2 prinsesser og 1 prins. Vægten var 107, 97 og 117 - og alt gik godt. En fødsel på 2 timer fra første fødte til sidste. Første blev født 20.00, næste 20.35 og sidte mand kl. 21.55.
Killinger er her 12 timer gamle, og I kan se en træt missemor Kismira og killingerne få timer efter sidste fødte.
   
Kismiras indledende manøvre til den forestående fødsel. Hun rendte efter mig hele dagen Typisk fødestilling hos en fødende hunkat. Det er lige før første prinsesse kommer til Verden.

Besøgstæller siden 23.juli 05